Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
Hera25 spune:
Sugubina, Ergometul sunt niste fiole, pe care in spital ne-au pus sa le procuram si sa le luam pe cale orala si ajuta la contractarea uterului dupa nastere, pt eliminarea cat mai rapida a lohiilor.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 29+
syl spune:
Fetelor raportez o stare nasoala care nu-i intelesa de nimeni de prin casa. Nu e nimeni sa inteleaga, ma doare ca insasi mama nu poate intelege starile astea parca e de piatra, parca nici nu zici ca a facut 2 copii.
Oare asa o sa fim si noi cu copii nostri?
Incerc sa fiu o mama buna dar astazi am dat-o urat de tot in bara din cauza mamei. De cand stau acasa( inca sunt si sub efectul vestii de placenta accreta) se asteapta de la mine sa le fac pe toate, nu ma pot relaxa, nu va pot urmari in liniste, nu pot sa lucrez de acasa ca ma bruiaza ba fetita care e foarte galagioasa( mama profta ca stau acasa si-o o lasa de capu ei), mama care ma bazaie: unde puna asta, uite ce face fata, hai baga si tu la masina de spalat.....groaznic.Am facut si mancare, acum tre sa fac din nou ca ei nu-i place sa gateasca. Astazi am rabufnit si m-am certat cu amandoua: mama si fata. Ieri cu sotul.
Unde sa ma duc sa ma linistesc? Acum mama nu vorbeste cu mine, cica sunt nedreapta cu ea. Nu ma intelege nimeni.
25+ Thomas Bogdan
syl spune:
Trebuie sa ies sa fac aprovizionarea pentru o mancarica, nu am carnita si nici inspiratie evident.
Nu-mi vine sa mai fac nimic. Ma consum ca nu ies toate cum trebuie.
In fine, am si o veste sa zic buna...am reusit sa obtin o programare la Hergheleghiu sa vedem daca imi confirma suspiciunea de placenta accreta. Daca o fi asa....la nastere o sa raman fara uter si am doar 36 de ani. Este groaznic.
25+ Thomas Bogdan
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Tot de la Avent vreau si eu. Care le folosesti? BPA sau PES?? 31+ |
alexa cred ca o sa iau bpa
Mami fericita si implinita de Iulia si 27+
mirunam spune:
Syl stiu ca e greu. Mamele noastre au trait sarcinile si ne-au crescut altfel eu nici nu ma mir ca nu ne inteleg. Cu siguranta noi vom fi altfel cu copii nostrii. Gandeste-te cum te porti tu cu fata ta si cum s-ar fi purtat mama ta in aceiasi situatie. Eu vad cu usurinta ca fac tot posibilul sa fiu altfel decat a fost ea cu mine, iar intre mine si mama sunt doar 20 de ani diferenta . Pana vor reusi sa te inteleaga inarmeaza-te cu megoism si ai grija de tine si de copii. Sotul si mama se descurca si singuri.
Syl, nu tu erai cea care cauta o programare la Herghelegiu? Am scris mai devreme ca cedez una pe 21 septembrie, sa imi spui daca te intereseaza sau ai alta programare.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
sugubina spune:
syl sa stii ca io te inteleg pin ce treci cu mama ta! Cam asa e si a mea..Daca deschid gura sa ma ajute mai mult rau imi fac ca pune probleme cum sa faca ea si de ce mai ales sa NU faca..Halal asa ajutor. In loc mamele sa inteleaga ca tre sa ne odihnim, ca is probleme cu sarcina mai rau te streseaza..Sa nu gateasca sa nu faca nimica, nici cupilu sa nu il struneasca.- pai sincer cre ca te descurci tu mai bine singurica.
Oare de ce oamenii astia care se mai pretind familie nu ne ajuta cu ce avem nevoie nu cu ce VOR ei sau le place lor??
Felicitari pt programarea la dr H. Las ca el e super profesionist si va fi bine. Sa ne vii cu vesti bune. Si mai scrie si de mama ta ca ma regasesc in povestili tale.
sugubina 28+ cu Puficele
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Trebuie sa ies sa fac aprovizionarea pentru o mancarica, nu am carnita si nici inspiratie evident. Nu-mi vine sa mai fac nimic. Ma consum ca nu ies toate cum trebuie. In fine, am si o veste sa zic buna...am reusit sa obtin o programare la Hergheleghiu sa vedem daca imi confirma suspiciunea de placenta accreta. Daca o fi asa....la nastere o sa raman fara uter si am doar 36 de ani. Este groaznic. 25+ Thomas Bogdan |
Acum am vazut ca ai scris in acelasi timp cu mine
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
syl spune:
Daa, eu vreau mai repede la Hergheleghiu. Ma duc eu Miruna in locul tau.
Mai ales ca la mine inca nu e sigur sigur, mai trebuie sa sun la tipa care ma rezolva sa vada cum ma baga pentru paciente pe 28.
La ce ora ai pe 21?
25+ Thomas Bogdan
ratusca83 spune:
syl imi pare rau ca nu te intelege mama ta...offff..precum a spus si miruna nu te mai gandi la altceva ci doar la tine si bebe..trebuie sa fi egoista....discuta,explica i si gata..imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.....
eu am noroc cu mama mea,ma intelege si ma ajuta, chiar daca este la distanta..vorbesc zilnic cu ea si saptamanal ne vedem...daca ar fi dupa ea ar trebui sa stau numai in pat....
30+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
gabriella1 spune:
sunt nebuna nedeclarata :spalat, intins rufe, smotru ...nimeni nu face mai bine ca mine .mi-am mai crizat si mama care repeta obsesiv "stai cuminte"...normal, aveam replica" lasa-ma-n pace". in final, l-a sunat pe Adi si acum stau nemiscata pi pat
Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"