Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
ratusca83 spune:
gabriellloooooooooo

cred ca vrei bataie..curatenie iti trebuie tie??? staai lipita de pat..ca abia ai iesit din spital....
30+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 gabriellloooooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cred ca vrei bataie..curatenie iti trebuie tie??? staai lipita de pat..ca abia ai iesit din spital.... 30+ cu si ingeras in ceruri AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere) |
mey, era praf
Gabriela
28 + viitoare mami de
Tudor Andrei"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
syl spune:
Sugubina, stiam ca mai este cineva cu probleme cu mama ca mine, de aia am si scris dar nu mai stiam cine.
De cand s-a nascut Ati, mama sta la mine sa ma ajute dar nu ma intrebati cum traiesc cu ea. Dintr-o saptamana trebuie sa existe 2 zile pe saptamana in care ne certam si sa ma amentinte ca pleaca acasa la ea. Nu pot sa zic, ma ajuta ca sta cu fata cat mai plec eu la servici, la un mall dar tot timpul stau cu griji daca s-au pus la masa, daca si-a luat medicamentul,daca se bat amandoua ca asta a mica o domina total. Nu a intervenit cand a trebuit in educatia ei acum e tarziu, si mai ales nu se inteleg cand sunt eu acasa sau de fapt e asa si cand nu sunt doar ca nu vad.Prefera sa ma strige pe mine: uite Silvia nu mananca, uite Silvia baga in gura pantoful...samd
M-am certat cu fata mea astazi din cauza mamei. Ma simt mizerabil, nu e prima data dar astazi am urlat efectiv. Sunt o denaturata, si credeam ca gestionez bine reactiile mele dar acuma am depasit orice limita. Si am o fetita atat de delicata, atat de desteapta si comunic atat de bine eu cu ea si intelege totul daca-i explici de ce nu e bine aia si e bine asa. Mama nu are rabdare, e mai bine la telenovele. Nu-i explica de ce nu-i frumos sa o loveasca, o cearta tot timpul: nu face aia, nu pune aiai acolo, nu se lasa aia dincolo...samd
M-am mutat in Corbeanca pentru aer, fetita mea a fost operata la Tg-Mures de coarctatie de aorta. Daca eu nu spun: hai mergeti pe afara, nu o scoate. Si daca plec la servici la 11 sun sa o intreb daca sunt pe afara: pai o sa iesim!!!!
In schimb are 1000 de alte lucruri mai bune de facut: 1 ora sa faca patul, 1 ora sa spele vasele( nu vrea sa le bage la masina doamne fereste), 1 ora sa adune rufele de la uscat. Si la sf zilei daca tragi linie cica a muncit mult, ca o intreaba cineva daca a bagat ceva in gura de azi-dimineata???
Ma apuca disperarea. De marti plang din cauza placentei si acuma din cauza ei.
25+
Thomas Bogdan
ALEXA1985 spune:
Offf. Sper sa vi cu o veste buna de la Herghelegiu. Mai era o fata care ceda programarea pe data de 21, daca iti este util.
Iar cu cei de acasa, ar trebuii sa nu te mai supere, si asa stam noi prost cu nervii( hormoniii).
| Citat: |
| citat din mesajul lui syl Trebuie sa ies sa fac aprovizionarea pentru o mancarica, nu am carnita si nici inspiratie evident. Nu-mi vine sa mai fac nimic. Ma consum ca nu ies toate cum trebuie. In fine, am si o veste sa zic buna...am reusit sa obtin o programare la Hergheleghiu sa vedem daca imi confirma suspiciunea de placenta accreta. Daca o fi asa....la nastere o sa raman fara uter si am doar 36 de ani. Este groaznic. 25+ Thomas Bogdan |
31+
ALEXA1985 spune:
Syl trebuie sa te lnistesti si sa ii explici fetitei ca ai o stare mai delicata.
31+ 
syl spune:
Miruna sa-mi zici te rog cum facem cu programarea. Trebuie sunat si anuntat ca vin eu in locul tau?
Merci mult
25+
Thomas Bogdan
Lore1983 spune:
Revin si eu cu mesajul anterior: In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ieri si in al doilea rand va cer si eu un sfat: m-am stricat la stomac de ieri si de dupa amiaza am tot avut scaune moi . Ba mai mult acum am mai si varsat! Am incercat cu ceai de menta si banane dar se pare ca nu functioneaza. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
25+ viitoare mami de 
lore76 spune:
neata fetele...
syl, nu te mai enerva, ca mama nu se va schimba, tot ca ea va face si tu te enervezi degeaba. mai ales ca ai si problema cu placenta, ar tb sa n-o mai bagi in seama sau sa-i spui in fata ca o ''mama'' nu face asa, ca ea ar tb sa fie un sprijin si un ajutor pt tine in perioada asta, ca ar tb sa faca tot ca tu sa te poti odihni samd
mama mea nu ma lasa nici o sticla de apa s-o ridic, nu fac nic(pana acum)ca a plecat la Bv ca nepoata-mea a inc gradinita, dar pana a plecat ea, eu nu am facut absolut nimic
asa ca parerea mea e sa-i spui in fata tot si pe un ton mai acid
ai grija de tine si de burtica , ca asta e cel mai important
Lore
27 +
& 
mirunam spune:
Syl e a ta! Iti trimit PM cu datele...
Nu va mai luptati cu mamele. Eu am batut 2000 km cu copilul mic sa o vad si a doua zi incercam sa imi mut plecarea...dupa ce nu ne vazusem de 3 ani. Ne certam inclusiv pentru ca nu pun copilului sare in mancare, la 8 luni...
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
32 +