Puisori de mai 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
Aalina spune:
Fetelor va multumim mult de urari. Nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Copilul asta parca a crescut singur E o distractie continua cu el. Nu am avut timp sa ma plictisesc. Voi vedea de maine cum va fi
Astazi ne distram.
Daiopri sa treaca cu bine ziua de vineri.
Noi acum doi ani am prins o oferta a lor cu reducere. Iar anul trecut am avut ocazia sa luam cu reducere prin sindicat de la colegu' de la job. Cand ajungi ia legatura cu ceva agentii si vezi si tu care vor fi atunci preturile.
Dana_d sanatate multa. Sa te bucuri de vacanta neasteptata si apoi sa iti gasesti un job pe plac.
DanaMario e important sa lucreze cu placere Josh. Eu sunt multumita ca desi nu l-am mai stresat pe Dori a fost sambata la concurs si dupa eveluarea de acasa a facut de 91 din 100. Cam pe aici a fost el mereu. In general cateva puncte le pierde din neatentie. Problemele cotate grele, cu punctaj mare la face dar rateaza lucruri simple. Cred ca la cele grele se concentreaza mai bine.
Ma bucur in schimb ca nu are nici un stres ca e concurs, merge fluierand. Macar pentru asta si tot ma bucur.
Trebuie sa ma apuc de facut tort si de pregatit masa pentru musafirii de azi si nu am nici un chef, ca mai am si sambata o tura. Si mie capul imi sta doar la ziua de maine.
Da ma uit la copii cum se joaca si parca imi trec toate.
Va pup.
Daiopri spune:
Aalina, exact asa simt si eu ca a crescut singur. Printre teme si activitati cand ma uit la el si il vad deja mare ma ia
DanaMario, mersic. Am mai auzit de cartea asta. Sa inteleg ca are teste pt clasele 1-6 in aceeasi carte?
profa noastra de pian intra in maternitate. Ma tot gandesc daca sa il duc la altcineva sau sa ne bucuram de vacanta prelungita
Oare il mai pot mobiliza in toamna?
Numai bine tuturor
alycia spune:
Heei, La multi ani Fabi...auzi colo ce zice mami ca ai crescut singur , stai sa vezi cand so trezi cu tine la liceu....asa e fetelor cum spuneti, trece timpul ca nebunu'...si eu ma trezesc ca azi maine pleaca si Andrei de acasa si raman numai cu asta miku'. Nici nu pot inca sa percep intreaga problema....cum adica sa plece???...mai nou mi-a venit cu o idee noua, adeca de ce sa dau eu bani sa faca facultatea in tara si sa nu o faca in strainatate???...pai de unde sufletul meu sa am atatia bani? Mi-a spus el ca sunt ceva programe de sprijinire a tinerilor ramani care vor sa studieze in afara, si intr-adevar am gasit ceva in Anglia si Irlanda...nu trebuie decat sa aibe testul de limba luat (Cambridge sau Ielts) si portofoliul cu situatia scolara...si ramane la latitudinea acelei facultati daca il accepta sau nu....Si stateam eu asa intr-o zi si mi-l inchipuiam singur printre straini si ma apuca o panica...uffff, asta nu e in stare nici cartofi prajiti sa-si faca singur...in orice caz intai sa-si ia Cambridge-ul si pe urma vom vedea etapa urmatoare.Despre Mircea ce sa va spun, merge bine cu scoala, dar taaare ar trage chiulul....nu-i prea da ghes inima sa faca ceva suplimentar la scriere sau matematica, se situeaza undela la linia dintre bine si foarte bine ca si calificative, eu as lucra mai mult cu el dar nu vreau sa-l obosesc prea mult si sa-l stresez...daca as putea face cumva sa-l atraga chestiile astea...Dana Mario, Aalina voi cum ati reusit? Aalina din ce ati lucrat la matematica suplimentar in clasa 1? Ce culegeri? Despre concursul Nastasescu vorbeai? S-a tinut deja anul asta?
Dana_d multa sanatate Ilincai, cum merge cu dieta Alexa? Se mai tine de treaba?
Daiopri poti lua si pe loc biletele(ma refer la Hotel in Mamaia, despre asta vorbeai, nu?), ideea e sa gasesti locuri si cred ca vei gasi ca nu se prea inghesuie lumea la hotel de 4 stele...la noi nu se fac reduceri foarte mari daca iei din timp biletul doar atat ca ai locul asigurat..in Romania inca e criza si lumea isi revine cu greu...
Aalina spune:
Am intrat numa sa va zic ca e ok la job
Recunosc sunt impartita. E mult de lucru si ma bucur ca no, am utilitate. Am intrat din prima in paine, am respirat numa cateva clipe. Zici ca ieri am plecat. Partea aiurea e ca actele is de parca as fi fost beata doi ani: debandada Ma asteptam la asta da m-a lovit totusi in plin. Estimez ca in 3 luni sa le aduc pe linia de plutire
Deocamdata nu s-a discutat partea financiara care ma arde... si cu reorganizarea nici nu o sa vad cred lucruri bune...
In schimb ma simt utila, simt cum incepe sa mi se invarta neuronul si asta imi da satisfactie.
E greu cand ajung seara sa fiu coerenta pentru pitici care m-au luat de proaspata. Dar sunt fericita ca Fabi mi-a spus pa pa dimineata si mi-a facut cu mana la geam fara sa planga. Deocamdata e mama la noi si e un mare ajutor. De luni probabil o sa facem naveta.
Va fi greu da vad si eu partile bune cre nu is putine.
Va multumesc pentru sprijinul din toti anii.
Va pup
DanaMario spune:
Alycia ideea cu a face facultatea in alta parte este excelenta incurajeaza-l cit poti de mult.
Al meu sot tot asa nu a vrut sa faca in tara a facut-o in Anglia platindu-si singur studiile deci se poate.
Aalina bine ca esti impacata sufleteste cu intoarcerea la job.
Daiopri ce faci cum te simti?
Dana_d o sa fie bine cu jobul o sa fie bine in final
Problemele pot sa fie mult mai mari eu din persoana fara probleme vesnic in plimbari, teme, relaxare alaturi de copil m-am trezit cu o problema pe cap enorma de 2 zile zici ca-s beata.
Sper sa se rezolve cumva ca altfel e mult prea de rau.
Nu prea mai am dispozitia sa deschid forumul asa ca o perioada o sa dispar de pe forum doar ma rog la dumnezeu sa se rezolve cumva.
Acuma ma duc sa stau cu Joshua in brate sa ne uitam la Discovery.
alycia spune:
Daiopri frumoasa petrecere ati avut, si un tort miiiaaam...iar juniorii sunt flacai in toata regula, ai tai seamana unul cu altul, dar ai mei nu zici ca sunt frati, unul e a lui ta-su (Mircea) si ala mare strengar al meu....
Dana Mario imi pare rau sa aud ca ai probleme, iti doresc sa se rezolve cat mai repede...si in special in bine...pupici lui Josh, ce emisiuni i plac la discovery?
Cat despre Andrei si facultatea lui, il sustin dar imi dau seama ca i va fi foarte greu sa invete in alta limba, sa stea departe de casa si sa mai si munceasca ca sa se autofinanteze, pentru ca veniturile mele sigur nu-i vor ajunge.
Celelalte fete...ce mai faceti?
Sa va zic o problema de clasa 1 care i-a dat de furca lui Mircea si mie personal mi se pare grea pentru mintea unui copilas de a 1 a...Cica sunt doau vase unul de 5 litri si altul de 3 litri cum faci sa obti 1 litru de apa de la robinet, folosind doar aceste doua vase...adica ideea e sa ramai cu un litru de apa in oricare din cele doua vase!
Va pup si va astept cu vesti
Aalina spune:
DanaMario sper din suflet sa se rezolve problema prin care treci si tu sa iti gasesti resurse pentru a o depasi.
Ma rog si eu pentru asta.
Daiopri spune:
Aalina, sa stii ca si eu ma simt ok la servici
Lasa ca le descurci tu pe toate.
Alycia si eu l-as lasa sa mearga in alta parte daca vrea. si poate mergeti si voi cu el
DanaMario sper ca totul este bine. Ai Pm
Alycia, eu nu stiu raspunsul la aiaSa zic drept cand citesc problemele din tara mi se par greoaie enunturile. Cum ziceam greu tare am tradus pt al meu.
Sper ca vorbesti de tortul ala de magazinCa al meu, sa stii ca era chiar bun da nu arata stralucit. Cam asta e cu aspectul mereu
N-am talent si pace.
Eu sunt bine, am fost la vizita si cica nu au avut instrumentele necesare
O sa urmeze mai prin mai revizuirea, dar in mare cam e gata totul.
Mare, here I come
La noi a nins azi, si am iesit fuga fuga la zapada, ca incepea ploaia
Danad, unde esti? Hai mai lasa ferma si vino pe la noi:)))
O saptamana cat mai buna va dorim.
Aalina spune:
Fetelor va urez de astazi La multi ani! si o zi de 8 martie plina de soare!
Nu de alta da maine sigur nu mai prind liber
In rest copii sunt bine, ala mic e terorist, nimic nu da, il capaceste pe Dori de cate ori il prinde, e incapatanat etc... Dar zambeste bestial si se pisiceste super. Asa ca e o distractie.
Eu am inceput naveta si pana imi voi intra in ritm mai este.
Dar per total e ok.
Pupici tuturor!
dana d spune:
Buna mamici si La multi ani pt 8 Martie!!! Sa avem cu toate o primavara frumoasa, linistita si calduta.
Noi suntem bine, mai putin Alexa care a prins o viroza cu probleme in gat si a evoluat intr-o tuse din aia suparatoare care te face sa plangi. De la ea am luat-o si eu ca doar nu era sa pierd ocazia. Bine ca Ilinca e bine ca abia am avut si cu ea probleme acum 2 saptamani. Nu mai stiu daca v-am scris, daca am mai scris de atunci dar nu am timp s acaut ca sunt pe fuga. A avut o gripa uratica, cu febra mare timp de 5-6 zile asa ca am lipsit si de la scoala dar oricum lipsea jumate de clasa.
Acum e bine, ocupate cu scoala si dansul. Eu acasa la cratita, si credeti-ma ca am zilnic de gatit ceva pt Alexa asa ca macar problema asta si-a gasit rezolvarea. Inca nu am avut timp sa ma plictisesc acasa, am multe ocupatii si inca nu am ajuns la a ma ocupa de mine si de placerile mele... dar stept cu rabdare, o sa-mi vina si mie randul.
Va pup pe toate si pe cele doua generatii de puisori de Mai si de Ianuarie-Februarie si promit sa vin mai des aici de acum incolo.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA