Puisori de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

DanaMario, acum am citit, sper ca problema de care ne spuneai nu e chiar asa de mare sau chiar s-a rezolvat intre timp. Te rog sa ne tii la curent si sa ne lasi sa te ajutam si noi cum putem, macar cu rugaciuni si ganduri bune. Sa stii ca sunt alaturi de tine si sper sa nu fie o problema de sanatate ca restul se rezolva. Tin pumnii

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor, ce mai faceti? Care mai e viatza voastra? Mircea a lipsit saptamana trecuta de la scoala, mi-a tras o bronsita de toata frumusetea si a fost de musai sa-l tin acasa. De 5 martie a avut spectacol cu cei de la trupa de dans de societate, au prezentat rock and roll...a fost delicios, inchipuitivi-l pe Mircea al meu bun si blandutz miscandu-se repede...heheh...saracutul el care pe toate le face cu aceea proverbiala latenta ardeleneasca...era numai ochi la baiatul din fatza la pasii pe care i facea acesta...la partenera nu avea timp sa se uite...dar a iesit bine in final...Maine Andrei implineste 17 ani...Doamne cred ca o sa raman cu intrebarea asta lipita de creier.."cand a trecut timpuuuuullll??"
Va pup pe toate si va doresc o primavara frumoasa lipsita de evenimente nedorite...va astept pe aici cu crampeie din viatza voastra si a puilor vostrii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Neata.
Eu cu noapte in cap la job, ajung tare devreme cu naveta asta. Si Dori merge mai repede la scoala dar macar isi face temele suplimentare.Dupa masa copii stau numai pe afara.

La mine la job e mult de lucru dar trece usor timpul si am mintea ocupata. M-am adaptat rapid si pe de o parte ma bucur ca sunt singura pe bucatica mea, macar stiu ca eu comand eu execut eu imi dau suturi.
Nu imi placea deloc sa trag dupa altii.

In timpul saptamanii nu prea apuc sa fac mare lucru decat sa ii indop pe astia si sa ne jucam una alta. In weekend bag mancare si curatenie cam in doua locuri ca o zi stam si acasa, iar o zi umblam pe dealuri si prin padure. A fost super fain, am gasit flori de primavara, am alergat, copii s-au rostogolit pe dealuri. Aveam asa senzatia ca totul e perfect, ca ei sunt fericiti, ca am atins un echilibru.

E drept ca uneori am senzatia ca ma rup de oboseala da merita.

Parca si Dori e mai relaxat, probabil unde nu mai am timp sa stau cu gura pe el. Se joaca cu copii de pe strada. Fabi e pe post de maimuta dupa ei. Zice numai NU si da in tot ce prinde. Ne straduim sa ii explicam ca nu lovim etc. E un copil vesel si smecher Mai nou face kk la oala si e mandru de el.

DanaMario sper ca sunteti bine. Ma gandesc la voi.

Daiopri cum te mai descurci cu felinele?

Danad sper ca v-ati refacut.spor la bucatareala.

Alycia la multi ani pentru Andrei!!!! Maine poimaine jucam la nunta, soacra ce esti Felicitari si micului ardelean pentru spectacol si sanatate multa.

Mergi la inceput

Buna mamici! Noi suntem bine, eu putin stresata de tot ce se intampla pe glob dar asa mi-e felul, cred ca m-am nascut stresata. Mai, cum sa fac sa nu-mi mai las mintea sa zburde la necazuri si nenorociri care ne lovesc in viitor, mai ales pe copiii astia... Oare radioactivitatea asta scapata in atmosfera nu ne va afecta copiii peste ani si ani? Oare mai apucam sa-i vedem mari? Oare vor apuca sa ajunga batrani?? Oare vine sfarsitul lumii? Cred ca toate nenorocirile astea reale cat si cele prezise de unii mai nebuni ca mine (sau poate mai sanatosi) nu ma lasa sa ma bucur de ziua de azi, de viata, de primavara de tot ceea ce avem.
Sa revin cu picioarele pe pamant: Ilinca ma supara cu scoala, scrie urat, mai ales la matematica, groaznic!!!!, si ma deranjeaza ca doamna nu pune accent pe scris, nu face nimic, nu-i taxeaza, nu le face observatie decat daca e prea de tot. Au trecut la caiet tip 2 cand inca n-au terminat literele, cand inca nu au deprins marimea literei si forma si legatura dintre ele. Sa vedeti cuvintele lui fimea, unele litere plutesc in aer, altele se scufunda, unele mai cracanate, altele foarte mici...
Am tot pus-o sa scrie in plus acasa si cu toate protestele a scris cateva randuri-o pagina cam de doua ori/saptamana dar nimic, tot asa urat chiar daca am amenintat-o ca va scrie pana "la noapte" daca nu vad o imbunatatire, nu, parca nu poate mai mult.
In rest la matematica se descurca daca e atenta ceea ce se intampla rar pentru ca are un stil de nepasare combinata cu dispret pentru exercitiile "prea usoare" pe care din dispret le greseste. Maine avem un test de evaluare important si azi am lucrat vreo doua ore probleme si calcule pana la 30 dar trebuie sa trag de ea ca nu face nimic fara negociere si amenintari. Parca vad ca nu ia FB, chiar am mari temeri ca am vazut ca nu mai ia numai FB, s-au dus vremurile alea.
De Alexa sunt foarte mandra, a slabit 18 kg si se vede, arata aproape foarte bine si la cum e ea de frumoasa... incep sa-mi fac griji ca devine tentanta, o sa aiba pretendenti si trebuie sa fiu vigilenta.
Pe Ilinca am tuns-o si i-am facut poze inainte si dupa dar n-am avut timp sa le pun in album, sunt chiar lenesa dar ma gandesc sa ma las de farmville si sa revin printre oameni mai ales ca se apropie Pastele si am o gramada de treaba saptamanile care urmeaza.
Va pup si sa stiti ca si eu ma gandesc mereu la DanaMario si sper ca problema ei nu e chiar asa de grava si tare as vrea sa ne dea vesti.

Fetele mele

Mergi la inceput

Dana_d sa sti ca ai dreptate, nu te poti opri macar un moment sa nu te gandesti la tragediile care se intampla sub ochii nostrii, dar eu le alung mereu ca un gand urat si sper din toata inima ca o sa fie bine...nu de alta dar nu am puterea sa duc gandul pana la capat la ce s-ar intampla DACA...etc, etc.Oricum nu cred ca putem ajuta in vreun fel Reactoarele alea ca sa nu explodeze...decat sa ne rugam sa nu fie asa...sti vorba aia " da-mi Doamne puterea de a accepta ce nu pot schimba,de a avea curajul sa schimb ceea ce pot si intelepciunea de a face diferentza intre cele doua". Cat despre Alexa asteptam poze cu noul ei look, felicitarile mele ca a avut ambitie si tarie sa nu abandoneze regimul. De acu vorba ta sa te tii cu ochii in patru la baietii care-i dau tarcoale.In legatura cu scrisul si Mircea scrie mai pocit cifrele la matematica, la romana insa le-a dat ianvatatoarea in vacantza de iarna sa scrie un caiet cu citate din povesti...la vremea respectiva am zis ca a innebunit dar sa sti ca l-a ajutat foarte mult chestia asta la deprinderea scrieii literelor, scriam doua pagini pe zi si am tinut-o in ritmul asta pana am trecut de jumatatea caietului.Acum si-a format un scris frumos zic eu si se descurca bine la caietul tip 2 fara liniute ajutatoare.
Dana Mario sper si eu ca esti bine si oricare ar fi fost problema sper ca s-a rezolvat. Te asteptam pe aici, pupici lui Josh!
Daiopri care mai e viatza pe la voi,cum te descurci cu juniorii...cu cine il lasi pe cel mik cand esti la munca?
Aalina ti-ai intrat in ritm? Felicitari pentru olitza, de acum la scoala cu el..liceu si la insuratoare...

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit, am pus poze noi.

Fetele mele

Mergi la inceput

Ohhh si inca ce ritm. Dar nu ma plang fiind atat de ocupata trece timpul repede. Acasa ma impart intre copii iar in weekend prestam activitati casnice: mancare, curatenie si duminica in general ne plimbam.
Doar ca uneori se simte oboseala.

Dana_d acum e timpul sa isisti pe scris, eu nu am facut-o si Dori scrie groaznic. Pe zi ce trece parca mai urat.
Felicitari Alexiei!!!

Alycia e bine ca Mircea e cooperant.

Sper si celelalte fete sa fie ok.
Va pup

Mergi la inceput

Acum am vazut pozele.
E foarte frumoasa Alexia. Si imi place mult mult cum ii sta Ilincai tunsa.
Sa aiba amandoua o viata frumoasa si usoara le doresc.

Mergi la inceput

Faine fete ai Dana_d sa-ti traiasca, si mie imi place cum i sta Ilincai cu parul tuns scurt si daca ma uit mai bine seamana tot mai tare cu taica-su la ochi.
In alte ordine de idei Mircea ca tot l-am laudat ca a trecut bine peste iarna mi-a trantit viroza cu 39 febra de doua zile, e molesit, tot timpul i frig si sta numai in pat, de tuse nu spun ca m-a terminat ...copilul asta nu stie sa se opreasca din tuse o tine non stop
Aalina e bine ca ai energie si de plimbat pe dealuri, cred ca e foarte relaxant, eu si sa vreau sa merg asa nu vor astia ai mei nu-i pot scoate decat cu furca afara din casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hello, hello. Imi fac si eu de cap. Am trimis baietii la cumparaturi si ma sparg in figuri pe forum
Aalina, chiar ma gandeam intr-o seara cum ne-am nimerit noi cu amandoi cam in aceeasi zodie. Si la noi tot asa, al mic nazdravan articuleaza, al mare sensibil si disperat ca ii strica frate-sau toate cele.
Mai e un smecher si jumate al micDar cumva eu zic ca am noroc ca ala mare e mai bland si lasa de la el, ca altfel era jale la noi. Nu ca acum nu ar fi
Cu scoala a terminat bine, am fost multumita de rezultate, desi nu mai stiu ce sa mai cred despre scolile astea si rantigurile lor. Deja sunt zapacita de cap, unde sa ma mut si ce trebuie sa urmaresc la ele.
DanaMario voi sunteti la privata?
Cum mai sunteti? cum a fost vacanta?
Al mare a fost in vacanta 2 sapt, de nu mai are sora urechi Si asta datorita lui cel mic care e mult mai agitat si nazdravan cand e fratele acasa.
Noi ai mari cu munca si asteptam vacanta desi sunt intr-un stres teribil de cum o sa ma descurc cu ei pe avion.
Alycia,sanatate multa. Lasa ca poate daca vine caldura nu o sa mai raceasca asa.
Danad, am vazut fete frumoase si mari. Cat despre nenorociri, nu iti mai bate capul ca ce este sa se intample se va intampla.
Hai cu optimism inainte.
Eu m-am gandit, ca tot e la moda pe aici, poate fac baietii astia ai mei copii pe la 19 ani asa, sa fiu sigura ca imi vaz nepotii (ca cine m-a pus sa ii fac asa tarziu?)
Parpa, tu ne mai urmaresti macar?
Gata mi se termina pauza, asa ca va doresc toate cele bune si sa va bucurati de fiecare clipa

Numai bine tuturor

Mergi la inceput