Puisori de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor, multumesc de urari...abia acum am reusit sa-mi fac timp sa scriu cate ceva...noi suntem bine, ne pregatim psihic de scoala...inca un an luuung...iar eu intru in ultimul de facultate...si apoi aleluiaaa...cel putin eu pun capac la scoala (asa sper!).
Daiopri, "ai intrat in paine" cum se zice...gata cu plimbareala se pare...eu cred ca vacantza in tara asa cum a fost ea cu bune si cu rele ti-a trezit nostalgii...sincer nu stiu daca as putea sa ma invat cu traiul departe de casa, eu va admir pe toate care ati plecat pentru curajul vostru..pentru ca eu cred ca e nevoie de mult curaj sa o iei de la 0 in alta parte.Avem niste prieteni in Canada care mereu ne spun ca suntem masochiosti de ne place traiul greu si ne bazaie sa mergem si noi acolo...dar mi greu si macar sa-mi imaginez cum as putea pleca darmite sa o fac cu adevarat...cred ca acum e prea tarziu pentru noi ..avem radacini prea adanci...in schimb Andrei mi-a spus din start sa ma uit bine la el...ca pe la 19 ani isi ia zborul in lume in adevaratul sens al cuvantului..prima oprire Noua Zeelanda
Aalina pe unde cutreieri..esti in concediu? Te lasa sa respiri juniorii?
Dana_d ce faci? Perseverati cu temele de vacantza?
Dana Mario, Parpalak sper ca sunteti ok..poate intr-un final mai dati pe aici..sau v-am pierdut si pe voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Buna la toata lumea

N-am mai intrat demult pe aici am citit acuma tot sa vad ce am retinut

Aalina distractie maxima in concediu.

Alycia am vazut pozele de la mare super. In legatura cu plecatul acum este un pic tirziu v-ar fi greu pe aici dar in legatura cu Andrei incurajeaza-l cit poti sa plece este o experienta care merita din plin traita.

Dana_d Ce mai face Ilinca?Nu ai mai pus poze pe cont in ultimul timp. In legatura cu problema mea nu-mi place sa dau detalii dar nu-I vorba de divort - asta ar fi fost o problema simpla pentru mine :) este o problema juridical foarte complicata pe care mi-o cauzeaza Romania.
In momentul de fata nu am inca nici o rezolvare dar am zis ca pina mor nu mai pun piciorul vreodata in Romania.
Ca sa vad si partea buna macar am scapat de stresul sa-l tot tin pe Joshua apropiat de Romania. Acuma nu mai vreau sa stie nimic nu-l mai inscriu la scoala romaneasca , nu mai fac nici un efort.

Daiopri Dar de ce zici ca-ti e mila de motan ce-I ceri asa mult? Poate asa imi mai schimb si eu parerea ca din Septembrie am de gind sa-i fac un program foarte incarcat lui Joshua.

Noi in vacanta am fost destul de activi nu l-am lasat de capul lui a facut inot si a fost la Science center unde vad ca a retinut destule, iar la inot a avansat inca un nivel , iar in fiecare simbata a continuat cursurile de math si reading la Kumon.
Acuma este acasa cu tati o saptamana am zis sa se mai odihneasca apoi merge intr-o tabara de matematica o saptamana.
Altfel ne-am tot plimbat vara asta peste tot la plaja, la pescuit, in diverse parcuri ca acuma vad ca toti simtim nevoia sa stam pe acasa.

Partea proasta e ca se pare ca m-a afectat destul problema mea ca nu mai pot dormi noaptea, am probleme ca imi tot simt o mana amortita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana Mario bine ai revenit. Imi pare rau ca problema ta nu are rezolvare inca, dar cine stie ..poate va avea...bine ca nu e vorba de sanatate...acolo lucrurile ar fi fost mai grave, daca sanatate nu e atunci nimic nu e! Se pare ca ati avut o vara plina, ma bucur pentru voi...aici m-ar fi costat o avere sa-l duc pe Mircea peste tot...tabere,cursuri innot...si multe altele..ce Science Center, la noi..vezi de treaba , toata lumea e in vacantza si copii faca ce-or vrea...coclaurile bunicilor sunt ale lor, asta in cel mai fericit caz cand se pot juca in aer liber..si daca nu au bunici la tara...joaca e afara intre betoanele din fata blocului...dar asta e nu prea avem ce face. In rest ne pregatim de scoala, Mircea a citit doua carti de povesti si a completat un caiet de vacantza..si cam asta ar fi. josh, micul afacerist ce mai invarte, ce idei nastrusnice mai are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am fost in concediu.
Am venit din concediu.

Deja lucrez de imi sar capacele .
Sper sa reusesc sa pun poze si sa revin cu amanunte curand.

Ma bucur ca sunteti ok si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Copii de dincolo ca iar is pe minus:
de maine Fabi merge la camin. Azi am fost doar eu si am cunoscut una din doamne, i-am vazut numele pe lista si m-am bocit toata ziua.
Astept sa vad cum va reactiona piticania maine. Doamne, da sa nu planga ca am inca sechele de la frate-su'.

Acum dorm frumos la ei in camera si eu le pun muzica si apuc sa va scriu.

S-a mai dus o etapa... Ma duc sa ma imbat

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Hei, Aalina ai flacau mare de acum...cum a fost prima zi de gradi? Ati plans au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Plans ... ieri a fost mai bine cand am plecat. Cand m-am dus dupa el m-a luat de la usa "raule, esti un rau ca ai plecat".
Iar azi a fost groaznic

Sper sa ma tina nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Heheheh...stai linistita numai Aalina, sa puna ochii pe vreo mandrutza sa vezi cum uita de mami...o sa se adapteze si ce smecheras o sa devina, ca o sa stai locului uimita de cat o sa se schimbe. Pupici bobocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici si scuze ca v-am tot amanat cu scrisul asa de mult.
Noi ca toata lumea am inceput scoala cu mare emotie si nerabdare. Ilinca de mult era dornica de scoala si nu mai putea de dor de doamna si de colegi. Temele le-am terminat nu cu mult inaintea inceperii scolii, asa ca n-am avut decat vreo saptamana de libertate totala.
DanaMario tare curioasa m-ai facut. zau ca nu-mi inchipui ce treaba poate sa aiba romania cu copilul omului stabilit in Canada... mi-ai dat motive sa-mi storc creierii. Dar mai bine decat sa divortezi, daca asta e singura problema sa nu mai pui piciorul in romania.... mare branza, eu stiu... poate nu o fi pe vecie, peste 10 ani copiii nostri sunt majori si gata. Mai bine ca nu e o problema de sanatate, initial la asta mi-a plecat gandul dupa ce a patit Daiopri...ma astept sa apara din orice parte un asemenea necaz.
Aalina, inteleg ca l-ai dat pe Fabi la gradi si e tragedie in trei acte. Stai linistita, timpul trece copiii cresc, e si asta o etapa cu necazurile si bucuriile ei de care o sa-ti amintesti cu drag peste ani. Uite eu am fata de clasa 11-a si deja scoala nu mai e obligatorie pt ea, si am inceput sa facem planuri pentru studii in strainatate dupa liceu. va dati seama cum m-oi simti cand imi va pleca fata de acasa??? mai sunt doar 2 ani si eu o sa fiu o hoashca batrana cu un copil de clasa a patra... si unul deja pe picioarele lui.
Daiopri ziceai ca pui ceva pe PM? n-am primit nimic. Mai, voi bagati la cap ca al doilea copil e mult mai turbo decat primul. Am vazut asta si la mine si la toata lumea, primul e parfum, linistit, cumintel, ascultator, potolit, al doilea face armata cu toata familia si toata lumea ii stie de frica. Eu nu stiu ce sa mai fac cu Ilinca ca o bate si pe asta mare si pe altii pe unde ne ducem. Tot timpul trebuie sa ma scuz fatza de alti parinti ca nebuna mea e violenta si la toti le lasa urme pe undeva. Azi l-a caftit pe partenerul ei de dans la scoala de i-a sarit aluia sendvisul din mana pe jos si bineinteles ca copilul a rams nemancat. Si cand ala ii spune maicasii, eu nu stiu pe unde sa intru in pamant. Alexa mereu vine si imi arata pe brate urme de ciupituri si zgarieturi de la matza asta salbatica care sare imediat la bataie. Credeam ca daca mai creste se mai maturizeaza si se mai potoleste... aiurea. La ea joaca e violenta, trage pe altii de haine, de maini, de ce apuca, se imping, se alearga, zici ca acum cad si se fac praf..
Acum va las ca deja avem teme si apoi dans. Doamna ne-a recomandat sa le dam ceva transcrieri ca merg greu cu scrisul la inceput, de fapt am trecut de la pixul Pilot la stilou normal ca asa s-a hotarat si de asta le e mai greu pana se obisnuiesc cu stiloul. Pixul ala i-a facut pe toti sa scrie urat, Ilinca scrie oribil cand nu stau cu nuiaua langa ea.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dana_d la ce tara v-ati gandit pentru Alexa...si ce domeniu? Andrei se cam gandeste la Scotia..domeniu management hotelier ceva de genul...sau eventual Danemarca. De unde va luati ofertele..ai ceva site? Andrei a inceput pregatirea pentru Cambridge, vrea ca pana in clasa a XII sa-si dea atestatul de limba.Sper sa se tina de treaba si sa nu arunc banii de pomana.
Mircea isi vede momentan de treaba, e destul de constiincios, dar sa nu-l laud prea mult ca poate si-o ia in cap.... Ei au scris cu stiloul in clasa I din semestrul II asa ca acum nu mai avem probleme, eu zic ca scrie acceptabil. Cat despre Ilnica eu zic ca trebuie sa existe o cale sa-i stopezi pornirile violente, ideea e sa fi perseverenta si sa o pedepsesti de cate ori greseste in functie de gravitatea faptei.O atingi unde o doare...ce stiu eu calculator, televizor, emisiunea preferata fara sa te lasi induplecata de lacrimile ei....zic si eu poate da vreun rezultat..dar ideea e PERSEVERENTZA TA!
Restul mamicilor ce mai faceti?
Daiopri cum te descurci cu juniorii?
Aalina mai plangeti?..a trecut o saptamana.... Cred ca cu Dori nu mai ai nici un stres la scoala..imediat e in clasa a 5 a..nu mai e mult doar doi ani...
Dana Mario...lipseste Josh la apel..ce ne mai povestesti de el?
Sa aveti cu totii un an scolar bun!


Mergi la inceput