Puisori de mai 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Aalina spune:
Am vazut si pozele.
Dana_d uite ca Mircea a avut coronita...
Alycia Andrei banuiesc ca rupe ceva inimi...
alycia spune:
Aalina mersi... sper ca incetul cu incetul sa incep sa mai am timp si de mine,pana acum am trait doar prin copii si pentru ei in special, acum daca au mai crescut sper sa simt si eu micile placeri ale vietii...sa-mi pot permite si eu mici rasfaturi...e o mika pauza pana vor incepe alte si alte provocari carora sper sa le pot face fatza...mi se strange inima cand ma gandesc ca asta mare peste 3-4 ani o sa-si ia zborul din cuib si voi ramane mereu cu gandul si cu vesnicele intrebari "oare e bine, oare e ion sigurantza, oare nu face cine stie ce tampenii?"...va trebui sa accept ca e mare si ca trebuie sa am incredere in judecata lui..o sa vedeti ce greu e....dar pana una alta pregatesc bagajele ca joi plecam in micul nostru concediu, desi vremea zica ca nu vrea sa tina cu noi...macar sper sa ne relaxam...pupici si sa auzim numai de bine...ah...si Aalina...multa putere de munca..oricum alta scapare nu prea e..pupici
dana d spune:
Buna mamici! Eu .. ce sa zic, tot acasa dar imi fac de lucru cu Ilinca la dans (zilnic) si cu casa si jocurile pe calculator .
Ne-am apucat deja de lectiile de vacanta si zilnic avem 2-3 ore de dans, am facut si cateva borcane de gem, ne-am si plimbat putin la munte si incepem numaratoarea inversa pana la plecarea la mare. Asa ca perioada asta e plina si nu ar avea loc un serviciu acum in viata mea.
Cu Alexa ne apropiem de sfarsitul dietei si suntem toti mandri de ea, cele 100 kg au ramas in urma ca un vis urat.
Aalina si pe aici pe la alte scoli s-au pus coronite, a fost o dispozitie de la inspectorat dar numai unele directoare de scoli au luat-o in seama si se pare ca noi avem una care nu vrea sa-si asume nici o raspundere.
Alycia stiu cum e sindromul cuibului gol, dar noi avem noroc ca cuibul nostru nu va ramane gol asa ca ne va fi mai usor. Totusi eu nu cred ca Alexa isi va lua zborul prea curand, si nici Andrei, mai sunt doi ani de liceu, apoi facultate, abia dupa, cand or avea si ei un job ne gandim la o casa a lor...eu zic ca mai e mult pana atunci.
Daiopri sper sa nu pleci prea dezamagita de aici.. sau poate ti-ar fi mai bine sa zici "fiu, bine ca am scapat din mizeria aia!!!" sa te feliciti inca o data ca ai ales o alta tara unde sa-ti cresti copiii...
ok, hai ca ne pregatim sa iesim in parc cu bicicleta ca in fiecare seara.... ce-mi place vremea asta racoroasa, de-ar tine-o asa toata vara...
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
alycia spune:
Buna fetelor, ne-am intors si noi de la mare...a fost frumos,putin soare,putin nor,putina ploaie...asa ca sa nu ne plictisim fara diversitate...
De azi ne apucam de caietul de vacantza si de citit cate ceva ca e musai sa termine de citit Craiasa Zapezii pana in septembrie.In rest am inceput munca si pana la anul m-am lins pe bot de concediu...
Dana_d distrcatie placuta la Albena
Daiopri mai esti in tara? Ai fost la marea noastra neagra? Ce fac copii..cum li se pare Romania?
Dana Mario cum esti? Asteptam vesti de bine de la tine!Ce face Josh?
Aalina, scoate capul din hartii si mai treci si pe aici...cum sunteti?
Uite ti-am strecurat ceva poze si cu marea...cam mohorata ce-i drept...pupici tuturor...va astept cu vesti...
http://community.webshots.com/slideshow/580516131XqgDzh
Aalina spune:
No, eu muncesc si fac naveta. Nimic nou. Doar ca nu mai am speranta ca se termina curand Da, macar nu ma mai enervez.
Copii sunt bine. Stau mult pe afara acum ca e mai cald, ca pe ploile alea tot prin casa, de ziceam ca ne cataram toti pe pereti cum nu aveau unde sa isi consume energia.
Dori e pe bicicleta sau cu vecinii de pe strada si cand ajungem acasa ii trebuie joaca cu noi.
Fabi face antrenament cu oala da nu ii prea iese iar eu nu am cand sa ma tin de el.
Seara imi tihneste cand ii culc si avem ora de iubarealacu ei. In rest tot am senzatia ca trece timpul pe langa mine, si nu apuc sa ma bucur de ei decat un pic, ca stau prea mult la job si sunt prea obosita sa ma mai bucur de ceva, orice, in general.
Poate vom face o iesire la munte cu cortul si abia prin august un pic la mare.
Dori isi face caietul de vacanta, da putin de tot pe zi ca sa nu il surmenez Cu scoala a terminat foarte bine, la concursuri a avut multe diplome si a fost si intr-o excursie de doua zile pe la Sighisoara si Sibiu.
Ma strange in spate cand ma gandesc ca se apropie toamna si il vom inregimenta si pe Fabi. Cand imi amintesc cum plangea Dori imi vine sa nu il mai duc nicaieri pe asta mic.
Ei se inteleg ceva mai bine, dar tot gasesc zilnic motive sa isi dispute una alta.
Eu vreau timp... timp si energie. Parca am intrat intr-o etapa in care totul e plan... Nici nu ma bucur nici nu plang.
Alycia mame vom ramane toata viata si cu grija puilor din dotare.
Bine ca a fost cat de cat ok in concediu ca tare bun e la neuroni.La poze ma voi uita maine de la job
Dana_d sa savurezi din plin perioada asta de stat acasa. Eu tare ii duc dorul.
Felicitari Alexiei! E foarte bine pentru ea ca a reusit performanta asta. Mentinere usoara. Distractie faina in vacanta sa aveti.
DanaMario cum esti? Treci la apel. putem ajuta cu ceva? Macar un gand bun sa stii ca ai de la noi.
Daiopri te pierdusi pe plaiurile mioritice? Sau nu iti revii din impresii? Abia astept sa vad cum ti s-au parut toate.
Pup.
Daiopri spune:
Am ajuns am ajuns. Da nu am timp de mai nimic.
pun si aici ce am mai scris la licurici:
La mare noua ne-a placut, am avut parte de vreme frumoasa, doar ultimele 2 zile s-au zapacit (culmea ca atata a insistant sotul sa mai luam o zi, si tocma ce am luat si vremea s-a stricat) dar a fost ok ca am avut de vizitat rude. Hotelul nostru a fost fain, dar scumput. Pt noi s-au meritat banii ca am stat frumos cu totii, ca altfel unde incapeam 4 persoane in o camera micuta. Ce sa zic, nici nu prea pot trage concluzii bine. Am inteles ca de aceeasi bani puteam avea all inclusive prin alte parti, dar melancholia nu ne-a lasat. Si nu imi pare rau. Astia mici s-au jucat frumos, al mare a luat toate cele in satul de vacanta la rand, si am venit cu o valiza de jucarii accumulate pe acolo. Noi am tot dat cu covrigii si saratele si alune de nu mai imi trebuia alta mancare#61514;
Mai prost a fost cu pisoiul ca prost tare a dus-o cu mancarea. Cred ca a trait doar cu iaurt cu fructe milli#61514;
A scos si laptele praf si orice fel de lapte din program.
Apoi ne-am intors in orasul sotului dupa care inca o vizita la ai mei si ni s-a ivit o petrecere la o cabana la munte. Am mers si acolo desi nu prea mai aveam timp. A fost fain, dar da-i si umbla pas cu pas dupa pisoi, ca erau scari asa ca am dat jos tot ce adunasem cu sarg la mare de la covrigei. Ne predam stafeta unul la altul ca sa mai vorbim si noi cu lumea. A urmat o vizita scurta si frumoasa frumoasa in 2 la orasul studentiei. Ei, alta viata pe noi acuma... Pacat ca am fugit de acasa doar o noapte, ca nu mai aveam timp sa stam mai mult. Bagaje facute pe fuga, un drum la Buc si de acolo zbor naucitor. Greu frate tare. In ultimele 2 ore de zbor imi venea sa sar cu parasuta. Desi copii erau ok si cuminciori nu mai puteam sta intr-un loc.
Per ansamblu pot sa spun ca e o vacanta grea vizita acasa. Nici nu stiu cat timp ar tb sa stau ca sa nu mi se para asa greu. Nu stiu sincer cum va descurcati cu banii pe acolo. Preturile mie mi s-au parut cam ca la noi, desi clar salarii nu sunt aceleasi. Nu cred ca mi-ar mai place sa stau acolo, dar nici nu ar fi imposibil;)
Sunt lucruri care sunt mai faine decat erau, dar si multa prafuiala asa. M-am uitat mereu cu uimire la ceasca de cafeluta#61514; Unde era cafeaua mea cea mare mare cu laptic? A trebuit sa reinvat sa beau incet ca sa nu ma intreb dupa o gura daca am baut cafea sau nu#61514;
Am revenit la munca, nici nu imi vine sa cred. Mi-a luat cateva zile sa imi fuga nauceala din cap. Oricum varsta de 2,5 ani nu e ideala pt asa vacante decat daca ai bunici dispusi sa alerge. Altfel totul e o fuga si orice vizita era cu munca nu gluma. Poate data urmatoare (peste cel putin 2 ani sper) sa reusim sa mergem sa vedem si cate ceva din Eu.
Cam asta. Nu stiu cand sa reusesc sa pun si ceva poze. Nici nu am apucat sa le vad macar...
Mai revin cand mai pot.
pupici la toata lumea si mai semnati condica si voi
dana d spune:
La multi ani Alycia!!! Sa fii sanatoasa,iubita si sa te bucuri de flacai!
Daiopri, mama de ce esti asa misterioasa si nu ne dai deloc nume? Care e orasul tau de bastina? dar al sotului? dar orasul studentiei? La ce hotel ati stat in Mamaia? Si zau ca nu ai de ce sa fii asa secretoasa, poate mai cunostem si noi cate ceva din drumurile tale si ar fi mult mai interesant sa stim ca avem ceva mai multe in comun.
Una peste alta si sincer daca se poate, cam care sunt impresiile cu care te-ai intors acasa? Bune si rele...trebuie sa fie si bune cateva, macar revederea familiei si prietenilor si poate relieful, peisajele...
Noi am fost o saptamana la mare (in Bulgaria- Albena) apoi o saptamana acasa in care am avut un drum de o zi la Brasov in interes de serviciu (sotul) de care am profitat cu totii, si in prezent suntem o saptamana la Varatec la maicuta noastra unde ne incarcam cu liniste si aer curat si racoros. Cam preaacoros, as zice si cateva ploicele ne-au mai tinut in casa dar nu ne suparam, e tare bine sa stai ore intregi in varful patului, sa citesti un roman palpitant sau sa joci jocuri cu familia si sa te tavalesti de ras. Suntem aici de sambata impreuna cu parintii mei si.. oricat ne-am plimba pe la 5 stele in statiuni simandicoase, parca vara nu poate sa treaca fara saptamana nostra din casa simpla batraneasca a maicutei, fara televizor, galagie, balamuc, supermarketuri, si ce mai implica nebunia dintr-un oras mare. Cred si eu ca oamenii astia ating varste matusalemice, pai asa viata linistita cu aer curat si mancare maturala... sa tot traiesti.
O femeie din sat ne aduce in fiecare dimineata lapte de vaca si la cateva zile cumparam branza proaspata de vaca si smantana tot de la tarani, manastirea are o brutarie care face paine si placintele calde cu fructe acum in post, fac si siropuri si dulceturi si serbet... as putea trai o viata numai cu atat. Ma gandesc ca ar fi ideal pentru oricine ajunge singur la batranete sa se retraga la o manastire, sa se calugareasca si sa-si duca viata in liniste trupeasca si sufleteasca pana la un final linistit..
Fetele mele cam strica linistea pe aici, tot timpul trebuie sa le fac ssst! uita unde se afla si vorbesc tare si se ciondanesc cum sunt ele obisnuite. Sunt convinsa ca daca am sta mai mult, s-ar mai linisti, s-ar mai calma, si ar deveni mai ascultatoare si mai modeste. Au numai fumuri in cap si numai drepturi.
Ilinca nu vrea sa citeasca pentru scoala si caietele de vacanta abia au ajuns la jumatate. Constat cu stupoare ca vacanta a trecut de jumatate si acusi se termina si nu prea suntem in grafic cu temele... ma ia groaza...
Voi pe unde va mai plimbati si cat ati mai lucrat pentru scoala?
Noi duminica ne intoarcem acasa si cu asta am cam terminat cu plimbarile lungi pe anul asta, poate doar vreun we prelungit pe la munte sa mai mergem.. sa vedem.
Va pup si va doresc si voua odihna placuta!
Aalina, parca te vad cum te agiti si cum muncesti pana iti sar capacele, ia o pauza, respira adanc, priveste pe geam in departare, gandeste-te la ceva frumos... atat poti sa faci oriunde te afli, viata e scurta...
Pupici!
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Alycia La multi ani!Sa savurezi din plin bucuriile vietii!
Dana_d sa stii ca oricat m-as agita macar din cand in cand imi fac timp sa ma uit pe geam. Si de la mine din birou se vede padurea... Abia astept sa vina toamna si sa fie o nebunie de culori.
Ma bucur ca v-ati plimbat. Tare idilica pare viata de la Varatec. Vrem si noi la toaamna sa facem o vizita pe la manastiri. Ca numai bine ne-am propus o intalnire cu un coleg de odisee de-al lui Fabian.
Sper sa ne si iasa.
Daiopri te plimbarisi o bucata. Bina ca s-au derulat toate ok. Oricum vizitele astea implica multa oboseala.
Eu ma pregatesc de concediu si taman bine ma gandesc ca o sa fiu rupta de oboseala la cat avem de umblat. Dar pe de alta parte abia astept sa mai iau o pauza de la obligatiile zilnice.
In rest suntem bine. Baietii tot o joaca. Fabi nu mai are nici un stres cu olita, cred ca o sa il trimit la nevasta-sa direct din pampers. Ma streseaza un pic poveste ca l-as duce din toamna la camin si asa nu cred ca o sa il primeasca. Iar eu de mai sunt nevoita sa fac naveta o iau pe aratura.
Sunt foarte mandra de mine ca am reusit sa dau 6 kg jos (ca sa am unde pune in concediu - evident) si am mai pus ochii pe 5 de care as scapa.
Vedem dupa ce venim acasa.
Sper ca macar in concediu sa fac si eu ceva poze ca de juma de an nu cred ca i-am mai prin spe astia in pozitii statice .
Dana Mario esti ok?
Va pup.
Daiopri spune:
Alycia, LMA cu sanatate si bucurii
Danad, stii bine de ce nu pot. Am sa trimit codificarile pe pm
DanaMario cum mai sunteti?
Aalina, concediu placut!
Sunt pe fuga si sunt si cu nervii. Astept o rezolvare care ma zapaceste de cap (si numai asta nu imi trebuie mie).
Incercam sa ne bucuram de vacanta, desi motanul nu e prea fericit cu noua dadaca
Of, tare greu mai e si imi e mila de el ca ii cerem cam multe zic eu. Din pacate sunt singura care vede/crede asa
Al mic ne pune parul pe bigudiuri cu mofturi si crize existentiale. Ori am uitat eu cum este ori e el mai pretentios. Ori amandoua
Incercam sa mai facem cateva teme pe ici pe colo, fara prea mare succes. De pian nu am reusit sa ne tinem deloc
Ma gandeam sa incep de sapt viitoare din nou.
Trebuie sa fug acuma.
Mai revin si sper sa mai vaz si cate ceva despre voi.
Numai bine tuturor