Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)
Raspunsuri - Pagina 5
chichiutza spune:
Anaalina tinem pumnii stransi sa ajungi cu bine la dr, sa n-ai dilatatie si sa nu se rupa apa (asta pt ca banuiesc c-ai mai avut o cezariana inainte)! Asteptam vestile bune!
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
Venim si noi cu ceva vesti, am fost la eco azi, bebelinul e bine, are 3100g, o circulara, restul sunt ok! Dr zice ca mai stam 2 saptamani sigur! Doamne ajuta!
Cristina Toma Andrei 37+
IONY_82 spune:
Fetele m-ati uitat ???? vreau sa va admir si eu- imi dati va rog parola de la pozici?? va rog..
fericita 16+ cu
mari78 spune:
Chichiuta, elicitari pentru grasunel ! Ai vazut ? Sigur va iesi cu o greutate peste 3500 grame
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari78 Chichiuta, elicitari pentru grasunel ! Ai vazut ? Sigur va iesi cu o greutate peste 3500 grame Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
daa...nu-mi vine sa cred! Si eu m-am cam indopat in ultimele saptamani ce-i drept! Sanatosi sa fie!
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
Iony eu nu te-amm uitat, dar nu stiu parola! Sigur se gaseste un suflet mare pe-ici sa ti-o dea!
Cristina Toma Andrei 37+
chichiutza spune:
Si ca sa ma plang, de azi oficial nu mai suport laptele! Oricum n-am baut de cand eram copil, si am facut eforturi in sarcina sa beau macar 500ml pe zi. Ei de azi nu-i mai suport gustul deloc! Am senzatia ca tot ce e din lapte (de vaca) miroase a oaie pe care eu n-o suport (decat ca animal)
Cristina Toma Andrei 37+
botosel452 spune:
Buna ziua, fetelor
Oficial, sunt epuizata...Mama imi spune ca o sa nasc pe strada, daca mai umblu mult....
De dimineata am fost sa imi iau rezultatele si mi-a iesit un pic de candida, dupa cum s-a exprimat. Mi-a dat niste ovule, Macmiror.Dar am citit prospectul si zice ca nu este recomandat in sarcina...acum eu ce sa cred?le-am luat. Merg la control duminica viitoare.
Valentina36+
Clabuc spune:
FELICITARI LOREDANA!!!
FELICITARI LUANASHANA!!!
LA MULTI ANI ANNA!!!
LA MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI IMPREUNA, MARI!!!
Si noi implinim astazi 4 ani de la casatorie!
Belle_sara, si noi am dat-o pe Clarinda la gradinita (program redus 8-12) luni. Primele 2 zile a fost ok, dar ieri si azi ni s-a spus ca a plans. Ieri l-a vazut pe un baietel ca plange dupa mama lui si a inceput si ea. Azi a plans dupa mama (ea o ia de la gradinita). Ciudat e ca nu plange cand o duce, chiar se duce la copii si jucarii si nici La revedere nu spune ... dupa vreo 2 ore o apuca plansul. Poate se plictiseste, nu stiu ce sa zic.
Am fost si eu azi la Baby Expo (dar cu sotul, ca nu ma mai incumet sa plec de una singura prin oras) si am luat ce-am mai avut nevoie pnetru bebe. A fost bine pentru ca am ajuns la 10 jumate si era destul de liber.
I-am luat si Clarindei un joc cu litere magnetice si cartonase (tot magnetice) cu Mickey Mouse) din partea Sabrinei sa i-l dam cand se naste bebe, recunosc, idee minunata luata de la voi. Cred ca-i va placea! Si de Craciun ii voi pune un cadou sub brad si din partea Sabrinei, ca sa le fac "lipeala" mai usor.
Anaalina, linisteste-te, asteapta sotul si mama si plecati impreuna spre Bucuresti.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2
Poza preferata Clarinda
Clabuc spune:
Botosel, multumesc pentru informatiile legate de Polizu, speram totusi sa afli vesti bune. Ce sa facem?! Asta e!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2
Poza preferata Clarinda