Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)
Raspunsuri - Pagina 6
fulguta28 spune:
Offf, eu parca am toate organele in gat si nu pot sa mananc mai nimic plus o durere de ovar.
Botosel, si eu fac tratament cu macmiror.
uta28 este 36+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro
mari78 spune:
Multumesc Laly !
La multi ani si voua Laly ! Sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna, cu sanatate si sa va bucurati de copilele dragi !
Si la noi Anca a venit cu cadou pentru Teodora. Noi i l-am dat chiar cand am adus bebelina acasa si s-a bucurat enorm (o pregatisem inainte ca bebe vine cu cadouri pentru fratiori). Oricum si Teo mi-a facut o surpriza, cu ajutorul lui tati si al lui mamaie: o ghirlanda cu "Bine ati venit" prinsa pe perdeaua din living, iar literele au fost pictate de Teodora
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
Clabuc spune:
Multumesc Mari!
Ce frumos ati fost intampinate acasa! Cred ca o sa comploteze si Clarinda cu tati sa faca ceva frumos pentru mami si Sabrina cand vom merge acasa dupa nastere.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2
Poza preferata Clarinda
Clabuc spune:
IONY, Chichiutza aveti PM.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2
Poza preferata Clarinda
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clabuc IONY, Chichiutza aveti PM. LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2 Poza preferata Clarinda |
Multumiiiiiiiiim!
Cristina Toma Andrei 37+
danaisa20 spune:
Fetelor azi am fost impreuna cu Zozela sa le vedem pe Crina si pe Veronica la spital!
Pfuu ce frumusica adormita am gasit!
Crina e bine va transmite salutari tuturor! Are ceva probleme cu alaptatul, merge greu, fetita nu prea are putere sa traga, dar sa speram ca se rezolva si asta! Mai sta in spital pana luni. Radia de fericire(am simtit eu... ) si era tare mandra de printesa ei!
Cred si eu!
M-a cam emotionat si pe mine "situatia"!
danaisa20 fericita 34+
cu
danaisa20 spune:
Am inteles de la Zozela ca a nascut si Lyvy (avea DPN pe 05.10.2010), dar uite ca nu am cerut mai multe detalii ca sa o trecem in listutza...
danaisa20 fericita 34+
cu
ghiocela13 spune:
citat din mesajul lui botosel452 Buna ziua, fetelor Oficial, sunt epuizata...Mama imi spune ca o sa nasc pe strada, daca mai umblu mult.... De dimineata am fost sa imi iau rezultatele si mi-a iesit un pic de candida, dupa cum s-a exprimat. Mi-a dat niste ovule, Macmiror.Dar am citit prospectul si zice ca nu este recomandat in sarcina...acum eu ce sa cred?le-am luat. Merg la control duminica viitoare. Valentina36+ BOTOSEL, SI MIE MI-A IESIT CANDIDA LA ANALIZE (MI-A SPUS MEDICUL CA MAJORITATEA GRAVIDELOR FAC, E CEVA NORMAL), SI MI-A DAT UN OVUL DE LOMEXIN CAre nu e contraindicat in sarcina si care a fost supereficient. Citeste prospectl pe net si daca crezi ca e ok suna-l pe medic sa-ti confirme daca sa folosesti sau nu. |
Ghiocela 36+ cu Irina Maria
tutz spune:
citat din mesajul lui chichiutza Tuts cred ca poti cere expres sa nasti cu moasa, cred ca se poate daca semnezi ca-ti asumi riscurile lipsei unui medic! Cristina Toma Andrei 37+ |
Nu vreau eu sa renunt la ea, ma bucur ca o sa fie acolo, dar stiu de la cumnata mea care a nascut natural, ca toata treaba a facut-o moasa.. Dr se uita la ea si supraveghea, atat.
Referitor la "darul pt doctor" eu ma bucur ca la clinica nu imi bat capul cu asemenea probleme - dau suma prestabilita, primesc chitanta, si sa se descurce ei intre ei cine cat vrea. In rest sigur se da dupa.. poate te trezesti ca-i dai inainte, si nici nu apare la nastere :))))
Tutz 36+ cu Julia la purtator
ghiocela13 spune:
Apropos de "darul pt medic", numai un doctor inconstient sau un carnarat hraparet ar lua inainte (si exista d-astia care fac asa!!!).
Un medic intreg la cap niciodata nu ar lua ceva inainte pt ca aici functioneaza ca la manelisti: ti-a cantat maneaua, ti-a placut, te-ai simtit bine si gata darul! Statul nu poate sa le faca nimic, e placerea clientului. Eventual doar sa-i impoziteze dar nu pot intra sub incidenta legii!
Asa e si la doctor. darul dat inainte de prestarea unui serviciu e spaga si e grav. Niciun medic normal la cap nu si-ar risca licenta pt asa ceva.
Si apoi mai e ceva: daca-i dai inainte si nu-ti place cum te-a cusut sau daca ceva nu a mers bine si ramai dezamagita, ce-ai facut?
Darul dat "dupa" e placerea si apreciarea pacientului!
Ghiocela 36+ cu Irina Maria