Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Ce fac burticile, mamicile si bebeii?

Bravo Luana, Loredana!!! Sa va traiasca micutii, sa fie sanatosi, mancaciosi si necolicosi!!!

La multi ani, Anna!!! Multa sanatate, fericire, refacere rapida dupa nastere si un bebe bun, cumintel si mancacios!

Summertime, asteptam vesti!!!

Noi am fost la dr de dimineata, doar control, fara eco, si raportam: colul usor scurtat dar inchis, nici un semn ca ar veni bebe mai devreme. Dr. zice sa incercam sa nastem natural . Oricum decidem saptamana viitoare, joi, la urmatorul control. Nu stiu ce sa fac, daca mi-ar promite ca nu ma lasa sa ma chinui daca nu merge bine... parca as incerca.

Acum sunt lesinata de oboseala si suparata foc, tata s-a internat de dimineata, are o infectie urinara pe care a dus-o pe picioare vreo doua saptamani, nu a ascultat de nimeni si asa ca azi dim a ajuns la spital cu salvarea. Colac peste pupaza, mama e depresiva rau, eu nu ma pot deplasa iar masina e in service. Mai si stau in partea cealalta a orasului

Nici nu ajunsesem bine si am sunat la cateva farmacii sa vad daca gasesc Clexanele mele si am reusit sa prind cele 3 cutii la o farmacie cu conditia sa le ridic azi. A si plecat sotul meu dupa ele, ca astea mai au putin si ajung marfa de contrabanda... se vand cu interventii, telefoane si rezervari!

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Ti-am trimis PM.

sorana 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

anaalina, pai daca deja ai 38s + 1 zi e foarte bine, nu ai de ce sa te panichezi, bebe e la termen, deci daca e hotarat si vrea sa vina... nu ai cum sa-l impiedici
Ti-am zis, daca nu reusesti singura 'freza' nu-ti mai face atatea griji, ca te 'rezolva' asistentele de la spital, nu ramai tu asa.
Iar hainutele de scos din spital... au destul timp sa se usuce si sa fie calcate in 3 zile, las' ca nu-i musai sa le calci tu, le calca mama ta.
Deci... respira adanc si relaxeaza-te... pregateste-te mental pt marea intalnire, daca e sa fie acum

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimineata!

Eu am sindromul "pisica evelinei". Ma misc in reluare...

Anna_ivan, La Multi Ani, bebe sanatos si la termen.

Multumesc celor care au raspuns la intrebarea mea. Va pup!

Ma intorc in pat sa iau perna in brate ca nu pot face altceva.

uta28 este 36+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

fetele!
Plec spre Arad... cu treaba.
Sa va gasesc cu bine si sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Sorana ti-am raspuns la PM. Multumesc!

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

ANAALINA
abia acum am citit pe forum. Nu te ingrijora ca te cosmetizeaza infirmierele de acolo dar mi-a spus Aura ca ar fi bine sa ai la tine aparatul tau de ras. Sa zici ca vrei sa te faca cu ala al tau.
Daca aveti nevoie de ceva te rog sa ma anunti.

Hai! Curaj si fruntea sus ca probabil a venit vremea!

Ghiocela 36+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

BUna dimineata!!

La multi ani, Anna_Ivan!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si bebe sanatos

Bun venut, Sophie, pui de Loredana

Summertime!!!!!!!!!!

MAri_Paun - spui ca dr a zis ca se deschide luni Giulestiul???

Belle_Sara_Referitor la gradi - noi am avut destul de mult noroc, s-a adaptat relativ repede. Dar am observat ceva - bocetele erau muuult mai dramatice cand il duceam eu la gradi. Daca il ducea tati, era liniste si pace. Poti sa incerci si asa - tu iti iei la revedere de la ea de acasa, ii explici ca o astepti acolo si poate functioneaza

Chichi - vazut si eu una bucata domn Chichi la tv aseara - felicitari multe pentru el, pentru faptul ca s-a implicat si ca ii pasa
. Aaaa...si vreau si eu lista cu tonetele la care tb sa facem pauza la BabyEXpo

Ai am program - tb sa trec pe la lucru, apoi pe la pediatra lui Vladut, sa vb cu ea dc o ia si pe bebelina

V-am pupat si o zi minunata sa aveti

Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006

Multumim! Spor la umblat azi! Sper ca tanti dr s-o ia si pe bebelina sub aripa ei ocrotitoare! Cat despre haleala la expo, or sa fie colacei turcesti, gofre, gogosele...

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Mai3 nu stiu cume in alte zone, dar in Bucuresti nu se imparte nimic intre mana 1 si 2 in operatie!

Mari-Mariuk nu inteleg ce e in neregula cu ce-a scris dr pe iesire! Mie-mi pare un diagnostic de externare f ok.

Tuts cred ca poti cere expres sa nasti cu moasa, cred ca se poate daca semnezi ca-ti asumi riscurile lipsei unui medic!

Anuta nu cred ca e ok sa-i dai inainte! Majoritatea dr pe care-i stiu se simt jigniti si cumparati daca pacientul intinde banii direct si are senzatia ca primeste un tratament mai bun asa. Aici ma refer la dr ok, nu la nesimtiti, evident! Probabil sunt unii care se bucura inainte, dar sper ca tu nu dai peste cineva de genul asta...

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna

Nu am mai reusit sa fiu la zi cu cititul, dar ma iertati voi !
Vreau sa le felicit si eu pe noile mamici : Pity, Ama, Camisv, Be one, Sabu, Andreea, Crina, Alynta, Luanashana, Loredana. Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi, norocosi, sa va aduca numai bucurie !

Noi suntem bine, papam si dormim bine (uneori si 6 ore!). Fetele care sunteti la al doilea bebe, nu e asa ca e mai simplu, ca nu mai suntem asa stresate ? La noi inca nu au aparut colicii, sper sa ne ocoleasca. Anca a luat in greutate, ieri depasise greutatea cu care s-a nascut, deci suntem pe drumul cel bun. Am iesit si afara, mai intai in curte, chiar din a doua zi dupa ce am venit de la spital, de 2 zile am plecat si cu caruciorul la plimbare. Eu ma simt foarte bine in urma operatiei, mai bine decat acum 4 ani.

Anaalina iti tin pumnii sa fie bine si sa ajungi la spital repede. Si eu zic sa iei totusi un no spa macar, asa vezi daca sunt contractii de nastere sau nu. Oricum, esti pe maini foarte bune, avand in vedere ca nasti cu dr Aida Petca

Office si eu vreau sa stiu daca exista vreo crema anticelulitica permisa in timp ce alaptezi. Daca afli inainte, da-mi si mie un PM, ca poate ratez postarea de pe forum. La fel voi face si eu. Mie dr. mi-a spus ca exercitii pot face la 2 luni dupa cezariana, deci mai am de asteptat...

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Anna Ivan ! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe la termen si sanatos !

Azi implinim si noi 11 ani de cand ne cunoastem, iar sambata, pe 18, facem 6 ani de la cununia religioasa si vom sarbatori in 4 !

Am fixat si botezul, chiar de ziua mea, pe 23 octombrie, la Best Western - Hotel Stil (multumesc pentru recomandare Clabuc !)

Mai intru, ca vad ca bebe da semne de trezire in monitor

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput