Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Anaalina - stai calma, lasa hainutele, ca se usuca pana te intorci tu si o sa le calce cineva, stai linistita. Plus ca poate este o alarma falsa. Intinde-te in pat, pe partea stanga si respira adanc, poate te lasa contractiile.

Pupam si tinem pumnii sa fie alarma falsa. Ai nr cuiva de aici, sa ne anunti cum esti?

pup

Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

anaalina, nu dispera... Poate nu nasti, poate e alarma falsa...
Si chiar de n-o fi... lasa ca te 'aranjeaza' asistentele acolo, las' ca se usuca si hainutele de bebe si ti le calca mama ta si ti le aduce...
Important e sa fiti bine tu si bebe...

Tinem pumnii stransi tare

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Am sunat dr si a zis sa nu iau nimic, ca eu trebuie sa fac cezariana, si in felul asta e posibil sa ma pacalesc. Asa ca ma urc in masina si via Elias... Epilata nu sunt
al meu a plecat dupa mam, eu nu vad nimic de burta, o iau razna, .. hainele pt bebe sunt ude pe sarma... imi tremura toate cele.. nu reusesc sa ma adun , stau ca proasta in fata calculatorului si astept poate ma lasa durerea.

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(36+)

ce sa pacalesti bre? daca tot tre sa faci ceza dc sa nu iei si sa mai stea bebe nitel? macar sa impliniesti 37 de saptamani...hai aduna-te ca noi suntem alaturi de tine

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fetele, stiti ce ma gandeam... E un subiect delicat asta cu darul pt doctori, dar cred ca toate avem ceva curiozitati si e greu sa discutam asta pe forum. Sa ne trimitem PM-uri... ar dura o vesnicie, prea mare tapajul.
Am putea sa facem un document de genul celui in care avem datele de contact si sa ne trecem acolo opiniile sau experientele? Nu ma ofer eu sa-l fac pt ca-s complet nepriceputa.
Desigur, unele dintre noi putem scrie doar ce am auzit la altii, nu avem experienta in domeniu, dar poate si asa iese ceva bun.

Ce ziceti?

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

De dimineata tot stau in pat, m-am ridicat ca amortisem de tot si atunci mi-am dat seama ca de fapt pe mine chiar ma doare rau. Am bagajul in masina de o sapt , lucrusoarele de care zic ca sunt ude sunt cele de scos din spital pe care mi le-a dat nasica lu bebe , ca nu va putea veni de la Focsani sa ma scoata pe mine din spital.

Si zau ca am incercat sa dau cu un aparat de ras dar nu vad NIMIC de burta , e un tragic -comic, il astept pe al meu cu mam si il pun sa ma frezeze.

Si ca sa nu va mai spun ca mama e plecata pe undeva pe la tara la vreo 25 km ...dar respir si eu incet si ma rog sa nu mi se rupa apa.

Tre sa sun si la gradi sa anunt ca vine mamaie dupa copil , dar la ora asta sigur se manca si tre sa fie un mare tambalau...

Mergi la inceput

Am 38 sapt si o zi , numai ca nu e actualizata semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Am 38 sapt si o zi , numai ca nu e actualizata semnatura

uite cum ma induci in eroare a doua oara
daca te baga la ceza freza nu tre sa fie decat "on top". eu pe dupa colturi ma fac pe pipaite si sa stii ca iese pana la urma. dureaza mai mult da' merge. incearca si asa daca asta te mai calmeaza. ca nici eu nu mai vad nic in jos de vreo 6 luni

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Anaalina incearca cu o oglinda desi nu cred ca vei reusi mare lucru avand in vedere ca burtica a crescut destul de mult. la mine mergea asa pana acum doua luni.

cristina si bebe in burtica 37+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor, stii cumva vreo crema anticelulitica care se poate folosi si in perioada alaptarii?

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Nu mai fac nimic , am pus intr-o sacosa ce mai stiam eu ca am nevoie, cateva tricouri pt al meu si stau si astept. Ma rog sa nu intre al meu in panica, o sa incerc sa ma calmez ca de ma vede asa debusolata ...

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

Mergi la inceput