Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Gata, am rezolvat cu semnatura si eu ca si Eveline sunt mai linistita cand stiu ca puiutul meu mic e ajuns la termen. Dar 2s tot mai vreau sa stea la mami in burtica. Mai devreme stateam in pat si ma uitam la burta mea mare si ma gandeam cum va fi nasterea. Eu vreau natural si m-a apucat panica... cum atata bagaj...
Ma apuc de calcat lucruri mici, mici. Ieri am inceput, dar nu am reusit decat vreo doua, azi sper sa am mai mult spor.
Va

mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Oramona felicitari pentru noua semnatura.

34+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

mari-mariuk, am si eu o intrebare sa nu fie cu suparare in albumul de poze am vazut mai multe rochite crosetate sunt cumva de vanzare ca eu tinem ca ai bebe fetita cand colo e baietel in toata regula.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena

hainutele le croseteaza soacra-mea, eu fac doar publicitate, si da, sunt de vanzare.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am gasit o retea prin vecini!! Sper sa ma lase sa sed si eu conectata!!

Felicitari proaspetelor mamici-wow-dar se naste pe banda,la noi! Who's next?!

Din cate am citit,Livi a nascut pe ,nu pe 14..

Nerantula,sa-ti traiasca sanatos si fericit,micutul Gruia!!

Anna-la multi ani!! Nastere usoara si BB sanatos tun,laptic din belsug si-o viata minunata in 4!

Dupa cum va spunea si danaisa,ieri am vizitat-o pe Crina si pe micuta Veronica! Veronica dormea asa de linistita E brunetica si era imbracata intr-un overall alb,soarele o mangaia timid-parca era un ingeras-superba!! Abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate! O dr.ma intreba daca am venit sa-mi scoata bebeul!! Crina arata foarte bine,doar lapticul ce se lasa asteptat o ingrijora,dar in rest,parea senina si happy! Danaisa e mortala-parca ne cunosteam de-o viata!

Trimit mesajul asta si revin,caci mi-e teama sa nu ma deconecteze

Pupiici!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

mari-mariuk, am si eu o intrebare sa nu fie cu suparare in albumul de poze am vazut mai multe rochite crosetate sunt cumva de vanzare ca eu tinem ca ai bebe fetita cand colo e baietel in toata regula.

pupam burticile
38+ Laura Elena

hainutele le croseteaza soacra-mea, eu fac doar publicitate, si da, sunt de vanzare.

saru'mana, dar vreau si niste preturi ca na, ma bate un gand,
multam fain

pupam burticile
38+ Laura Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

nadiuta, rochitele sunt 40-45 lei, in functie de marime, caciulitele 8-10 lei, pelerinutele sunt 60-65lei. daca vrei, se rezolva, doar sa spui dimensiunile si culoarea ce o vrei si se apuca soacra de treaba. momentan are doar rochitele si ceva caciulite, ca de unde isi cumpara materialul, a fost inchis o perioada si nu a avut cu ce lucra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Oramona felicitari pt semnaturica!!

MAi3 eu am inceput sa visez noaptea numai carucioare,forumuri,afaceri,sau ca nasc ...Cred ca m-am tacanit de tot!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ramo,felicitari pt vestile bune si pt bb maricel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

Felicitari, Summertime, Andr33aa, Anaalina, Lyvy! Sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi!

Noi suntem la ai mei, la Roman, de ieri si stam pana duminica, cred. Lapte tot asa am, asa ca mai completam cu lapte praf. Asta e...ne descurcam cum putem.

Plange deja, asa ca va las. Week-end placut si nasteri cat mai usoare!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Oramona felicitari pt semnaturica!!

MAi3 eu am inceput sa visez noaptea numai carucioare,forumuri,afaceri,sau ca nasc ...Cred ca m-am tacanit de tot!

eu cu afacerile n-am treaba insa pe langa chichi am mai visat ca azi e sambata si mai am 5 zile pana la bebe si m-am trezit si mi-am dat seama ca e vineri si mai am 6 zile am de-a treaba si eu

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput