Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui office

Ce de bebelusi au aparut!
Este de lucrat la prima pagina asa ca succes celei care se va ocupa de asta!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Ma stradui sa tin pasul da-s un pic depasita ... as vrea sa trec in listuta si pe bebe de Anaalina, insa n-am date suficiente. Cine ma lamureste si pe mine ce sa scriu??
Si in rest, n-ar strica o verificare....daca am gresit ceva trageti de manecuta.

Merg sa bag un no spa.

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Buna dimi fetele!
Am vb acuma cu ANAALINA. A nascut prin cezariana, bebe are 3.410 grame si a luat nota 9. Sunt bine sanatosi. ea se simtea nistel ametita si nu a reusit pana acum sa-l vada pe bebe. doar aseara cand l-au scos l-a vazut un pic.

Uraaaaaa

Cum aflu ceva, cum va scriu!
kisssssssss

Ghiocela 36+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ghiocela multumim de vesti!!
Mai3 ce vise! Ce preocupari avem si noi,in somn!!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

felicitari fetelor cu semnaturi noi si frumoase! tot asa pana la 40 sapt.

dragele mele, va invit la o portie de tocanita cu mazare si piept de pui. plus gogosari sau castraveti murati.

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ce visari aveti!! Eu am insomnii,dureri de toate cele,cine stie cand oi mai avea timp de vise Da' decat sa visez ca fac sex,mai bine asa!
Ma intorc la listuta,ca mai am de bibilit si-apoi incerc sa incarc 2-3 poze.Sper sa ma mai gazduiasca vecinu' pe banda lui

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Eu nu am mai visat in ultima vreme...dorm iepureste sa il aud pe bebe si nu mai am timp de altele, bine macar ca dorm, ca altfel...as fi picat prin casa de oboseala. Chiar acum dupa pranz, mancam si facem nani impreuna ca avem program: dimineata de la 5 la 8 si dupa amiaza, dormim cu mami in pat, in rest facem nani in patut.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim GHIOCELA pentru vesti! Cand mai vorbesti cu ea transmite-i toate cele bune si nu uita sa o intrebi cum il cheama pe flacau

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Va salutam si noi!
Felicitari pt semnaturile noi! Incet, incet ajungem cu toate sa trecem linia de sosire.
Felicitam si proaspetele mamici! Sa va dea Domnul puiuti cuminti si santosi, iar voua refacere rapida sa va puteti intra cit mai repede in forma pt a avea grija de bbei.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

felicitari fetelor cu semnaturi noi si frumoase! tot asa pana la 40 sapt.

dragele mele, va invit la o portie de tocanita cu mazare si piept de pui. plus gogosari sau castraveti murati.

simona cu matei 38+

Mmm,papa bun! Multumim!

Eu nu mai stiu ce sa mai gatesc! M-am saturat de toate!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Stie cineva ceva de Dr. Pana Stelian de la Filantropia? Unde are cabinet (nu spital)? Sau macar cum e Filantropia?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pun si eu la bataie pe langa mazarea simonei niste varza cu carne de purshel adica si-asa suntem balonate

pe mine a cam inceput sa ma tina vechea cicatrice si a zis dr sa stau in pat si sa nu ma zghihui. mai vine bebe sa se joace la mine pe pat, ma mai duc eu la ea in camera...

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput