Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata fetelor!Felicitari celor cu semnaturi noi si vesti bune!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ce de bebelusi au aparut!
Este de lucrat la prima pagina asa ca succes celei care se va ocupa de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

MAITREYI buna ideea cu carnetelul! Nu m-au lasat chiar de tot, da-s rare. Si se pare ca-s mai mult in partea stanga...oare ce o fi?? Ma inteapa din partea stanga din spate, din dreptul salelor, si-mi coboara spre picior...daca ar fi contractii ar trebui sa ma doara tot spatele, nu??

daca se indesesc m-oi invrednici si eu sa le cronometrez si vad dupa aia ce mai fac...sper sa nu fie cazul, macar pana miercuri sa rezist sa stiu si eu ca am terminat 38 sapt.
Mai, lamuriti-ma si pe mine.... eu credeam ca un copil e considerat la termen daca e nascut intre 38 si 42 sapt. Acu' - 38 asta ce inseamna? Ca s-a implint 38 sapt (adica intri in 39) sau ca s-a terminat 37 si de-acum esti in 38??
Eu tind mai mult spre prima varianta.
Insa aici pe DC unde sunt povestile alea despre fiecare saptamana, scrie la sapt 37, citez: "Vestea cea buna este ca la sfarsitul acestei saptamani, sarcina dumneavoastra poate fi considerata la termen si veti putea naste in orice moment de aici inainte".
Voi cum stiti?

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

suna destul de a contractie. da' ia si tu un no-spa si vezi ce se intampla.
la termen inseamna 37 implinite deci intrata in 38.

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Eveline, iti multumesc ca imi ridici moralul (si chiar ai reusit in mare parte). Eu am fost data la cresa de la 1 an jumate si nu tin minte decat ca ma bucuram nespus cand venea mama sa ma ia, dar nu din cauza ca nu mi-ar fi placut l agradinita, dar mi-era dor de ea, pur si simplu. Nu-mi amintesc sa fi plans ca ma lasa acolo. Imi parea rau ca pleca mama, mi-ar fi placut sa stea cu mine, dar ma luam cu copiii si cu jucariile si chiar imi placea. Noi incercam sa ne tinem tari ca vrem sa reusim cu gradinita, mai ales ca sunt sigura ca ii va placea pana la urma, dar trebuie sa fim tari. Ideea e ca atunci cand vb cu sotul la telefon dimineata o auzeam cum tipa de zici ca o taiau si, avnad in vedere ca vine wk-ul, m-am gandir sa o lase la mama azi, poate ca pana luni o mai convingem noi. Oricum, nu ne lasam; poate e si prea micuta acum, poate e o schimbare cam mare pentru ea, nu stiu, dar sper sa reusim.
Legat de intrebarea ta, eu stiu ca in momentul in care se incheie saptamana 37 si intri in sapt 38, bebe e considerat la termen, mai ales dpdv al plamanilor, care constituie principala problema la prematuri.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 37+ AMR 2

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Ce de bebelusi au aparut!
Este de lucrat la prima pagina asa ca succes celei care se va ocupa de asta!

Ma stradui sa tin pasul da-s un pic depasita ... as vrea sa trec in listuta si pe bebe de Anaalina, insa n-am date suficiente. Cine ma lamureste si pe mine ce sa scriu??
Si in rest, n-ar strica o verificare....daca am gresit ceva trageti de manecuta.

Merg sa bag un no spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Felicitari ANDR33AAA! Sa va traiasca bebe Andrei, sa fie sanatos si fericit!
Recuperare usoara!

CLABUC - asa a fost si la Bia, asta e la majoritatea copiilor. Sunt extraordinar de incantati in prima si eventual a doua zi de gradi...ce poate fi mai frumos: copii multi, jucarii. Treaba se "impute" cand isi dau ei seama ca si a treia, patra etc zi tot acolo merg... La noi plansul a durat 1 sapt jumate-2, sincer.. oricum din a treia sapt a fost OK. Mi se rupea inima cand mergeam si o lasam acolo...am avut norocul de niste doamne infirmiere super mamoase care daca ar fi avut mai multe maini ar fi imbratisat mai multi copii...n-o sa uit pana mor cum am dus-o intr-o zi si o doamna (d-na Doina, sa-i dea D-zeu sanatate!) statea pe un scaunel dintr-ala de copii si avea 4 (patru) copilasi in brate pe care-i pupa si-i alina pe rand...
Mi sd-a rupt inima si am lasat-o...daca ar fi mers sotul sa o dua sigur (mie-n suta) tot la mama ajungea si ea...el nu cred ca ar fi avut puterea s-o lase acolo. Stiu ca suna sadic dar mai stiu ca dupa juma de ora o ora, toti copii cu mici exceptii se calmeaza si se iau cu joaca.... dovada ca "circul" reincepea cand vroiam s-o luam de la gradi si nu vroia sa plece.
Orice ar spune oricine, putini copii se acomodeaza imediat cu gradi si nu plang, marea lor majoritate se manifesta ca si Clarinda, ceea ce e normal.
Mai aveti un pic de rabdare, toate se vor rezolva, nu va panicati ... vedeti si voi ceilalti copii din grupele mai mari cum sunt ok la gadi...si voi veti ajunge la fel si va veti aminti cu nostalgie de zilele astea ... las-o si indeamn-o sa-si ia zborul catre gradi, catre colectivitate, chiar daca ti se pare ca se rupe ceva in tine, asa e firesc, va fi OK. hai, fruntea sus!

si eu am avut acelasi circ de dimineatza.....
cand ma uit la ceas dimineata si vad ca se face ora de trezire mai ia cu tremurat cand ma gandesc ce am de indurat pana o las la gradi...
si inca voi stati bine.Copilul mau plange de la vreo 2-3 ore dupa ce o iau de la gradinita pana a doua zi cand o duc iar.pana si noaptea se trezeste din somn si-mi spune ca nu mai vrea sa mearga la gradi.ma ingrozesc cand ma uit la ea.pare de-a dreptul traumatizata.
of , nu stiu ce sa fac.
ma gandeam sa nu o mai duc dar si mai incolo daca incercam sunt convinsa ca tot asa va face asa ca....ii dam inainte cu speranta ca poate pana la urma......

mamica de scumpete sara si george (36 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna dimineata!
Mai, dar cati bebei apar in fiecare zi. Ieri am citit fugitiv ce scria Anaalina de contractii si azi aflu ca a si nascut...se pare ca nu a ajutat-o No Spa, era bebele care se anunta.
Felicitari celor trei mamici care au nascut, recuperare rapida si bebelusi cuminti si mancacioasi!.
Fetelor, care sunteti la prima srcina si va e frica de ce urmeaza...eu cand l-am nascut pe Andrei nu mai vream sa plec din spital, ma simteam in siguranta acolo si ma gandeam ca ajung acasa si nu o sa ma descurc cu alaptatul...si atunci ce ma fac? de parca n-ar fi existat lapte praf. Bineinteles ca acum sunt foarte calma, ca de..am experienta.
Apropos de Babyexpo. ieri la stiri arata imagini de acolo, o mamica spunea ca a cumparat o rochita de bebelus cu 200 ron...chiar ca nu e criza, mie mi se pare cam multi bani, pt o rochita.
Am citit si eu putin despre cazul bebelusului Siluan si vreau sa donez si eu, sau macar niste apeluri din alea in Romtelecom.
Ieri, am fost din nou la doctor, avem 37 sapt., bebele a crescut are 3100...sau e defect ecograful...am descoperit un streptococ la cultura de col si acum iau antibiotic.

Ramona 36si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MAITREYI, CLABUC, multumesc de informatii, deci care va sa zica bebele meu e la termen...yupiii (nu ca n-as vrea sa stea acolo pana la 40 s).
BELLESARA, of, ce sa mai zic...la tine pare si mai rau...nu stiu ce sa zic, vezi ca mai sunt mame in situatia ta care se mai sfatuiesc pe la capitolul ala cu scoli si gradinite, tin minte ca am citit si eu la timpul meu. daca te incurajeaza cu ceva, sa stii ca intr-un final se acomodeaza toti...n-am vazut copii la grupele mari care sa nu fie acomodati.
Un mare hop vor fi in primul an de gradi vacantele (de fapt primele zile de dupa vacanta)...si primul week end...asta apropop de ce spunea CLABUC. La noi varianta ca va fi mai bine dupa sambta si duminica n-a tinut.... ea probabil a crezut ca noi i-am facut pe plac si n-am mai dus-o la gradi si luni a luat-o de la capat. Da ce tin minte e ca deja de la celalalt week end sigur n-au mai fost probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Lyvy,Andr33a felicitari!

Alexandru,Andrei bine ati venit pe lume!

Botosel felicitari pentru semnatura.

Si eu tind sa cred ca a fost ceva in aer azi noapte,am adormit bine abia dupa 4 cand am luat un no spa.

In ultimele zile nu au intrat multe fete,care erau destul de active...

O zi frumoasa!

34+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

BRAVO SUMMERTIME, ANAALINA, LYVY si ANDR33AAA. Sa va recuperati usor si sa aveti mult laptic si niste bebelusi mancaciosi si necolicosi.

Anna Ivan, LA MULTI ANI , cu intarziere pentru ieri.

Nici eu nu am dormit intre 2-4 . Ma durut burtica. Vad ca pe noi cand ne apuca, ne apuca pe toate.
Si fetita noastra, care merge de 2 ani la gradinita, anul asta fiind al 3-lea, e mai moracanoasa dimineata. Ne pupa de multe ori, ne ia in brate, cate odata se uita pe geam si mai ca plange si mereu ne zice sa nu uitam sa venim dupa ea. Si nu s-a intamplat niciodata nici macar sa intarziem. Fericirea ei mare este daca o luam la 12 si nu la 16. Asa ar merge mereu. Iar daca sta vreo zi acasa, nu mai poate de bucurie.
Nici Klarisse nu a intrat de 2 zile.
Noi azi schimbam semnatura, intram si noi in sapt.38 .
Felicitari tuturor fetelor care azi au mai crescut cu o saptamana , inca putin si ne tinem puiutii in brate.
Va

mamica de Maria Lavinia si 36+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput