Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)
Raspunsuri - Pagina 11
donna79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Donna o sa creasca si galuscutul tau si la eco viitoare sigur va fi peste 3 kg! Tre sa papi considerabil pt asta sa stii! ![]() Cristina Toma Andrei 37+ |
multumesc!Crede-ma, m-am ocupat serios de papat in ultima vreme! Ieri ma intreba dr de familie cu un aer usor alarmat: cate kg mai aveti?!?!
(ma rog, putea sa ma cantareasca sa vada dar o fi vrut sa ma scuteasca de umilinta).
Donna
36+ cu
Tudor GabrielDoamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Felicitari Lyvy! Sa fie sanatos, mancacios si necolicos micul Alexandru!
Donna
36+ cu
Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
Olivia26 spune:
Felicitari Summertime!
Felicitari anaalina!
Felicitari Lyvy!
Sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi!
La multi ani Gruia, sa fii sanatos si sa ai o viata minunata impreuna cu parintii tai si cu surioara Cezara!
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
37+
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
donna79 spune:
Somn usor burtici, mamici si bebici!
PS. Steaua a pierdut cu 4:1 in caz ca intereseaza pe cineva. Sotul meu are o tenta de mov la fata (pentru ce prostii se consuma si barbatii astia ... hihih
)
Donna
36+ cu
Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui simona24 seara buna, fetele! toata ziua am stat fara net azi! nu stiu ce are ca asa face de cateva zile! acum ceva timp ne-am intors de la dr. am urcat si pe faimosul calut,iar experienta nu mi-a placut deloc! ![]() asadar si prin urmare, marti la ora 9 ma prezint la spital, cu una bucata bagajel. imi va face mai multe investigatii si in urma acestora hotaram data pentru cezariana. poate fi marti, sau miercuri. nu va spun cate emotii am... mi-e atat de frica... si nu atat de operatia in sine, cat de ceea ce urmeaza acasa. daca unora dintre fete care au mai multa experienta decat mine, le este dificil, va dati seama ca eu voi fi varza?! ![]() ![]() simona cu matei 37+ |
Dar de ce te programeaza atat de devreme ?
Noi suntem alaturi de tine si stim si ca ai pile la Doamne Doamne, asa ca aranjeaza El ca totul sa fie bine si saptamana viitoare pe vremea asta sa ne povestesti ce nazdravanii face piticul Matei.
sorana
33+ cu
Tudor
simona24 spune:
nu stiu cum voi dormi pana marti...sau daca voi reusi sa adorm..
vreau sa stiu daca bebe e bine, ca e cu toate cele la locul lor!
pot spune ca in cazul meu, "teoria pisicii evelinei" a functionat. am dormit si azi o gramada! de fapt, toata saptamana, mai putin ieri, cand am avut musafiri. desi, era cat pe ce sa adorm cu ei langa mine.![]()
simona
cu
matei 37+
sorana_23 spune:
Chiar, cu cate kg va mai laudati ?
Eu am 12 in plus. Asa nu par multe, dar nu mai incap in nimic si am ditamai burtoiul.
Noroc ca din astea 12 o parte sunt ale lui bebe Tudor (avea luni 2.350 kg).
Abia astept sa dau kg jos, am vazut prin magazine niste haine atat de dragute ...Vreau si eu hainute noi marimea S si M! Si vreau sa revin la incaltarile mele 37.
sorana
33+ cu
Tudor
simona24 spune:
in primul rand, am uitat sa imi schimb semnaturica
ieri(joi) am facut 38 sapt.
si cezariana fac pentru ca: am probleme cu rinichii(o pietricica de 7 mm + o sonda jj + hidronefroza gr2), sunt mica in bazin, placenta este destul de joasa; si cam astea ar fi. 
simona
cu
matei 38+
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui simona24 in primul rand, am uitat sa imi schimb semnaturica ieri(joi) am facut 38 sapt. si cezariana fac pentru ca: am probleme cu rinichii(o pietricica de 7 mm + o sonda jj + hidronefroza gr2), sunt mica in bazin, placenta este destul de joasa; si cam astea ar fi. ![]() simona cu matei 38+ |
credeam ca te-a programat la 38 de sapt si nu prea intelegeam de unde graba.
sorana
33+ cu
Tudor
simona24 spune:
| citat din mesajul lui sorana_23 Chiar, cu cate kg va mai laudati ? Eu am 12 in plus. Asa nu par multe, dar nu mai incap in nimic si am ditamai burtoiul. Noroc ca din astea 12 o parte sunt ale lui bebe Tudor (avea luni 2.350 kg). Abia astept sa dau kg jos, am vazut prin magazine niste haine atat de dragute ...Vreau si eu hainute noi marimea S si M! Si vreau sa revin la incaltarile mele 37. sorana 33+ cu Tudor |
eu am luat 17 kg. dar aveam 42kg!
simona
cu
matei 38+