Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Simo, daca tie iti este frica de ce te asteapta acasa, ei bine, mie imi este frica de scarbele alea de asistente din spital. Nasterea naturala mi se pare floare la ureche pt ca asa m-am setat inca de la inceputul sarcinii iar acasa, lucrez la setarile sotului. El, cica, pe langa ziua in care se va naste bubulina, abia asteapta sa se plimbe prin parc cu ea. Zice ca se vede cum impinge carutul. Face teste pe pisica, o leagana, o "linisteste". Biata pisica...

uta28 este 36+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Eu am luat 21 kg.
Da cineva mai mult?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Simo, daca tie iti este frica de ce te asteapta acasa, ei bine, mie imi este frica de scarbele alea de asistente din spital. Nasterea naturala mi se pare floare la ureche pt ca asa m-am setat inca de la inceputul sarcinii iar acasa, lucrez la setarile sotului. El, cica, pe langa ziua in care se va naste bubulina, abia asteapta sa se plimbe prin parc cu ea. Zice ca se vede cum impinge carutul. Face teste pe pisica, o leagana, o "linisteste". Biata pisica...

fulguta, pai daca o luam logic, tu in cateva zile scapi de dragele asistente! dar eu cu mogaldeata mea cum o sa ma descurc singura acasa? daca nu o sa stiu care-i motivul pentru care plange? sau daca o sa fiu o mama denaturata si iresponsabila? daca... sunt praf!

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatzaaa...

o cafeluta cu lapte???

bun venit bebe Alexandru

35+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata!

ANNA_IVAN - multumesc de cafeluta, as bea-o si cu ochii...sunt varza de somn.
N-am patit asa ceva de cand sunt...eu cred ca sunt inconstienta total. Toata noaptea am avut dureri de burta si de spate... insa mi-era un somn de nu stiam ce-i cu mine, asa ca ma uitam pe ceas sa vad daca-s regulate durerile alea...si dupa aia cand apareau iar imi dadeam seama ca eu de fapt am uitat cat era ceasul la durerea anterioara. Si cum nu ma durea, bagam o atipeala scurta...si iar ma apuca de ma trezeam. Mai, eu cred ca am avut contractii si nu am gasit altceva mai bun de facut decat sa dorm...daca-ti mai auzit asa ceva...
De nascut n-am nascut asa ca mai am o speranta ca inca nu e timpul...

SUMMERTIME felicitari, sa va traiasca MIRIAM, sa fie sanatoasa si fericita!

ANAALINA, felicitari pentru nasterea rapida, sa va traiasca flacaul!

LYVY felicitari pentru bebe ALEXANDRU, sa fie sanatos si sa va aduca bucurie in casa!

BUBURUZO, tu ce mai faci, mai poti? Mai da-ne cate un semn si noua....

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Buna dimineata!

ANNA_IVAN - multumesc de cafeluta, as bea-o si cu ochii...sunt varza de somn.
N-am patit asa ceva de cand sunt...eu cred ca sunt inconstienta total. Toata noaptea am avut dureri de burta si de spate... insa mi-era un somn de nu stiam ce-i cu mine, asa ca ma uitam pe ceas sa vad daca-s regulate durerile alea...si dupa aia cand apareau iar imi dadeam seama ca eu de fapt am uitat cat era ceasul la durerea anterioara. Si cum nu ma durea, bagam o atipeala scurta...si iar ma apuca de ma trezeam. Mai, eu cred ca am avut ontractii si nu am gasit altceva mai bun de facut decat sa dorm...daca-ti mai auzit asa ceva...
De nascut n-am nascut asa ca mai am o speranta ca inca nu e timpul...

SUMMERTIME felicitari, sa va traoiasca MIRIAM, sa fie sanatoasa si fericita!

ANAALINA, felicitari pentru nasterea rapida, sa va traiasca flacaul!

LYVY felicitari pentru bebe ALEXANDRU, sa fie sanatos si sa va aduca bucurie in casa!

BUBURUZO, tu ce mai faci, mai poti? Mai da-ne cate un semn si noua....

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Evelina, hi-hi-hi, mi-ai adus aminte cand am nascut-o pe Lidia, dormeeam intre contractiii de bubuiam de la 6 la 8dim am rupt patul de somn si la 9 dimineata am nascut

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
38+ Laura Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata fetele!!
Lyvy felicitari!!Recuperare usoara! Bun venit bb Alexandru Sa fii sanatos si sa cresti mare!!

Nadiuta,toata noaptea m-am targuit cu tine pt un carucior rosu!! Eu vroiam sa cumpar un carucior,iar tu vroiai sa-mi vinzi un carucior rosu care dupa spusele tale era "in stare buna(fusese al Lidiei)" .Vroiai 350lei pe el! Pana la urma mi l-ai trimis prin posta si am fost f multumita si incantata de el! Ce afaceri am facut azi-noapte!

Eveline si eu ma trezesc noaptea cu dureri si cu burta f tare,dar la cat sunt de adormita, o ignor si ma culc la loc!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Fulguta eu te-am intrecut cu juma' de kil! Am in plus 21,5 kg!! Sunt o veritabila....VACAAA!!

Simona linisteste-te ca nu face bine la bb! Si eu is total pe langa!!Si pe mine ma apuca disperarea cateodata,dar o sa vezi ce bine o sa ne descurcam!. Cand o sa-l ai pe bb in brate,o sa stii ce sa-i faci si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

pupam burticile!
oficial, am sa renunt la "anatomia lui grey". pai nu e posibil sa visez ca nasc, iar doctori imi sunt personajele din film! si culmea! mai aveam si gemeni! m-am trezt din ora in ora, si de fiecare data stateam 10-15 min la marginea patului si imi spuneam ca totul va fi bine si ca ma voi descurca in postura de mamica. parca in dimineata asta m-am trezit cu moralul un pic mai sus decat nivelul pamantului.
va pup si sa avem o zi superba!

si ofer ca mic dejun cascaval, sunca praga, muschiulet si branzica de vacuta. sa avem pofta!

simona cu matei 38+

Mergi la inceput

Simona multumim pt micul dejun!

Mergi la inceput