Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dragi gravidute si proaspete mamici, colega voastra de odisee Lyvy tocmai m-a rugat sa va anunt si voua
nasterea, ieri 14 sept, a lui Alexandru-3130 g, 54 cm, Apgar 10, atat bebe cat si mami sunt sanatosi tun dupa o nastere naturala nu usoara dar terminata cu f bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bun venit, Miriam ! Felicitari Summertime !
Felicitari anaalina ! Bun venit bebelusului !
Bun venit Alexandru ! Felicitari Lyvy !

Sa aveti o viata minunata, dragi copii iubiti, sa fiti sanatosi si fericiti !
Refacere rapida mamicilor si mult laptic gustos !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani frumosului Gruia de Nerantula !

Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai si de surioara care va veni curand, s-o iubesti mult si s-o ocrotesti mereu !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 37+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Felicitari Lyvy! Bine ai venit bebe Alexandru!

Donna o sa creasca si galuscutul tau si la eco viitoare sigur va fi peste 3 kg! Tre sa papi considerabil pt asta sa stii!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Donna o sa creasca si galuscutul tau si la eco viitoare sigur va fi peste 3 kg! Tre sa papi considerabil pt asta sa stii!

Cristina Toma Andrei 37+

si ce ne bat astia la cap ca sa mancam de 2 ori mai sanatos nu de 2 ori mai mult si eu am observat ca bebe a crescut mai vartos cand am papat eu mai bine.

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Va zic si eu noapte buna!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:

Cristina Toma Andrei 37+

si ce ne bat astia la cap ca sa mancam de 2 ori mai sanatos nu de 2 ori mai mult si eu am observat ca bebe a crescut mai vartos cand am papat eu mai bine.

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

Nu stiu dar si eu am observat acelasi lucru! De cand mananc mai mult, a crescut mai bine! Bine...si eu pe langa el!

Cristina Toma Andrei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:

Cristina Toma Andrei 37+

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

Nu stiu dar si eu am observat acelasi lucru! De cand mananc mai mult, a crescut mai bine! Bine...si eu pe langa el!

Cristina Toma Andrei 37+

lasa bre ca aratam mai "mame". dupa ce am nascut-o pe baby nu mi-a mai zis nimeni domnisoara in mijloacele de transport in comun

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

seara buna, fetele!
toata ziua am stat fara net azi! nu stiu ce are ca asa face de cateva zile!
acum ceva timp ne-am intors de la dr. am urcat si pe faimosul calut,iar experienta nu mi-a placut deloc!
asadar si prin urmare, marti la ora 9 ma prezint la spital, cu una bucata bagajel. imi va face mai multe investigatii si in urma acestora hotaram data pentru cezariana. poate fi marti, sau miercuri.
nu va spun cate emotii am... mi-e atat de frica... si nu atat de operatia in sine, cat de ceea ce urmeaza acasa. daca unora dintre fete care au mai multa experienta decat mine, le este dificil, va dati seama ca eu voi fi varza?!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

seara buna, fetele!
toata ziua am stat fara net azi! nu stiu ce are ca asa face de cateva zile!
acum ceva timp ne-am intors de la dr. am urcat si pe faimosul calut,iar experienta nu mi-a placut deloc!
asadar si prin urmare, marti la ora 9 ma prezint la spital, cu una bucata bagajel. imi va face mai multe investigatii si in urma acestora hotaram data pentru cezariana. poate fi marti, sau miercuri.
nu va spun cate emotii am... mi-e atat de frica... si nu atat de operatia in sine, cat de ceea ce urmeaza acasa. daca unora dintre fete care au mai multa experienta decat mine, le este dificil, va dati seama ca eu voi fi varza?!

simona cu matei 37+

nu mai plage ca stresezi bebelul! O sa te descurci minunat, sunt sigura. Eu cred cu tarie ca dupa nastere ne va ajuta acel instinct matern (ca doar n-or fi basme!). In plus, tu te vei reface muuult mai repede, spre deosebire de o buna parte din nou care suntem... sa ma exprim frumos... mai "coapte".
Si apoi ... nu te va lasa Doamne-Doamne! totul va fi bine, iar noi o sa-ti facem o galerie zgomotoasaaaaa...

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput