Burtici&mamici de Septembrie-Octombrie 2010!(165)
Raspunsuri - Pagina 9
chichiutza spune:
Fetelor multumim pentru impresiile de la babyexpo! Maine cred ca trag si eu o fuga vreo 2 ore asa, max. Sper sa nu plec si eu la fel de dezamagita, noroc ca n-am atat de multe de luat. Zic eu ca am deja grosul, dar cine stie de ce ma mai lipesc! Ideea de aglomeratie o cam urasc, deci as merge dimineata la 10!
Botosel doar niste tetine si-un aspirator?
Cristina Toma Andrei 37+
maitreyi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Eu voi da cadouri, pt ca bani nu cred ca primeste cineva, si cum chiar daca sunt medic trebuie sa multumesc oamenilor, de aceeasi valoare cat ar fi in plic, iau cate ceva... Deh.. Da! A fost tare frumoasa intalnirea de azi! Cristina Toma Andrei 37+ |
asa ma gaeam si eu sa fac cand inca nu se deschisese arcadia. oricum un cadou tot vreau sa ii dau dr pt ca a fost toata sarcina un simpatic si este in continuare
-----
Mami de roza + 38 s
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui maitreyi
asa ma gaeam si eu sa fac cand inca nu se deschisese arcadia. oricum un cadou tot vreau sa ii dau dr pt ca a fost toata sarcina un simpatic si este in continuare ----- Mami de roza + 38 s Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
da...problema cu cadourile e ca trebuie sa te tot plimbi dupa ele, si sa si alegi! In principiu caut un set de bijuterii frumos!
Cristina Toma Andrei 37+
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Fetelor multumim pentru impresiile de la babyexpo! Maine cred ca trag si eu o fuga vreo 2 ore asa, max. Sper sa nu plec si eu la fel de dezamagita, noroc ca n-am atat de multe de luat. Zic eu ca am deja grosul, dar cine stie de ce ma mai lipesc! Ideea de aglomeratie o cam urasc, deci as merge dimineata la 10! Botosel doar niste tetine si-un aspirator? Cristina Toma Andrei 37+ |
Doar atat pentru ca, in rest, le-am cam luat. Bine, inca nu am sterilizator pentru ca sper sa nu am nevoie de el, bibe am unul singur si la fel si suzeta...Dar daca o sa fie nevoie sa cumpar...merg la urmatoarea editie baby expo, din noiembrie (25-28, mai exact)
Valentina36+
tanamera spune:
Summertime,Anaalina felicitari,bun venit bebelusilor!
Mari,Clabuc la multi ani pentru aniversarea casatoriilor!
Felicitari fetelor care au primit vesti bune la control si celor care au scapat de calul balan.
34+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
ana_25 spune:
Felicitari ANAALINA!! Bun venit bb!! Sa fii sanatos,papacios si sa-ti bucuri parintii!!
Anaalina,recuperare usoara si mult laptic!!
Noapte buna fete dragi!!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Doar atat pentru ca, in rest, le-am cam luat. Bine, inca nu am sterilizator pentru ca sper sa nu am nevoie de el, bibe am unul singur si la fel si suzeta...Dar daca o sa fie nevoie sa cumpar...merg la urmatoarea editie baby expo, din noiembrie (25-28, mai exact) Valentina36+ |
A mai vine unul? Super! Atunci chiar voi sti daca mai am nevoie de ceva!
Cristina Toma Andrei 37+
donna79 spune:
Felicitari Summertime!!! Bun venit Miriam!!!
Felicitari Anaalina, sa-ti traiasca voinicul!
Felicitari si pt Mai3 si Chichi, ce bebelusi pufosi aveti !!!
Imi pare rau ca am sarit peste eco azi, dar ma lamuresc eu cum stam saptamana viitoare (am mari sperante sa fac cinste cu berea aia fara alcool daca a depasit si galuscutul meu 3kg)
Botosel vad ca esti intr-o forma super daca poti umbla atat! Bravo! Te pregatesti pt o nastere naturala?
Felicitari pt aniversari Clabuc, Mari. Multi-multi ani fericiti impreuna!!!
Oare Simona mai intra in seara asta sa ne povesteasca ce a facut la doctor?
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Ma bag sa ma joc nitel... Liverpool a dat primul gol deja (in secunda 28!!!) asa ca am langa mine un sot isteric care se agita ca sifonu', nu pot sa ma culc inca
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
fulguta28 spune:
Botosel, eu iau tot 12 dar o zi da, una ba cu bai de sezut cu ceai de galbenele si coada soricelului.
Ma duc sa mut masina lui taica-meu pt ca barbatul sora-mii nu este in stare.
Anaalina, felicitari pt bebelica!
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 Felicitari proaspetelor mamici!!! Azi am fost la Baby expo...doamne ce nebunie pe acolo N-ai fi zis ca e criza Nu am luat decat un aspirator nazal de la primii pasi si un set de tetine de la chicco. Apoi am fost cu mama sa isi cumpere frigider, apoi am fost sa ne uitam de canapele si biblioteca de la Lem's pentru sufragerie, iar apoi am fost la cumparaturi la Auchan Asa ca, oficial, nu mai pot. Mi s-au umflat picioarele in ultimul hal... Fulguta, daca tu zici ca iei aceleasi ovule ca si mine, m-am mai linistit un picut. Cate zile iei? Eu iau o cutie, adica 12 zile. Sper sa fie in regula, in final,pentru toate Valentina36+ |
uta28 este 36+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://www.micaevents.ro