Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Buna,dragelor!

Ati fost iarasi atat de harnicute,cat p-aci sa dati gata un capitol nou,dar si eu ma laud cu facut curatenie,calcat rufe,gatit doua feluri de mancare .
MULTUMESC FETELOR PENTRU RASPUNSURILE LEGATE DE PROBLEMA MEA.LE-AM RETINUT si incerc sa fac urmatorul pas imediat cum il trec pe Tudor la diversificare,ca nu mi-oi lasa baiatul fara tzitzi...

Raspunsul pt Nicoleta,legat de decizia aparitiei celui de-al doilea copil este legata de faptul ca eu sunt singura la parinti si tare nu-mi place ca nu am si eu un frate sau o sora.Asadar am facut acest pas pentru ca Radu sa aiba pe cineva aproape.
Artu multumesc pentru parola.Intr-adevar tare inspirata!

revin,dupa ce mai stau putin cu Tudor ca-i cam marait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Barbati-miu e singur laparinti, din parinti singuri la parinti!
Soacra-mea e calare pe mine cu bb2, maica-mea nu prea, de ce oare?

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Barbati-miu e singur laparinti, din parinti singuri la parinti!
Soacra-mea e calare pe mine cu bb2, maica-mea nu prea, de ce oare?

Nu stu..dar cred ca mama ta se gandeste ca te-ai chinuit cu drumuri la spital,injectii in burta etc...iar soacra ta poate nu
nu stiu...zic si eu

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Ei, lasand fazele cu injectii, cred ca e greu sa te adaptezi la 2 personalitati diferite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:

Eu, DACA IMI FAC CURAJ, ar insemna ca in decembrie-ianuarie anul viitor sa ma apuc de treba! (as vrea ca cel de-al 2-lea sa fie balanta caci gemeni mi-a iesit), dar nu stiu daca voi reusi sa educ 2 copii la programul meu si al lui barbati-miu de 10-12 ore de munca pe zi.
Si eu imi iubesc sora, dar relatia e ca de la mama la copil (7 ani diferenta). Eu as vrea un 2 ani, acolo diferenta, maxim 3, daca nu, nu mai fac deloc!

eu sunt balanta si sora mea e gemeni ; e mai mica decat mine cu un an si sapte luni si jumatate (da doi ani la scoala )

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

exact asta e diferenta si dintre sora mea si mine. De aceea mi-am dorit si eu o surioara sau un fratior pentru Alexandra pentru ca si noi doua avem o relatie super. M-am gandit ca atunci cand noi nu vom mai fi sau daca Doamne Fereste se intampla sa dam coltul si fata sa ramana fara noi asa cum a patit mama mea de la 29 de ani s-a trezit fara parinti si ii ingropa cand eu aveam un an si sora-mea era in burtica, macar sa aibe un sprijin, sa nu fie singura pe lume. Eu cu sora mea ma ajut enorm si stiu ca orice problema as avea ea va fi mereu acolo pentru mine. Acum Doamne Doamne ne-a dat inca 2 ingerasi, sper din suflet ca cele 3 fete sa se aibe toata viata ca surorile si sa fie mereu una pentru alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:

daca veneau in echipa, era rezolvata problema, nu mai aveam dubii, ca o fi ca o pati
dar, asa......
iar de surprize nu cred ca vom avea parte, doar daca ne "mananca" rau si nema protectie! Daca nu s-a intamplat in 7 ani la tinerete, sa fie batrnetea mai apriga?

hehe vezi ca a doua oara vine mai repede. 6 ani am asteptat si eu sa se intample si apoi uite au venit 2

Mergi la inceput

La noi a fost punct ochit, punct lovit. Ne-a iesit din prima bb. vorbeam ca in 7 ani de relatie nu am avut parte de sarcini neasteptate/neplanificate.
D-aia mizez si pe balanta la bb2, daca o fi!

Mergi la inceput

Nimeni prin preajma?
Noi ne-am intors din parc si mi-am facut draci cu o pustoaica de 3-4 ani, care pe cat era de frumoasa pe atat de prost crescuta, iar ma-sa n-avea treaba de ce e la gura acelei fete! (vorbe, nu ciocolata sau altceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna, mamici!

Nu vreau sa comentez ref la discutiile deloc placute duse in paginile anterioare, sper doar ca Vivela sa nu ia nicio pauza, avem (cel putin eu) nevoie de ea, sa fie alaturi de noi si sa ne povesteasca din experienta ei. Pe mine una m-au ajutat povestirile ei, nu mai zic de simtul umorului din dotare..

Vero, tinem pumnii sa fie totul bine cu Mateiut

Nana, ma bucur ca bebe Ade e mai bine, sper ca si bebeii ceilalti raciti sa fie tot mai bine.

Rocsy, mersi de intrebare, Matei nu merge inca la gradi, a fost 2 luni (din care una acasa, mai mult bolnav) si l-am retras pana in primavara, cand va face 3 ani si va merge musai. Nici nu s-a adaptat, pb a fost educatoarea, ca de altfel int-o luna a invatat multe chestii (sa numere in engleza, toate culorile in engleza, si alte cuvinte, cantecele, poezioare, etc) El are insa nevoie de cineva sa-l incurajeze, sa-i dea incredere, nu e genul de copil bataios, indraznet, etc, v-am mai povestit eu..Tre sa mai caut gradi de-acum..

Mira, noi in Voluntari avem casuta. E in constructie, cred ca mai dureaza 1an, poate 2..

Ref la bebe 2, hmm, si eu am o sora cu 2 ani si 10 luni mai mica si ne intelegem super, asa ca nici nu am conceput sa nu am 2 copii. Voiam 2 fetite, ce-i drept, dar na, acum cred ca am luat-o razna, ca de unde ziceam 2 max, acum nu exclud varianta cu 3, Desi ma gandesc sa mai treaca poate niste ani, sa vad eu mai incolo de ma mai incumet. As vrea si o fetita, dar ce ma fac daca iese tot baiat? Asa ca peste vreo 2-3 ani (minim) ma mai gandesc serios, pana atunci sa vedem cum reusim sa ne descurcam cu cei 2 flacai, vorba unui prieten, la ce mari sunt tre sa facem provizii, saci de grau, orez, ca nu se stie...
De ce vreau 3?, acum serios, este ca s-ar tripla bucuriile, implinirile, dragostea, momentele minunate, unice, dar e drept ca si grijile si greul s-ar tripla, de-asta ma mai gandesc..Plus ca timpul de-abia imi ajunge la 2, nu stiu unde as mai gasi pt inca unul. De noi (astia batrani) nici nu mai zic..

Artu, mersi de parola! Noroc ca am vazut inainte pozele noi cu Sabinuca, mereu ma incanta s-o vad

Ah, acum am sosit de la eco de san, nodulii mei sunt acolo bine-mersi, dar macar sunt stabili, n-au aparut nici noutati, asa ca pana peste un an stau linistita Vorba dr: sa-i privesc ca pe prietenii mei de nedespartit, de prieteni te mai poti desparti, dar de ei nicio sansa Sa rad sau sa

Scuze de-un mesaj asa lung, si cam pe langa subiect (pe ici-colo), dar ma mananca degetele sa scriu Culmea ca si eu , ca si Aly, Aka, etc am avut de multe ori senzatia ca nimeni nu rezoneaza cu ce zic, si ma gandeam s-o mai raresc cu scrisul, sa nu plictisesc, dar se pare ca m-am hotarat sa va plicti in continuare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:

Nimeni prin preajma?
Noi ne-am intors din parc si mi-am facut draci cu o pustoaica de 3-4 ani, care pe cat era de frumoasa pe atat de prost crescuta, iar ma-sa n-avea treaba de ce e la gura acelei fete! (vorbe, nu ciocolata sau altceva)

Nico, eu is pe-aci, dar fug sa mananc ceva, ca acus vine matei si intru la treaba.
Sa vezi ce-o sa te enervezi mai incolo, cand va creste piciul si va veti ciocni de multi copii prost crescuti, rai, batausi, etc..Sper doar ca baiatul tau sa nu fie asa fraierut ca al meu, care dupa ce l-am invatat sa se apere (dupa ce a fost de mai multe ori lovit de alti copii), il invatasem sa traga de par (numai sa se apere daca il agresa un coil rau) si cand se intampla in parc sa-l pocneasca un baietel, el incepe sa planga si vine la mine si cu ochii in lacrimi imi spune: "mami, am vut sa-l tag de pal pe baietelul ala lau, da n-am stiut cum Scuze daca am mai povestit faza

Mergi la inceput