Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Virgi17 spune:
Si noi vrem bebe 2 si destul de repede daca se poate Atat pentru Ioana, sa aiba o sora sau un frate apropiat de varsta, cat si pentru noi, ca nu mai suntem tinerei.
Fetelor, ma declar total nemultumita de atitudinea concetatenilor nostri care cand te vad cu bebe(in parc, in magazine, etc) se simt datori sa se bage in seama apropiindu-se de carut, de copil, punand si mana pe copil! Deja am alergie la oamenii astia care pun mana pe Ioana iar ea sta toata ziua cu mana in gura. Azi mi s-a intamplat intr-o farmacie, intr-o secunde de neatentie, cat scoteam banii sa platesc, ma trezesc cu doi tinerei moderni un el si o ea, care stateau ciorchine pe carut. Si mai si ziceau ca ei nu deoache. Constat pe zi ce trece ca suntem ca popor tare needucati.
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat...neuronii obositi. Daca imi amintesc, revin.
Virginia si Ioana(19.05.2010)
discordia spune:
Buna seara mamici!
Dupa o indelungata absenta, revin, bineinteles cu multe restante la citit.
Marti am fost operata, iar azi am revenit acasa.
Acum ma apuc sa citesc din urma caci voi sta la mama cateva zile pana imi voi mai reveni cat de cat, asa ca sper sa citesc tot din urma.
Va pup.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
mommy_to_be spune:
Seara buna!
Tocmai am terminat de spalat un morman de vase si ma declar terminata... Plus ca ma doare capul de mor, in contextul in care vorbeati si voi de dureri de cap.
Am fosdt asta seara la Baby Expo pe considerentul ca maine ma operez si va trebui sa stau pe loc repaus cateva zile S-a potrivit bine ca am mers azi deoarece era putina lume si cum am fost cu tot cu buburuza in sling, ne-a prins tare bine faptul ca s-a putut rasufla. I-am luat Maiei un body cu maneca lunga si 2 perechi de strampi, insa am fost dezamagiti deoarece doream sa ne mai sfatuim cu Diana de la "poarta-ma mami" in legatura cu pozitia corecta in sling si chiar sa ne ajute s-o punem pe Maia, insa astazi stand-ul lor era gol . Nu stiu daca e din cauza ca am fost in timpul saptamani, dar opinia mea mea este ca se cam simte criza si la baby expo... daca la celelelte editii primeam o gramada de mostre de tot ce vrei si nu vrei, acum nu am primit nici macar o mostra. Doar pliante.
Vorbeati de al doilea copil. Stim ca il vrem pentru ca nu vrem sa o lasam pe Maia singurica, dar mai stiu ca tare curand nu as avea curajul sa ma apuc de proiect Cu toate astea, nu-mi doresc o diferenta mai mare de 4 ani. Eh... om trai si-am vedea. Ca si Cristina, acum suntem setati pe proiectul "Casuta noastra".
Vero, Doamne ajuta pe maine! Te asteptam cu vesti bune!
Mi-a crescut si mie morcovelul... sm niste emotii pe maine... mi-e groaza rau de injectiile ale cu xilina. Of... Doamne ajuta.
Va pup pe toate! Noapte buna!
Reallaura spune:
Nana merci scumpa de raspuns si de grija! Nu am mai fost la Medicover, mi s-a parut ca e mai ok fata, ca tuseste mai putin. Are secretii multe. sa vedem cum e maine. Ma bucur ca Ade e mai bine si nu mai tuseste!
Sorana ma bucur ca esti stationara cu nodulii. Cu bb fetitza pe care il urmaresti...vezi ca si asa te cam aseman cu soramea cu copiii tai de 4 kg. Soramea e gravi acum cu al treilea baiat! Isi dorea si ea fetitza, dar nu a fost sa fie.
Sabina slava Domnului, sper sa fim mai bine!
cu bb2, intotdeauna mi-am dorit sa am mai multi copii, noi suntem 5 la parinti. cu sora mea geamana suntem nedezlipite, nici nu as putea sa stau o zi fara sa vorbim. Fratii se ajuta cel mai mult intre ei. cum as putea sa-i privez de ajutorul si dragostea fraterna?
Ale acum incepusi tu cu pauzele??
mai fetele, incetati, nu e cazul sa ia nimeni nici o pauza. Eu va citesc pe toate cu placere si avem o odisee minunata, sper sa trecem peste micile neintelegeri!
Ioana5255 spune:
Laurita super tare faza cu sora ta.
Sorana iti doresc din suflet sa ai o fetita. Sper sa ti se implineasca visul. Cat despre copiii needucati si eu am o problema cu asta si taica-su are. I-am spus hahaha stai sa vezi cand va intra la gradi, sa te vad atunci in actiune. Ce ne vom mai razboi cu parintii, ptr ca pana la urma de acolo pleaca toate. Tare sunt si eu curioasa cum va decurge gradi.
Laurita la voi cum e cu gradi? Aduce la Ilincuta acasa diverse?
Ale acum si tu? Eu strig adunarea, sa raspundeti la apel bine?
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Buna seara mamici! Dupa o indelungata absenta, revin, bineinteles cu multe restante la citit. Marti am fost operata, iar azi am revenit acasa. Acum ma apuc sa citesc din urma caci voi sta la mama cateva zile pana imi voi mai reveni cat de cat, asa ca sper sa citesc tot din urma. Va pup. Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010) |
Bine ai revenit. Speram ca a decurs bine operatia si tu te simti bine.
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mommy_to_be Seara buna! Tocmai am terminat de spalat un morman de vase si ma declar terminata... Plus ca ma doare capul de mor, in contextul in care vorbeati si voi de dureri de cap. Am fosdt asta seara la Baby Expo pe considerentul ca maine ma operez si va trebui sa stau pe loc repaus cateva zile S-a potrivit bine ca am mers azi deoarece era putina lume si cum am fost cu tot cu buburuza in sling, ne-a prins tare bine faptul ca s-a putut rasufla. I-am luat Maiei un body cu maneca lunga si 2 perechi de strampi, insa am fost dezamagiti deoarece doream sa ne mai sfatuim cu Diana de la "poarta-ma mami" in legatura cu pozitia corecta in sling si chiar sa ne ajute s-o punem pe Maia, insa astazi stand-ul lor era gol . Nu stiu daca e din cauza ca am fost in timpul saptamani, dar opinia mea mea este ca se cam simte criza si la baby expo... daca la celelelte editii primeam o gramada de mostre de tot ce vrei si nu vrei, acum nu am primit nici macar o mostra. Doar pliante. Vorbeati de al doilea copil. Stim ca il vrem pentru ca nu vrem sa o lasam pe Maia singurica, dar mai stiu ca tare curand nu as avea curajul sa ma apuc de proiect Cu toate astea, nu-mi doresc o diferenta mai mare de 4 ani. Eh... om trai si-am vedea. Ca si Cristina, acum suntem setati pe proiectul "Casuta noastra". Vero, Doamne ajuta pe maine! Te asteptam cu vesti bune! Mi-a crescut si mie morcovelul... sm niste emotii pe maine... mi-e groaza rau de injectiile ale cu xilina. Of... Doamne ajuta. Va pup pe toate! Noapte buna! Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums |
Draga mea iti urez mult curaj. Suntem alaturi de tine.
aly_ spune:
MIRA Sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine si succes si voua in proiectul cu casa.
BINE AI REVENIT DISCORDIA Ma bucur ca esti bine si ca te-ai intors printre noi.
VIRGI Asta m-a enervat si pe mine in tara acum cand am fost ,nu spune nimeni sa admire daca vor dar sa o pupe pe manute asta chiar ca mi se pare deplasat.Mie nu mi-ar trece prin cap sa pup un copil necunoscut ,nici cunoscut pe manute doar e la mintea cocosului ca si le baga apoi in gura
SORANA Ce bine ca nodulii tai stau cuminti si nu dau batai de cap
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Ioana5255 spune:
si pe mine ma scot din sarite nemtoaicele aici. unele tabara gramada pe noi de zici ca suntem la circ.
Sorana imi pare bine, ca nodulii sunt la locul lor.
Ma bag la somn. Noapte buna.
oanarus spune:
buna seara!
Sabina,eu sunt prezenta la apel!
Sorana, ma bucur ca nu sunt probleme cu noduli! Scump de tot Matei!
Nana, si eu mai am dureri de cap, din alea crunte, n-ar strica si la mine o vizita la oftalmolog, ca n-am fost anul asta!Zici ca lotiunea cu petroleum da rezultate? Am si eu o sticluta,m-am facut o singura data tot din cauza mirosului, dar daca da rezultate suport!ma bucur ca Adelina e mai bine!
Discordia,bine ai revenit!Cum te simti?
Vero, tinem pumni pt maine!
Laura, la Ilincuta!Sa se faca bine!
Si eu vreau bebe 2,dar deocamdata ne gandim sa incepem sa pregatim dosarele pt emigrare(avem de mult ganduri de duca,si la cum decurg lucrurile,acum mai mult ca niciodata),asa ca poate mai incolo!
Mira