Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
discordia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Ai PM Discordia Multumesc mult Cris si iti doresc sanatate multa. Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
mommy_to_be spune:
Hello mamici dragi!
V-am citit aseara insa cand sa postez si eu, ori mergea aiurea net-ul, ori frorum-ul.
Am scapat si de operatie... daca pot spune ca am scapat. Cel mai groaznic lucru a fost faptul ca in loc sa intru la 11:30, cand eram programata, am intrat abia pe la 2 fara ceva, iar acasa am ajuns abia pe la 4 Tragedia a foost ca Maia a mancat ultima data la 11, inainte sa plec eu, laptic nu am avut de unde sa mulg pentru ca lactatia e cam, la fix pentru nevoile ei, iar lapte praf nu am vrut sa las. A plans fata de la 2 la 4, de tremura toata. Colac peste pupaza, era un trafic la intoarcere... Iar sora+mea ma tot suna, imi zicea sa ma grabesc ca plange Maia, eu o auzeam in fundal si plangeam si eu, si tot asa. Cand am ajuns la sora-mea mi-a adus-o la masina, caci tare repede eu nu ma puteam deplasa si a mancat Maiutul meu, dar a adormit repede suspinand la cat era de obosita de atata plans. Nu va zic ca dupa aia a fost suparata pe mine si se uita la mine impasibila, indiferent daca ma jucam cu ea, ii cantam, ii zambeam... Lui taica-su in schimb, ii zambea de la prima privire... Asa vinovata m-am simtit, ca asta m-a durut mai tare decat durerea pe care am resismtit-o la degete dupa ce mi-a trecut anestezia, si credeti-ma ca nu a fost de gluma. Mie imi era frica de intepaturile de la anestezie, insa ce a urmat dupa ce aceasta a trecut a fost mai nasol. Mi-a scos niste colturi incarnate, Doammne Doamne... Impreuna mai formau o unghie. Cica sunt predispusa la asa ceva, ca colturile au crescut in timp si ca nu trebuie sa port incaltamanite ingusta sau in care se traspira mult. Acum sunt consemnata la pat, cu picioarele putin ridicate. Doare, insa nu se compara cu durerea de ieri, deci e suportabil. V-am facut capul calendar...
Cris, mi-e mila de tine si-mi inchipui cum trebuie sa te simti in legatura cu alptatul. Cu toate astea, te admiri pentru forta pe care ai avut-o pana acum si sunt convinsa ca vei reusi sa reiei alaptatul dupa ce termini tratamentul, asa ca nu te mai stresa inutil, ca sa nu pierzi lapticul
discordia, bine ai revenit printre noi! Iti doresc recuperare usoara! Tie ti-au facut anestezie generala? De asta ai intrerupt alaptatul? Ca mie mi-a facut anestezie locala, cu xilina si mi-au zis mai multi doctori ca nu e nevoie sa-i dau Maiei LP.
Mary, uite, asta e salteaua pe care am achizitionat-o noi de curand, si chiar daca e din arcuri, e facut-a prin alta tehnologie, cu arcuri independente. Peste arcuri are spuna vietii, depsre care vorbeai tu. E atat de comoda... ti-o recomand cu caldura. Cand am cumparat-o am studiat mult piata. Cam aceeasi tehnologie la Ikea e cu 600 RON mai scumpa. Uite aici un link. In Bucuresti ne-au livrat-o gratuit, insa tu poti sa suni sa vezi cat costa livrarea in Iasi. http://www.saltele-online.ro/saltea-aruba-pocket.html. Oricum, ideea e ca de cand dormim pe ea si mergem prin hoteluri sau aacasa, avem un soc de fiecare data cand ne asezam pe un alt pat
Noi am dat comanda si de un marsupiu, sa vedem cum ne impacam si cu el. partea buna e ca rezista pana la 15 kg, nu 9 si abia astept sa ni-l livrezehttp://www.wonderbaby.ro/sa-ne-plimbam/marsupii/marsupiu-promenade-pierre-cardin.html
In alta ordine de idei, va multumesc mult pentru sustinere atunci cand lactatia mea era redusa. Imi pare bine ca am rezistat pe baricade si nu am introdus repede LP. Acum s-a remediat problema, iar asta si datorita voua si incurajarilor voastre. Va multumesc
NicoletaB spune:
Si pt ca nu am mai plecat, ci maine sa incerc sa va raspund:
CRis- prin Oltenia o tura incercam sa ne destindem, intai cateva zile de munca pe la bunica mea unde ne construim o casa de vacanta si apoi prin imprejurimi
Madamar- pediatra se refera (vorbea de nepotul ei de 4 ani pe care il supravegheaza medical)ca desi faci Prevenarul, un copil care alearga toata ziua, da din gura mult tot va raci cu sau fara Prevenar. NOua ne-a zis ca daca ne hotaram sa facem prima doza la 6 luni.
Cat e o doza de Prevenar?
Revin la aventurile mele cu pustoaica din parculet:
Aseara dupa ce v-am scris am iesit cu cel mic la plimbare in parc. Ma asez pe aceesi banca ca si cu o seara inainte, iar la vreo 10 minute vine si pustoaica cu bunica-sa de data aceasta.
Da o tura cu bicicleta sa-si faca remarcata prezenta. Cand trece pe langa mine prima data se uita urat pe sub ochi. A doua oara trece zambind si spunand :
" -Ce bebe frumos!"
Multumesc!, zi eu.
Ea: "Seamana cu tine, deci si tu esti frumoasa!" DEci stia foarte bine cum se comportase cu o seara inainte si acum incerca sa-mi intre pe sub piele!
Zambesc si o las sa-si vada de plimbarea cu bicicleta.
Se satura de bicicleta si incepe sa-i necajeasca pe ceilalti; unei fete ii stergea cu piciorul desenul de pe asfalt, pe un baietel l-a impins de pe bicicleta iar altei fetite i-a luat jucaria.
Singura care o amentita ca o duce acasa era bunica-sa, celelalte " Lasa ca e copil!". CUm ii zicea bunica-sa ceva, tipa la ea " Uratoooo" (deci are o slabiciune pt acest substantiv)
Ei, si acum urmeaza faza cea mai tare: Unde individual nici un copil nu indraznea sa se puna cu ea, cei 3 copii de mai sus, ce fac? O cheama pe iarba cica sa se joace impreuna, si cand soseste pustoaica dai si sar pe ea s-o bata: unul tragea de par, altul ciupea si tot asa!
Copii astia sunt mai destepti decat crezi!
Nici o mama a copiilor care au complotat s-o bata nu a sarit, nici macar bunica-sa care i-a spus " Vezi, ce patesti daca esti rea?"
Nici "ciufulita" nu s-a lasat, amenintandu-i ca are ea grija de ei!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
NicoletaB spune:
Tocmai am primit dvd-ul si pozele de la botez!
Le pun cand ma intorc din concediu, caci sunt multe rau!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
discordia spune:
Mira, da, mi-au facut anestezie generala, eu sunt operata la gat.
Nu reusesc sub nici o forma sa ma loghez pe webshots caci nu am aceasta optiune, am doar o pagina mare neagra, parca tu Mary aveai aceeasi problema?
Luminati-ma si pe mine, va rog.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Mira, da, mi-au facut anestezie generala, eu sunt operata la gat. Nu reusesc sub nici o forma sa ma loghez pe webshots caci nu am aceasta optiune, am doar o pagina mare neagra, parca tu Mary aveai aceeasi problema? Luminati-ma si pe mine, va rog. Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010) |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Deasupra imaginilor,fix deasupra "webshot blog"
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
aleesicoo spune:
helau!!!
ma mai primiti si pe mine??
nu pot sta fara voi
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
flory_blanca spune:
Mira, Discordia bine ca ati trecut peste operatii si acum sunteti bine. Multa sanatate sa aveti si recuperare usoara.
Ale welcome back!
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
flory_blanca spune:
Mary multumim frumos de ponturile legate de diversificare. Mie mi-au folosit tare mult. Noi peste 2 saptamani ne pregatim sa incepem asa usor diversificarea si pe cat o asteptam acum am emotii.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010