Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
arturicii spune:
Mira, bine ca a trecut; imi pare rau ca a stat micuta necajita insa sigur pana acum i-a trecut deja.
Discordia sora mea mai are doar o parte mica din tiroida; a scos-o acum multi multi ani.
Sper sa te refaci repede sa te poti intoarce a puii tai
Cris, sper sa iti fie bine!
Nicoleta, acea fetita, dupa cum descrii tu comportamentul ei, este doar un copil care are nevoie de ATENTIE din partea familiei. Este neglijata, probabil ca sta mult cu bunica iar parintii vin acasa seara, obositi, dupa multe ore de munca.
Sunt doar presupuneri insa mie a copil neglijat imi suna si imi pare tare rau de micuta.
Uite, daca ai un pic de timp si chef, ia cu tine in parc o carte sau niste carti de joc sau un creion si o foaie si incearca sa te joci cu ea. Eu cred ca o sa deveniti prietene in ciuda inceputului mai putin bun.
Ieri am facut cateva clatite baietilor si ca sa pot termina am lasat-o pe Sabina in bumbo pe masa pe care mancau baietii.
In mai putin de 5 min body-ul ei era fleasca, era disperata sa puna si ea mana pe clatita.
I-am curatat de coaja un mar si i l-am dat lui Philip sa i-l dea Sabinei. Si micuta s-a napustit ca un uliu; asa de incantata a fost;
Nu va imaginati ca i-a ajuns vreun pic de mar in stomac; a lins la marul acela pana s-a plictisit.
Eu insa pastrez ca data oficiala de incepere a autodiversificarii ziua cand impineste 7 luni.
Ioana & Arturicii'S
T_Ioana spune:
Buna seara fetelor!
Si eu intru tare rar desi citesc aproape la zi dar deh, neuronul meu batran si obosit nu ma ajuta sa raspund individual si mi-e rusine sa postez 2-3 lulele si asa ca renunt de cele mai mult ori.
De data asta am intrat in mod special pentru Mira: sotul meu are aceeasi problema cu unghiile incarnate. ZIce ca toata viata a fost chinuit de "pacostea" asta dar la un moment dat, inainte sa ne casatorim, i s-a incarnat ffff urat unghia de la degetul mare la piciorul drept. Dupa nunta am mers la mare, a stat mult cu piciorul in apa sarata sperand ca va fi mai bine dar a fost mai rau. In urmatorii 5 ani a fost cand mai bine cand mai rau, a avut si 2 interventii sub anestezie de operare a unghiei (complet inutile) iar degetul i-a aratat uneori execrabil, umflat si invinetit, monstruos, plus analize de sange foarte-foarte proaste si care indicau clar o infectie in organism. In final a apelat la metoda 3TO SPANGE, descrisa aici: http://www.unghii-incarnate.ro . A facut vreo 7 sedinte, initial costa parca 140 lei si urmatoarele consultatii 80 de lei (nu stiu sigur tarifele, sper sa nu te aburesc, dar cam pe acolo se invaresc) dar a scapat in sfarsit. Unghia ii arata exceptional si a scapat de chin. Din pacate acum incepe unghia de la piciorul stang sa se incarneze si probabil o ia de la capat cu vizitele la Tg. Mures.
Eu ti-am atras atentia asupra metodei in speranta ca poate si la Bucuresti se face procedura respectiva. Am inteles ca nu e dureroasa ci dar un picut deranjanta cand fixeaza sarmulitele alea. Sper sa nu se considere ca fac reclama site-ului respectiv, departe de mine gandul asta, nici macar nu o cunosc pe doamna asta ....pur si simplu voiam sa dau o mana de ajutor povestind o experienta personala!
In alta ordine de idei avem si noi o micuta crestina din 4 septembrie si mi-ar placea sa pun poze cu ea si sa le vad pe ale voastre daca imi dati userul si parola noua de la albumul comun. Multumesc
Va pup pe toate si pe micutele floricele de liliac!
mommy_to_be spune:
Ioana, esti o scumpa si-ti multumesc din suflet pentru informatii! Nici nu ma gandeam la reclama! Ideea e ca sper din suflet sa nu se mai repete probleme. Pe mine m-a operat acum un chirurg plastician care mi-a refacut patul unghial. Prin urmare, nu a fost o simpla scoatere a unghiei asa cum se procedeaza de obicei. Domnul doctor mi-a spus ca in cazul acestei metode rata de recidiva este mult mai scazuta, de aceea sper din tot sufletul sa nu mai fie cazul de vreo interventie. Inainte de asta am mai avut parte de una, la un alt doctor, in urma cu o luna. Insa daca totusi va mai fi nevoie, voi folosi cu siguranta informatiile pe care le-am primit de la tine. Ii doresc multa sanatate sotului tau si sa se faca bine cat mai repede, deoarece stiu cat de "pacatoasa" e aceasta afectiune.
Felicitari pentru crestinarea Soniei. Abia astept sa cum ati crescut.
roxanici spune:
Mira, Discordia, refacere rapida.
Discordia, totul e bine acum? pb tale pareau destul de serioase.
Roseanne ar fi multe de invatat din experienta ta cu alaptatul.
Madamar. imi face bine sa stiu ca nu sunt singura asa. Io am vo 4 cutii de galactogil in dulap si niste capsule care cica ar fi bune pt stimulat lactatia. Inca nu folosesc nimic din astea, dar face extrem de bine la psihic sa stiu ca am acolo o solutie de backup in caz de nevoie
(capsulele sunt cu schinduf, a mai zis cineva pe-aici si auzisem si inainte de planta numita "fenugreek" - am cautat traducerea, am aflat ce e, am studiat la ce e buna si apoi am zis sa iau sa le am acolo.... si le am)
Articolul ala despre miturile alaptari....mina de aur cui l-a pus.
si cel despre medicamentele in timpul alaptarii.....
noi suntem bine...ieri am fost cu copilul mare la o zi de nastere si am intarziat putintel la ora de masa a lu horicu. am fost instiintata ca a plans cu suspine de foame (el, despre care nu stiam exact daca stie sa planga sau nu). i-am dat sa mance da tot suparat o fost o vreme.
aici ploua maruntel si e un fum in oras....stam in casa la dospit.
Cordelia spune:
Buna ziua fetelor,
nu am mai intrat nici noi de muulta vreme pe forum pentru ca am fost plecati din Bucuresti toata luna august la munte cu bebe sa-l scapam de calduri, apoi am revenit in Bucuresti si am plecat la tara la strabunica sa-l vada pe bebelina mic si tot asa, astfel incat nu am mai apucat sa va citesc/ scriu si am pierdut multa informatie.
Oricum, sper ca toata luma este ok, fetele cu operatiile sa va refaceti repede, usor si fara urmari
Acum, sunt in urma de tot cu ce s-a mai discutat, insa vroiam sa va rog daca aveti ceva link-uri cu diversificarea va rog sa-mi dati si mie orice informatii.
Si noi balim maxim insa nici urma de dintisori inca(: in rest suntem activi, gangurim, si desigur nu manancam cat ar trebui...dar in fine este sanatos, are falcute nu ma mai stresez...
Nu vreau sa va zic ca la tara in vizita, absolut toata lumea sa puna mana pe manuta lui si sa-l pupe pe maini, ca m-au secat de nervi! Si in final am ajuns sa si zic ca nu mai puteam, las-o in colo de treaba, adica ai pe buza/ in gura tot felul de microbi si te repezi la un bebelus de 4 luni sa-i balesti pe manute si apoi el sa le bage in gurita! Este chestie de bun simt....eu nici cand nu aveam bebe si nu prea stiam cu ce se mananca, tot nu ma apropiam de bebelusii altor persoane, decat de la distanta ii admiram, dar nu ma repezeam sa scuip pe ei...zau asa!
In rest va rog sa-mi dati si mie parola/ user sa postez si eu niste pozici.
Cu drag si mai incerc sa va recuperez din urma atat cat o sa ma lase bebe
discordia spune:
Artu, sanatate multa si surorii tale si sa nu mai aiba probleme.
Roxanici, acum ma refac dupa operatie, rezultatul final il voi avea in 7 octombrie cand va fi gata biopsia. Deocamdata prefer sa nu imi fac ganduri negre de dragul celor 2 puiuti.
In alta ordine de idei, aseara mi l-au adus pe Dragos, mi se pare ca a mai crescut, mititelu se uita la mine tare ciudat, nu ma mai recunostea, dar ne-am imprietenit noi iarasi. Acum doarme si mi-e asa drag de el, dar in acelasi timp ma topesc si de dorul Claudiei. Cu ea va trebui sa mai astept cateva zile pana o voi vedea, macar pana marti cand scap de pansamente si toate cele ca sigur o vor tenta sa traga de ele.
Cris, cum te simti acum de cand faci tratament? Se vede vreo imbunatatire? Multa sanatate si tie.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
marylenac spune:
Dragelor...Cris, eu nu mai ma pot loga la pozici. iar sunt......user name : flori_de_liliac_2010 si parola primita de la tine dar....nu reusesc . ce nu e ok? help pls
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
discordia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marylenac Dragelor...Cris, eu nu mai ma pot loga la pozici. iar sunt......user name : flori_de_liliac_2010 si parola primita de la tine dar....nu reusesc . ce nu e ok? help pls Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010) |
Nici eu nu reusesc, nush ce se intampla. Asa ca astept si eu lamuriri suplimentare
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
maribell spune:
buna gagici...... dulci tuturor
MARY .....merci mult!!!!!
MIRA...DISCORDIA....RECUPERARE USOARA
CRIS SPER DIN SUFLET SA SCAPI DE DURERI....!!!!
am ramas si eu cu niste dureri de spate care se intind pe picior in jos si raman si anchilozata de spate cand ma risdic.....exact ca o baba sunt.....am citit aici de ghiara dracului"aka-ghiara gheonoaiei" si puterea ursului-" aka-laba ursului" asa ma distrez eu, schimb numele si rad ca "proasta", dar nu-si fac efectul decat pe moment.
in rest printesa este bine, baleste si scuipa mult...mor de ras cand o vad, se prapadeste de ras la fetele pe care le fac si la parul meu...mai nou parul meu e jucaria preferata....
maine mergem la cantar...sper din suflet sa fi luatb in greutate....da doamne....ca mi-e la cap cu greutatea (eu am fost babaul cu mancarea cand eram mica, am facut-o pe mami cu capul, nu vroiam sa mananc deloc, eram rahitica.se lua lumea pe strada de mami ca ma tine nemancata, dar ei nu stiau ca saraca de ea se plimba cu orele dupa mine cu mancarea.....sper sa nu semene cu mine kitylina, ca mor de nervi, ca ca ar trebui sa ma rog de ea cu mancare, ci nu o vreau bolnavioara si cu imunitatea scazuta cum am fost eu)
cat despre educatie....mama mama
nasa mea are 3 copii, o fetita de 6 ani( babaul intruchipat) si 2gemeni fetita si baiat de 4 ani( babai in devenire)....din punctul meu de vedere vina ii apartine in totalitate ei....pt ca i-a rasfatat la maxim si nici nu sa ocupat de ei, desi nu are servici.
fetita cea mare, este genul fetitei descrise de NICOLETA...bate tot ce prinde, vb f urat cu toata lumea isi bate fratii si-i si zgandare sa-i faca sa urle si sa se bata intre ei....pe mine ma obosesc intr-o ora cat as fii la munca o saptamana.dar gresala mamei lor este ca prefera sa faca curat si mancare toata ziua si sa primeasca invitati, decat sa stea cu copii si sa se joace cu ei.iar ei cauta atentie dar nu primesc, asa ca fac ca toate animalele ca sa urle la ei....sunt tare incantati cand o scot din sarite pe maicasa.
eu deja mi-am facut o idee de cum o sa-mi educ puiul.....casa mai poate astepta...printesa pe primul plan.....o sa ma joc cu ea ca si cum as fii de varsta ei.....o sa ma pun la mintea ei....
am observat si la copii nasei, dar si la nepoti mei ca nu stiu sa se joace cum ne jucam noi cand eram mici.eu aveam plase intregi de hainute la papusi, ascultam la casetofon povesti si faceam mancare la papusi......plus alte zeci de jocuri, ore de balet, pian si pictura. acum copii nu stiu decat sa vb urat, la tv si calculator.plus ca parintii nu mai au rabdare cu ei...pacat, in copilaria mea parca nu era atata vulgaritate si parca era mai mult bun simt.imi pare rau de generatiile noi de copii ca nu au copilaria nostra.
ma duc sa-i fac baita printesei.....multi si somnic usor.....
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
Cordelia spune:
Multumesc mult Discordia de mesaj (frumoasa parola:) insa din pacate nici eu nu am reusit sa ma loghez:(
Mai incerc maine poate am mai mult noroc vreau neaparat sa vad pozici si sa adaug si eu, ca pana acum nu am apucat nimic in acest sens (imi ia o vesnicie si sa le descarc din aparat ce sa zic...).
Va pup si noapte buna tuturor bebeilor
PS. zicea cineva de iritatii pe fetisoara si noi suntem iritati din cauza ca balim si ambele manute sunt in gura permanent si atunci se intinde saliva pe fetisoara si oricat il sterg tot se mai irita. Eu nu am dat cu nimic (ma tem ptr moment de orice), doar cu ceai de galbenele seara la dus si ne-a mers foarte bine, s-au uscat.