Burticutze de mai-iunie 2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Felicitari fetelor, vad ca ne adunam

eu inca nu am greturi, dar am racit
cred ca am luat raceala de la fii-miu si mi-e o ciuda de mor, vineri sunt programata la medicul de fam. O sa-mi fac si analizele la sange, maine sun si la ginecolog

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

cioc-boc!

saptamana trecuta, dupa 3 luni de asteptare la programare la medicul meu...am mers sa vada daca toate sunt ok... Cand m-a intrebat: pe cand bebe 2? am raspuns ca o sa mai astepte...inca nu m-am decis avand in vedere experienta de data trecuta.... Dupa 2 zile de la vizita la doctor am inceput sa am simptome dubioase....care prea semanau cu o sarcina
iar acum detin 2 teste de sarcina pozitive, greturi cat cuprinde si speranta ca totusi va fi mai lejer
La o ecografie de confirmare abia saptamana viitoare ma primeste asa ca pana atunci va zic datele dupa calclele mele din topor :
UM 24 aug 2010 DPN 31 mai 2011

va pup si va doresc la toate sarcini usoare!

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel17 spune:

felicitari marina, sarcina usoara si la termen.
exact asa am patit si eu, cand eram intrebata (desi eu il asteptam nu vroiam sa ma vaiet la nimeni ca il astept pe bb)si acum am 7 sapt si o zi. ieri am fost la dr si l-am vazut e acolo, mititelul de el, e in uter are 13 mm, are activitate cardiaca si mi-a spus sa iau 1 elevit/zi, un no-spa/zi, un utrogestan/zi. momentan si eu ma chinui cu greturile, dar am o zi da o zi ba, azi e ziua cu greturi si tare nasol e dar asta e suportam ce sa facem, nu fetelor?

sarcini usoare va doresc si la termen tuturor, inclusiv mie
va doresc o zi cat mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ce mai faceti, fetelor?

V-ati dat seama ca vreau sa ma laud cu noua mea semnatura, nu?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna, fetelor!
eu am fost azi la dr.
l-am ales pe dl. dr. octavian rotaru de la elias.
sunt purtatoarea si detinatoarea unei sarcini de 5 sapt (are 3 milimetri), dar inca nu demaram urmarirea ei, fiind f mica. eu am avut ovulatia in ziua 20 a cm, deci sarcina e mai mica decat in mod obisnuit.
dl. dr. mi-a dat pt moment acid folic, si ne vedem dupa 2-3 sapt.
nu am simptome de sarcina, sau poate nu le bag in seama, pt ca nu ma chinuie ca pe unele din voi, cu sarcini mai avansate. am arsuri la stomac... si putin mai multa.. oboseala. in rest, sa dea domnu' sa nu am manifestarile de la primul copil! :)
de racit.. am racit si eu, Hopes, pt ca inceput fi-miu scoala si "colecteaza" toti virusii. saracul, nu scapa unul neluat! :)
va doresc zile bune, fara greturi, pe cat posibil. :)
va pup.

Mamica de baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

ma..nici eu nu am greturi, ma intreb daca-s gravida
dar la edi au venit dupa 7 sapt si m-au tinut pana am nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

ma alatur si eu voua, impreuna cu "nasturelul" meu de 6 saptamani si vreo 4-5 zile...sper sa ne primiti

UM 11.08.2010

Eu am fost la echo si joia trecuta, si ieri, se pare ca totul este ok, activitate cardiaca prezenta. Maine merg la analize, cele uzuale, plus listeria. Eu am mai facut-o acum cativa ani, insa doctorul mi-a spus ca trebuie sa o repet

Fetelor, nici eu nu am greturi inca. Ma dor sanii si dorm mult...atat

Sa dea Bunul Dumnezeu sa auzim numai de bine si sa crestem cat mai mult in burtici impreuna

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor,
Eu am DPN pe 30 aprilie, dar am venit repede si la voi la odisee, pt ca fetele de la martie aprilie au burticile mult mai mari. Sunt mai aproape de voi cu termenul.

Am vazut ca sunt cateva mamici cu mai multe sarcini, 3 si chiar 4 copii si vreau sa va intreb ceva. Dar inainte va felicit pentru cpiii vostri si putin va si invidiez (sper ca nu va suparati). Sa va spun problema. Spat trecuta, exact in ziua cand incheiam 9 saptamani am avut o usoara hemoragie si mi s-a depistat un hematom. Iau utrgestan, no-spa si gynipral. N-am mai avut deloc sangerare de atunci, azi am facut din nou eco, bebe e bine, dar inca mai am sange intre placenta si uter (hematomul). Asa ca, daca vreuna dintre voi, cele care ati mai fost insarcinate, ati avut asa ceva, sa imi povestiti si mie. Sa ma mai incurajati. Oricum, incerc sa stau linistita si am incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.

Va pup pe toate si sarcini usoare!!!

9+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

alina,vad ca fetele nu sunt prin prajma sa iti dea un sfat

Eu cred ca trebuie sa fii optimista si sa urmezi intocmai trtamentul prescris de medic. Atata timp cat bebe e ok sangerarea s-a oprit, cred ca e nevoie de putin timp ca hematomul sa se retraga

Si la mine medicul e foarte atent sa nu apara vreun hematom. Bine....eu am 3 sarcini oprite din evolutie la saptamani mici, acum am tratament special. Fac zilnic injectii cu fragmin, anticoagulant, si ii multumesc Bunului Dumnezeu ca bebe creste si ii bate inimioara. La nici una din cele 3 sarcini nu am apucat sa traiesc momentul asta. stau cu inima stransa, dar nu imi pot pierde optimismul

Fii si tu optimista si va fi bine, trebuie sa fie

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Valentina, multumesc frumos pentru incurajari. In general sunt optimista si am incredere in Dumnezeu care m-a ajutat sa am aceasta sarcina. Dupa ani de zile de incercari.

Iti doresc si tie numai bine, sa mearga totul bine pana la capat si sa ne tinem de urat pe aici pana in aprilie - mai

9+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput