Burticutze de mai-iunie 2011

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna ziua
Ma bucur ca exista acest forum unde putem discuta.
Sunt o burtica de 8 saptamani si 3 zile iar data probabila a nasterii este 4 mai 2011.
Minunea s-a intamplat dupa 12 ani de sterilitate si o spermograma cu un diognostic de oligospermie severa.
Cum s-a intamplat?Numai DUMNEZEU stie si tot in EL imi pun speranta sa ajungem cu bine la sfarsitul celor 9 luni cand vom putea sa ne tinem minunea in brate.

Va pup ,va doresc sarcina usoara si multa multa sanatate.

Va pup si va doresc nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna seara doamne gravidute,
Ma alatur si eu clubului
UM 16 august, data nasterii 23 mai. April 25 suntem pe aceleasi coordonate
Eu sunt la a 2a sarcina, deja stiu ce ma asteapta, la Eduard am avut o sarcina greuta. Sper de data asta sa fie mai ok. Inca nu am greturi, ma simt ok, dar eu stiu ca dupa sapt 7 vor veni. cel putin asa a fost data trecuta. Doar stare de somnolenta si usoare intepaturi. Acum luam acid folic si ne alimentam corect.

La dr. merg la inceputul lui oct sa se vada ca lumea sarcina
So..ingrosam randurile

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Va doresc sarcini usoare si bebelusi sanatosi si cuminti.

Am facut parte din odiseea de mai-iunie 2008 si sper sa ma alatur grupului de burtici de mai-iunie 2011 (mai am de asteptat cateva zile pana aflu si sper sa nu fiu dezamagita ca luna trecuta).

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiavram spune:

uite subscriu.... DPN 4 mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Bine v-am gasit, burtici! Ma alatur si eu, sper sa fie adevarat testul facut sambata, pt ca au iesit 2 liniute. :)
UM 26 august.

Mamica de baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor! ce mai faceti si ce va mai fac burticile? eu am 7 saptamani miercuri si deja ma deranjeaza dimineata niste greturi ingrozitoare. joi la ora 19 sunt programata la medic. nu am fost pana acum asa ca sper sa fie totul ok. voua ce fel de ecograf v-a facut? intravaginal sau normal? nu sunt prea placute vizitele la ginecolog dar abia astept sa fac cunostinta cu bubulina mea. (eu cred ca e fetita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

eu inca nu am fost la medic.sunt programata abia pe 25 octombrie,dar , din experienta, stiu ca se face eco vaginala.Cel putin asa procedeaza medicul meu.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna,ma primiti si pe mine?UM 23.08.2010,data nasterii 30.05.2011.Nu am fost inca la doctor,nu am niciun simptom in afara de sani durerosi si doua teste de sarcina pozitive

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna burtici,

sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru. Aseara am fost la ecograf si l-am vazut pe bebic ca o boaba de fasole .

Um 24 iulie DPN 1 mai 2011.

Din pacate greturile ma omoara, ma tin de dimineata pana seara, imi vine continutul stomacului in gat de nu stiu cate ori pe zi, e de-a dreptul penibil mai ales la servici cand stau cu oamenii de vorba si deodata am senzatia ca vars. De aia nu-i bai ca am pus pe mine ca mi-e si foame de numa intre greturile astea. Deja blugii nu-i mai suport inchisi in talie.

Sarcini usoare va doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Uau Somleac!
Chiar te asteptam pe la "Prieteni dintodeauna" ca sa ma incurajezi si pe mine putin; sa-mi povestesti cum e cu 4 copilasi.
Doamne! Te admir sincer pentru bucuria cu care ai primit vestea.
Felicitari!

In rest, subscriu la tot ce ai scris !

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput