Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 4
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Noi nu avem inca nici un dinte. Mai e cineva fara dinti? Sa incep sa ma ingrijorez? Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Noi , noi, noi nici dinte nici basici nici nimic, numa niste crize din cand in cand si rontzaieli de jucarii pe la dinti pe care eu le pun pe seama mancarimii , dar nimic concret.
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
simplicity spune:
Am vrut sa va felicit pe toate ptr frumoasa legatura creata,am observat ca tineti legatura si in afara forumului,mi se pare foarte frumos,mi se pare ca s-a creat o prietenie frumoasa...ma bucur ca m-am alaturat grupului, de primire
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Varsta nu te protejaza de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, intr-o oarecare masura, de atacul anilor!"
alexutzzza spune:
Cris D, LMA!!! oricum vad ca va prieste casnicia, nu aratati ca si cum ati scos-o la capat dupa 10 ani
Simplicity felicitari pentru micutza printzesa independenta!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
miremia spune:
Alexutza banuiam eu.
Mara trebuie sa se trezeasca, eu ii prepar micul dejun (branzica). Daca mai iesiti azi dati un semn.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Danyelana Mara n-are niciun dinte inca. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
deci mai sunt pufi stirbi. Bine ca nu suntem singuri.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Noi , noi, noi nici dinte nici basici nici nimic, numa niste crize din cand in cand si rontzaieli de jucarii pe la dinti pe care eu le pun pe seama mancarimii , dar nimic concret. de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
Suntem 3 in club. Cine mai intra?
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danasor spune:
Nu am mai intrat de mult, sper sa ma primiti , v-am simtit lipsa
Din cate am citit din ultimele pagini scrise copilashii vostri au crscut frumos, unii au aproape toti dintisorii - noi nici unul inca , unii vorbesc deja, ii sarut pe toti nazdravanii si mamicile frumoase
trimiteti-mi si mie , please, contul si parola cu pozele , am incercat pe cel vechi si nu merge,
ana_g spune:
nu ne-ati uitat, nu? zile grele...am scapat de o restanta (au mai ramas...fara numar) dupa ce am reusit sa fac un eseu. am batut campii f frumos
nici nu stiu cu ce sa incep.......vazut poze..filmulete....ce pufi frumosi si precoci avem!!!!!! daca ii arat sotului ce face sebi, innebuneste. noi suntem incantati sa sta in fund in stil clatinat......danyelana......no comment.....intalnire in IOR...ce mare e patriotul....
LML tutror pufilor sarbatoriti ieri/azi. LMA cris.d!!!! ema superba, ana la fel. o sa aiba de furca tati cand or fi mari
altceva.....nu stiu...nu mai stiu......da, blitzul nu face bine la ochii bebeilor, tot incerc sa-l conving pe sot si nu ma crede....
fug sa intind neste rufe si sa fac o cofi pt sot si revin. mi-a fost dor de voi!
mama unui pui...Stefan
simplicity spune:
am si eu o intrebare : a facut cineva IELTS?
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Varsta nu te protejaza de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, intr-o oarecare masura, de atacul anilor!"
Yasmine spune:
Ne anuntam si noi la apel. Am fost la controlul de 7 luni, avem 8520 gr si 68 cm. Am luat ultimul vaccin, urmatorul la un an, avem 2 dinti si inca 2 pe vine, ne intoarcem de pe spate pe burta, inapoi inca nu.
LML tuturor sarbatoritilor, va imbratisam cu drag.