Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 3
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Am gasit un citat si m-am gandit sa i-l fac cunoscut si DECENUELEI "O femeie modeleaza un barbat din fiu in 20 de ani, in timp ce alta il prosteste in 20 de secunde." _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
si in acelasi timp ca sunt mama de baiat
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel BUNA DIMI KITI si sa punem vreo 2 fete la incalzit pentru tine si mami, ca maine venim cu escadrila de sa va distrati biiine la nunta multumim de aprecieri pentru fetele mele dragi DANYELANA, am vazut pozeeeee. mooooama ce mami sexi are ARTHUR. poza aia cu in mare e de exceptie, ca si cele pe camile, cu toata familia cu "batic" d'ala pe cap LOREX ce bobitza plimbareatza si vorbareatza. nu te supara, dar zi-i lu' tati sa o lase mai moale cu blitzurile, ca cica lumin aia flash puternic nu e ok pentru okii de bebe. faceti-i afara sau cu lumina zilei, cata e.. vad ca a raspuns Vikinga la ce si cum cu papatul. cam la fel as zice si eu: mai cu curaj si din instinct, asa, ca oricum bobitza papa bine (adica nu face nazuri la papa), asa ca orice i-ai da, facut cu dragoste de mami (sau de hipp) e ok. de cantitati, fiecare copil e unic, dar eu ma refeream ca nu insist sa pape mult, daca vrea uneori doar 4-5 lingurite, o las. si nu ii pun mai mult de 100-150 de grame din nik. s-a intamplat doar de vreo cateva ori sa pape tot. zic 100-150 ca ma iau dupa borcanase, d-ala de legume, care are 125 de gr papa cam tot, iar acasa ii pun jumate de castronel de ikea colorat sau jumate de cana de ceai/lapte...deci..p'acolo. DECE, si eu ma cam bucur ca ma solicita noaptea. desi uneori pierd sirul si nu mai stiu daca m-am intors de pe stg pe dreapta si de cate ori, dar BEA si noi avem inca 2 dintzi care abia au spart sus, plus 2 bobitze albe langa aia de jos. ne tinem dupa voi, dupa imparat ema aseara a fost prima data cand nu a adormit dupa baie. sau a atipit la san cat a papat, o ora adik, apoi fresh si concerte de la 8 la 10. concerte de muzica si "stand-up", de nu mai stiam ce sa-i facem sa nu o scoale pe ana. o fi fost de la dintzi, ca io cola am mai baut des pe la 5 dupa-amiaza si sa lasam si noi o maslina, o aluna, un shot mic sau un long drink de vara, ca am reushit. azi facem 10 ani de la nunta Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
LMA si la cat mai multi ani de casnicie fericita ca si pana acum. si merci de cinste
Merci de aprecieri si Emei iepurik. Noi nu avem inca nici un dinte.
Mai e cineva fara dinti? Sa incep sa ma ingrijorez?
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex Ce face o blonda in desert? R: Sterge praful. O femeie cauta o carte in bibloteca. Sotul o intreaba: - Ce cauti draga? - Stii unde-i cartea aia 'Cum sa traim pana la 140 de ani' ? - Da, tocmai am aruncat-o... - De ce ? - Incepuse ma-ta s-o citeasca ! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! LML kiti! Sa cresti mare, sa o faci pe mami fericita la fel de mult ca in ultimele 9 luni! Multumim de cinste! Cris.d FELICITARI! La cat mai multi fericiti impreuna! Danyelana ce familie frumoasa si cat de fericit este tati ca va are! Lorex am avzut poze noi cu minunatia de bobita (de filmulete nu mai zic...e fenomenala) si am observat ca inca ii pui baby insert-ul in carut. Stiu ca e doar pt bebelusi, ai incercat si fara? Alexutza foarte frumoase carticelele, trebuia sa-mi spui sursa neaparat. Ce face Yannis? Ale1212xa pt capitol! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Merci mult
Charles Baudelaire
simplicity spune:
Buna dimineata,
Am ajuns si noi acasa,in sfarsit.......a fost obositorrrr.....din pacate
Despre pufu,e alintata,am spus..........faptul ca am fost acasa si au fost zeci,dar zeci de persoane pe capul ei(familia sotului e mai numeroasa,plus a mea,plus mers in 5 locatii diferite au buimacit-o)....au facut-o sa ma vrea numai langa ea,statea si cu ceilalti dar putin,cand o lasam singura cu mama se uita numai la usa(imi spunea mami meu)....alintatura mea mica ma iubeste de numa iar eu la nebunie.....si asa sentiment frumos e cand te vrea pe tine,pe mama ei.....stiu ca suna egoist....dar deh vreau sa fiu egoista in privinta asta...
La capitolul diversificare....nici eu nu cantaresc,cat mananca mananca,cat ii cade bine,nu o fortez cu nici o lingura in plus,nici eu nu ii pun multa mancare in farfuriuta( Cris.d ),dar ea nu serveste mai mult de vreo 80-90grame......imi mananca singura,nu stiu ce a apucat-o...eu ii dadeam finger foods,dar de aici si pana la a dori sa manance numai asa....???....fructele i le dau feliute,carnita i-am dat blenduita in mana (dar ce i-a placut si ce haios a fost sa o vad cum tine intre degetele mancarica)sau ii dau un pic de paine si eu ii dau cu lingurita mancarica.....oricum cred ca mananca cel mai putin dintre pufi....se si vede la silueta ei.....vikinga eu la un moment dat am zis ca sunt mama denaturata,ca sunt mama primipara si nu ma mai stresez cu diversificarea,foarte relax am devenit ,de ce?nu stiu.....asta vis-a-vis de ce ai spus tu intr-una din postari,btw foarte bine spui ce spui,ca si celelalte mamici care mai au copii,se vede o oarecare lejeritate in modul vostru de a va exprima...pe mine personal ma ajuta postarile voastre .... pt noi toate(si pt mine,bineinteles,ca trebuie sa imi pun in vaza,sa imi lumineze si ele ziua,vai ce imi lipseste mica mea oaza cu flori)
nu am vazut inca poze,nu am pus poze,acum sunt cu alintatura mica la si am spus sa mai scriu un picut....mai pe seara,maine poate reusesc sa imi bucur ochii cu poze frumoase de pufi
o zi splendida ladiesjavascript:insertsmilie('')
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Varsta nu te protejaza de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, intr-o oarecare masura, de atacul anilor!"
simplicity spune:
La multe lunite Kiti
Cris.d La multi ani fericiti impreuna....10 ani e un prag frumos si din ce se vede din exterior o familie reusita din toate punctele de vedere FELICITARI...
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Varsta nu te protejaza de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, intr-o oarecare masura, de atacul anilor!"
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Alexutza foarte frumoase carticelele, trebuia sa-mi spui sursa neaparat. Ce face Yannis? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Libraria de dupa Mega Image de pe Mihai Bravu
de Yannis
Yannis e binishor. Tocmai am incheiat un concert ca deh tuta de mine, mi-a luat ceva sa inteleg ca al meu copil era inca flamand dupa ce a papat 110 de branzica cu piersica, para si un strop de scortzishoara.... Acum a papat si 100 de lapte si e ok.
Mara?