Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 5
evyme spune:
Neata si de la noi!
Tocmai ce am ajuns de la control, si sunt foarte incantata, a luat 400g si.... 5 cm intr-o luna! Este un record pt noi, iar eu sunt incantata, pt ca mi se parea ca nu prea creste in inaltime, mi-era cam teama sa nu ramana bondoc, ca mine (am 1,59m)
am si eu o intrebare, inainte sa ma bag la recuperat: fetele care ati reusit sa scoateti masa de LP de peste noapte, cum ati procedat? Ca Sebi si-a facut un obicei din a se trezi pe la 3-4 sa pape, desi seara mananca la 21.30-22.00 220ml de LP cu cereale si la 23.00 inca 130-140ml de LP. Azi noapte insa s-a trezit la 2, i-am dat sa pape si la 4 s-a trezit iar. Am refuzat sa-i dau iar lapte, i-am dat un pic de apa, am reusit sa-l adorm, si la 5.30 s-a trezit iar. Pana nu i-am dat lapte nu a vrut sa se culce (s-a lasat cu plans, urmat de tipete din partea lui). Abia la 6.45 a adormit din nou Ce sa fac? E posibil sa mai fie vreun puseu de crestere???
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Neata si de la noi! Tocmai ce am ajuns de la control, si sunt foarte incantata, a luat 400g si.... 5 cm intr-o luna! Este un record pt noi, iar eu sunt incantata, pt ca mi se parea ca nu prea creste in inaltime, mi-era cam teama sa nu ramana bondoc, ca mine (am 1,59m) am si eu o intrebare, inainte sa ma bag la recuperat: fetele care ati reusit sa scoateti masa de LP de peste noapte, cum ati procedat? Ca Sebi si-a facut un obicei din a se trezi pe la 3-4 sa pape, desi seara mananca la 21.30-22.00 220ml de LP cu cereale si la 23.00 inca 130-140ml de LP. Azi noapte insa s-a trezit la 2, i-am dat sa pape si la 4 s-a trezit iar. Am refuzat sa-i dau iar lapte, i-am dat un pic de apa, am reusit sa-l adorm, si la 5.30 s-a trezit iar. Pana nu i-am dat lapte nu a vrut sa se culce (s-a lasat cu plans, urmat de tipete din partea lui). Abia la 6.45 a adormit din nou Ce sa fac? E posibil sa mai fie vreun puseu de crestere??? din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
eu i-am scos de curand masa de noape..
cum?...ii facuse sotul laptele pe la 2 dar ea nu se trezise..
am lasat-o sa doarma...cand s-a trezit era deja 4 si m-am gandit ca nu mai e bun laptele ca statuse 2 ore in 28 de grade..si i-am dat ceai, apoi suzi si a adormit la loc. s-a mai foit de cateva ori dar am rez cu suzi.
si de atunci nu-i mai dau noaptea decat ceai si suzi dar, ce-i drept, se foieste mult mai mult si scanceste mai des.
am avut pana acum si doua exceptii de la regula, una s-a intamplat chiar asnoapte, cand se trezeste pe la 4 si nu o pot linisti, plange cu tipete si pana nu-i dau lapte nu se linisteste. dar ii dau mult mai putin. in jum fata de cat papa de obicei.
se multumeste si cu atat si adoarme instant
ce e pozitiv in chestia sta e ca pana dimi la 8 nu prea se mai foieste, doarme dusa!
nu stiu daca fac bine ce fac, dar si asa mi se pare ca papa cam mult si in timpul zilei si nu as vrea sa pape si noapte.
si eu sper sa fie o perioada de crestere mai intensa...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor Nu am mai intrat de mult, sper sa ma primiti , v-am simtit lipsa Din cate am citit din ultimele pagini scrise copilashii vostri au crscut frumos, unii au aproape toti dintisorii - noi nici unul inca , unii vorbesc deja, ii sarut pe toti nazdravanii si mamicile frumoase trimiteti-mi si mie , please, contul si parola cu pozele , am incercat pe cel vechi si nu merge, pui mic pui mic |
oooooooooooo...ati aparut in sfarsit!!!!!
iti trim PM
dar promite ca ne pui poze proaspete cu Anastasia ca tare mi-e dor de ea!
_
_
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui evyme Neata si de la noi! Tocmai ce am ajuns de la control, si sunt foarte incantata, a luat 400g si.... 5 cm intr-o luna! Este un record pt noi, iar eu sunt incantata, pt ca mi se parea ca nu prea creste in inaltime, mi-era cam teama sa nu ramana bondoc, ca mine (am 1,59m) am si eu o intrebare, inainte sa ma bag la recuperat: fetele care ati reusit sa scoateti masa de LP de peste noapte, cum ati procedat? Ca Sebi si-a facut un obicei din a se trezi pe la 3-4 sa pape, desi seara mananca la 21.30-22.00 220ml de LP cu cereale si la 23.00 inca 130-140ml de LP. Azi noapte insa s-a trezit la 2, i-am dat sa pape si la 4 s-a trezit iar. Am refuzat sa-i dau iar lapte, i-am dat un pic de apa, am reusit sa-l adorm, si la 5.30 s-a trezit iar. Pana nu i-am dat lapte nu a vrut sa se culce (s-a lasat cu plans, urmat de tipete din partea lui). Abia la 6.45 a adormit din nou Ce sa fac? E posibil sa mai fie vreun puseu de crestere??? din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
La noi masa de noapte disparuse vro 3 luni si a reaparut dar nu m-am straduit de nici un fel sa i-o scot, mie-mi convenea ca ma sculam noaptea pentru 5 minute sa ii dau papa si in felu asta prelungeam somnu de dimineatza deoarece din cauza mesei primite noaptea nu se mai trezea la 7 juma=8 ci la 9-10 . Dar uite , fara sa ma stresez , dupa iesirea in parc cu pufi, agitatie, jucarii, tinut in picioare etc a adormit pe la 9 jumate-10 si s-a mai trezit a doua zi la 9 fara sa se trezeasca peste noapte. Aseara la fel, nu s-a trezit peste noapte. Deci eu cred ca ar trebui sa il obosesti mai mult ca fiind obosit doarme si uita de foame. De fapt cu revenirea mesei de noapte eu cred ca de fapt se trezeste din te miri ce si apoi realizeaza ca parca i-e si foame. Faceti ceva care nu e in mod normal in program, o iesire mai lunga in parc, o vizita ceva.
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Lorex am avzut poze noi cu minunatia de bobita (de filmulete nu mai zic...e fenomenala) si am observat ca inca ii pui baby insert-ul in carut. Stiu ca e doar pt bebelusi, ai incercat si fara? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
nici nu mi-a trecut prin cap...merci ca m-ai trezit!
si merci de compli
_
_
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
oooooooooooo...ati aparut in sfarsit!!!!! iti trim PM dar promite ca ne pui poze proaspete cu Anastasia ca tare mi-e dor de ea! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
saru'mana
acu ieesim un pic ca nu avem stare, punem poze sigur, si noua ne e tare dor de voi
lorex spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Lorex, Iuria e o scumpa Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
merci!
_
_
lorex spune:
citat din mesajul lui danyelana multi Iuriei care e ne-a topit cat e de frumoasa si de precoce. O isteata care o sa faca multe victime Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
_
_
lorex spune:
Simplicity,
bine ati revenit acasa!
frumos motto-ul de azi!
Yasmine,
felicitari si bine ai revenit!
_
_
alexutzzza spune:
Lorex la noi tati pozar umbla la nu stu ce ISO si cik daca ii sade sub nu stu ce valoare poate face poze fara blitz si noaptea si ies ok...acu io nu -s de meserie nu stiu sa-ti explic exact...
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad