Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Avem si noi al 3-lea dinte!!!!!!!!!!
Saracutul, cu mucii galgaind in nas si in gat, cu durere de gingii, si mami nu intelegea ce are si ii indesa bibele pe gat si aspiratorul in nas in loc sa il guguleasca putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani Al3csaImplinirea tuturor dorintelor
Despre noi...nimic nou....azi maine are 8 luni si tot la stadiul de cateva lingurite suntem...daca ajungem la 80 gr e superrr...

all

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Varsta nu te protejaza de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, intr-o oarecare masura, de atacul anilor!"

lasa ca o sa manace ea mai mult. atat timp cat ai piept ca sa o saturi e ok. o iubeste mult pe mami ei si vrea cat mai mult lapte matern ca manacare are tot timpul sa manance dupa.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
...mereu ma incurajez si eu,dar am momente,ca acum,cand mi-e teama...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Eram trist ca n-am pantofi, dar am intalnit pe unul care n-avea picioare."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am vazut poze noi.

Sebi seamana cu mamica si este in top coafura si plimbare.
Il depaseste doar Ananstasia. Vai danasor, ce cocheta este!
Iuria deja a fugit dupa Sebi cu alergatura. In iarna or sa fie gata sa mearga la colindat.
Ce bine se integreaza Arthur in orice decor! Zici ca este de-al locului oriunde.
Abia astept sa-l vad si eu pe Tudor cercetas asa ca Gemanutele lui Larisel.

Noi nu facem decat o jumatate de ridicare in patut. Greu fundul, greu. In patru labe, nici nu vrea sa auda. Daca vreau sa-l ridic in fund, sare direct in picioare. Se tine destul de bine pe picioare cand se sprijina de ceva. Sa-l pun in premergator oare?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Vreau si eu sa vad filmuletul cu Sebi de Evyme, avident ca nu am fost pe faza si l-am ratat!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Avem si noi al 3-lea dinte!!!!!!!!!!
Saracutul, cu mucii galgaind in nas si in gat, cu durere de gingii, si mami nu intelegea ce are si ii indesa bibele pe gat si aspiratorul in nas in loc sa il guguleasca putin.
Felicitari pt dintisor ....il gugulesti acum mult si cred ca asa se bucura piticul.....ca nu o sa iti mai dea drumul

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua fetele

Am intrat sa fac cinste azi e ziua mea fac 23 de ani

Asa deci:

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

La multi Ani!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de Maxi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Of, cand m-am dus in seara asta dupa el in parc, l"am luat prin surprindere ca nu m-a vazut din timp. Dar cand m-a vazut aproape a facut o fata de plans si s-a impins in maini sa se ridice. L-am luat in brate si si-a lipit obrazul de al meu . A stat asa cateva momente dupa care a trecut la "mangaierile clasice" adica infipt ghearele in obraji si dat palme. Are o forta ca- ti dau lacrimile de durere.nu mai vorbim de semnele de pe fata!4 ziceati de uca si mara ca sunt agresive! Nu l-ati tinut pe tudor in brate.

Dupa aceea n-a mai vrut in carut sub nici un chip. Aproape ca se ridica in picioare. A stat la mami in brate si s-a dat mare (adica a balanganit picioarele si a conversat). Si uite asa l-a plimbat mama o ora 10 kg!!
Greu,of, pt amandoi . Multumiri pentru incurajari

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Multumim Ioana, LOrex, Xela, Simplicity, cate o pentru fiecare de la iepurica

Cris D, multa sanatate Anei!!!

Ma lumineaza si pe mine cineva ce inseamna PECU? e o modalitate de plata, cred, apare pe la bazar la unele produse

de Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Of, cand m-am dus in seara asta dupa el in parc, l"am luat prin surprindere ca nu m-a vazut din timp. Dar cand m-a vazut aproape a facut o fata de plans si s-a impins in maini sa se ridice. L-am luat in brate si si-a lipit obrazul de al meu . A stat asa cateva momente dupa care a trecut la "mangaierile clasice" adica infipt ghearele in obraji si dat palme. Are o forta ca- ti dau lacrimile de durere.nu mai vorbim de semnele de pe fata!4 ziceati de uca si mara ca sunt agresive! Nu l-ati tinut pe tudor in brate.

Dupa aceea n-a mai vrut in carut sub nici un chip. Aproape ca se ridica in picioare. A stat la mami in brate si s-a dat mare (adica a balanganit picioarele si a conversat). Si uite asa l-a plimbat mama o ora 10 kg!!
Greu,of, pt amandoi . Multumiri pentru incurajari

varsta lui Tudor

macar asa virtual

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Am intrat si eu sa va urez o noapte linistita !
va pupacim !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Buna seara!

Haircut, felicitari pentru coltisor, inseamna ca ati scapat usor, nu?

Cris.d, multa sanatate junioarei si tie rezistenta maxima!

Noi am fost la fel de marait si umflat astazi... am sfarsit prin a-i da 3 ml de Panadol pentru ca nu mai rezistam, eram si cu migrena in plina desfasurare ... asa am adormit amandoi si ne-am trezit mult mai bine

Astazi dimineata m-a muscat fi-miu de mana cu cei 7 dinti de am vazut stele verzi, noroc ca am tipat si s-a speriat si a dat drumul ca nu stiu ce faceam! Are un stil de inclesteaza maxilarele pe jucarii de ii tremura tot corpul, nici nu vreau sa ma gandesc in ce hal musca la capacitate maxima...

Cu actele aditionale la credite... nu m-am deranjat... cica azi era ultima zi... oi vedea eu... acuma de crescut nu creste rata, corect?

Ma duc repede sa ma uit la Anastasia ca m-ati facut curioasa

Sunt pe aici, prin zona... pasare de noapte

Mergi la inceput