Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Am intrat si eu sa va urez o noapte linistita !
va pupacim !

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri
hei ce face piticul?chiar zilele astea ma gandeam la voi...

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Eram trist ca n-am pantofi, dar am intalnit pe unul care n-avea picioare."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am spalat , hranit si culcat buturel. Ma bag si eu la si va zic noapte buna.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara,

Ma scuzati ca intru buzna peste voi, dar am nevoie sa ma ajutati un pic. Nu reusesc sa o contactez pe Arwen pe PM si vreau sa iau legatura cu ea. Aveti nr ei de tel? Daca da, va rog sa-mi dati un PM.

Multumesc anticipat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Of, cand m-am dus in seara asta dupa el in parc, l"am luat prin surprindere ca nu m-a vazut din timp. Dar cand m-a vazut aproape a facut o fata de plans si s-a impins in maini sa se ridice. L-am luat in brate si si-a lipit obrazul de al meu . A stat asa cateva momente dupa care a trecut la "mangaierile clasice" adica infipt ghearele in obraji si dat palme. Are o forta ca- ti dau lacrimile de durere.nu mai vorbim de semnele de pe fata!4 ziceati de uca si mara ca sunt agresive! Nu l-ati tinut pe tudor in brate.

Dupa aceea n-a mai vrut in carut sub nici un chip. Aproape ca se ridica in picioare. A stat la mami in brate si s-a dat mare (adica a balanganit picioarele si a conversat). Si uite asa l-a plimbat mama o ora 10 kg!!
Greu,of, pt amandoi . Multumiri pentru incurajari

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

of..cand citesc chestii din astea nu-mi place deloc ( si oani care batucea cararea la cresa...)....ma pun in situatia voastra si recunosc ca inca nu sunt in stare sa fiu departe de jiji...sper din tot sufletul daca nu 40 macar 39 sa fiu langa el..( vise soro, vise)

asa..ca ai zis de metode...io niciodata n-am vb noaptea cu el..ne-am inteles tacit pe intuneric...el cauta tt cu gura eu i-o ofer pe tava...azi adik acu, la prima trezire( dupa juma de ora de soomn) m-am dus...l-am mangaiat pe spate, dar jucarie( era cu ochii inchisi)...s-a ener mai tare....si s-a terminat cu tt in gura 5 min si gata...vom exersa...dar va fi tare tare grele...ma gandesc sa intru intr-un sex shop....sa cumpar o pereche de tt...o fi?
hai ca o iau razna....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

harnicutz...felicitari pt dintisor...

miki...casa de piatra...sa fiti sanatosi si sa incercati sa va simtiti bine la nunata voastra

cris.d...of.of....multa sanatate anei...draga de ea...

simpli...mi-am adus aminte de ce povesteai de printesa....ioi...suntei avansate nu gluma.....iar motto de azi....prinde bine in momentele in care nu mai putem de bine...

lorex...da , cantitate mik e ok...dar 7 kile cat am av io....dar cred ca si coaja are aroma ei...mai ales daca o treci prin robot...nu se va simti....( miremia?)...la mine se simte..dar e f f bun si asa

dulci....cum mai esti?

ayanna?????

plateea?? scapasi de examene?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Larisel la eriteme si tot felul de iritatii de piele apa termala face f bine. De ce nu iei tu una bucata tub de apa termala si le dai mereu la fiecare schimbare de pampers cu fassss apa termala si apoi stergi bine, ma gandesc ca se si curata mai bine si apa aia termala mai calmeaza iritatiile, eu asa facaem mereu in primele 5-6 luni cand il schimbam pe Yannis.

Iar cu linistea....eu pe Yannis il verific de 10 ori mai des si mai rapid cand e liniste....stiu ca sigur face ceva interzis sau vro prostie cand nu aud de el. Daca plange ...ok plange termin de spalat farfuria si apoi ma duc la el, dar daca e liniste las tot si fug sa vad ce face....

Folosim apa termala...da degeaba...o sa mergem la dr imediat cum ajungem acasa la Cta. Am cautat tot timpul fel de fel de motive dar deja mi-e teama sa nu fie ceva mai mult decat un eritem...pt ca prea nu se vindeca de atata timp cu nimic. Apa termala nu ne mai lipseste de cand am descoperit-o cu ocazia dermatitei Alenei.

Iar atunci cu acadelele... totul s-a intamplat "sub ochii noshtri". Stateam la taclale cu sora-mea (foarte captivate pt ca nu ne vazusem de vreo luna) si fetele erau in carucior la 2 metri de noi (in curte)

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetele cu credite, ati fost sa semnati actula ditional?
Ala pentru actualizarea dobanzii la noua legislatie?

Noi avem mai multe credite.... La cel mai mare (cel ipotecar pe 20 de ani) sotzul a depus o notificare la banca cum ca nu e de acord cu ce propuneau ei (sa redenumeasca un comision care e declarat ilegal).

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece si la mine se simte dar imi place asa. Pt piticanie oricum blenduiesc tot deocamdata.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Noi avem mai multe credite.... La cel mai mare (cel ipotecar pe 20 de ani) sotzul a depus o notificare la banca cum ca nu e de acord cu ce propuneau ei (sa redenumeasca un comision care e declarat ilegal).

AMR 2 (+11)

Exact asta imi povestea o prietena...cum banca la care avea creditul schimba denumirea comisionului pt a-l incasa in continuare.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

AMR 2 (+11)

Si sotul meu tot asta a facut azi. A depus notificare.
Si imi povestea cum ii pacaleau pe cei creduli ca nu se schimba nimic.

La multi ani Al3csa.
Casa de piatra Miky

Mergi la inceput