Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_fota spune:
Tomaca pt felul cum te descurci,pana la urma fiecare face un sacrificiu financiar pt a fi bine puiutilor .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lorex spune:
in primul rand:
LA MULTI ANI ALECSA!
cred ca acum petreci cu sotul..
sa fii sanatoasa si fericita alturi de familia ta frumoasa!Uite un buket de flori din p mea
Ioana,
de ce te chiunui cu orezul si nu cumperi din ala special pt beblushi?
este la farmacia Dona, cel putin eu de acolo iau, cereale din orez integral si bio, f bun! si nu e scump!
Tomaca,
m-ai amuzat cu colindatul...pai tati asa si-a dorit ca fata lui sa-si ia singura cadoul de sub brad. si fata lui vad ca-l asculta
felicitari si din p mea pt mamica muncitoare!
Haircut,
felicitari pt dintzuc.
La niu a ramas la stadiul de liniuta, a aparut si a 2-a..
Decenuela,
da, eu am facut majun fara coaja
prunele erau moi, f coapte si d-a decojit f usor cu mana, efectiv tragi d epielita si iese.
dar nici nu am facut mult
2 borcanele hipp, special pt bobitza, fara coaja
daca o sa mai am prune o sa mai fac. tot asa, fara coaja
Danasor,
Cat de dulce e Anastasia!!!
Si ce i-au crescut cositzele!
a mea e cheala pe langa ea
Si ce cocheta dom'le! Doar tre s afaca cinste numelui pe care il poarta, de printzesa, nu?
myky791,
baga si niste produse homeopate pe langa tratamentul medicamentos, poate ajuta sa-si faca efectul mai repde!
Gata, ma simt cam rau de ieri...oboseala cred...am fost azi la reumatolog si de luni incep kinetoterapia!
cica am coloana f frumos strambata...artistic as putea spune
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Ioana, de ce te chiunui cu orezul si nu cumperi din ala special pt beblushi? este la farmacia Dona, cel putin eu de acolo iau, cereale din orez integral si bio, f bun! si nu e scump! Gata, ma simt cam rau de ieri...oboseala cred...am fost azi la reumatolog si de luni incep kinetoterapia! cica am coloana f frumos strambata...artistic as putea spune _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ms mult esti f draguta dar nu avem decat 2 plafare in oras unde nu am gasit si noi farmacie Dona nu avem in oras ci tocmai la C-ta asa ca...am cautat prin oras sa cumpar si nu am gasit .
Miercuri merg cu Alexandra la vaccinul de 4 luni si vreau si eu sa cer trimitere pt un dr balneolog ca si eu am amri probleme cu coloana,imi ajunge cred cat am carat carutu ca nu mai pot sta pe spate,ma dor ciocurile alea de la coloana cine stie ce veste oi primii si eu.Sanatate multa si sa iti fie de folos tratamentul
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
xela_07 spune:
haircut - Felicitari!! Dai de baut ... si pt dintisor si pt ca e wk
cris.d - ce naspa . asta era cadoul ei de ziua voastra ?
simplicity spune:
La multi ani Al3csaImplinirea tuturor dorintelor
Despre noi...nimic nou....azi maine are 8 luni si tot la stadiul de cateva lingurite suntem...daca ajungem la 80 gr e superrr...
all
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Varsta nu te protejaza de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, intr-o oarecare masura, de atacul anilor!"
simplicity spune:
Haircut Felicitari pt coltzisor
Tomaca mult succes cu serviciul si ca stim ca e greu sufletelul acum ca nu esti toata ziua cu bebe mic
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Eram trist ca n-am pantofi, dar am intalnit pe unul care n-avea picioare."
myky791 spune:
buna seara.
xela da sumetrolimul este antibiotic dar unul mai slab si care are o gama mai larga pt boli.
toamca nu eu pun pirostiile ci micki mica si cu ocazia asta ii doresc si eu "casa de kk sa nu isi bage nimeni nasul in ea". sa fiti fericiti si sa va mearga totul struna la nunta sa nu existe suparari.
lorex iam dat oscilococcin...
lillo si la noi valuri valuri si este asa sensibil cand ii sterg nasucul iese mereu cu plans din ala de crocodil.of
cris d. multa sanatate anei, cand mia facut cel mare eneterocolita iam dat metoclopramid sirop pt copii. sa va faceti bien cat mai repede. si multi ani de casnicie.
va doresc o noapte linistita.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
haircut felicitari pt coltisor!
legat de dintisori am o verisoara care are o fetita si are un an si doua luni si nu ia iesit nici un dinte!
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Al3csaImplinirea tuturor dorintelor Despre noi...nimic nou....azi maine are 8 luni si tot la stadiul de cateva lingurite suntem...daca ajungem la 80 gr e superrr... all Mami de Ariana Motto-ul de azi: " Varsta nu te protejaza de atacul iubirii, dar iubirea te poate proteja, intr-o oarecare masura, de atacul anilor!" |
lasa ca o sa manace ea mai mult. atat timp cat ai piept ca sa o saturi e ok. o iubeste mult pe mami ei si vrea cat mai mult lapte matern ca manacare are tot timpul sa manance dupa.
myky791 spune:
hello unde suneti ? bat campii singura...
al1212xa un whist ceva?