Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 16
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut AVEM UN COLTZISHOR!!!! de Maia |
Felicitari!!!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Felicitari!!! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Multumim
Si Maia e tare agresiva are un stil de a tranti lucrurile, de a trage de par...ceva de speriat...Incerc sa-i misc eu mana usor pe un lucru sa-i arat cum sa mangaie si ea e cu degetul intors incat sa-i intre unghia si sa zgarie
de Maia
tomaca spune:
citat din mesajul lui haircut AVEM UN COLTZISHOR!!!! Ma pregateam sa zic ca si noi suntem stirbi si cand colo...Nic0le a vazut primul semn, in parc()A fost o saptamana greuta, bine c-a venit WE si impartim la 2 copi |
Felicitari !!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Felicitari !! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Multumim mult!
de Maia
miremia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
Multumim Si Maia e tare agresiva are un stil de a tranti lucrurile, de a trage de par...ceva de speriat...Incerc sa-i misc eu mana usor pe un lucru sa-i arat cum sa mangaie si ea e cu degetul intors incat sa-i intre unghia si sa zgarie de Maia |
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
tomaca spune:
Cand am plecat de la servici iar am vazut magazin produde alim bio la 5 minute de mine si iar mi-am adus aminte ca nu m-am dus sa fac o vizita
Pentru cine e din sect 3 , e pe str coltea. Chiar vis a vis de spital
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
cris.dogarel spune:
buna seara si LA MULTI ANI, ALE3CSA
eu azi ca am avut copil mare cu enterocolita, ceva... a vomat azi-noapte de am schimbat tot- lenjerie, covoare, husa saltea...mai aveam putin si scoteam si mobila in curte la 1 noaptea. dimineata iar, a dormit/ zacut toata ziua si m-a tinut langa ea non-stop, adik asa face cand e bolnava " mami stai cu mine, nu pleca".
noroc ca a putut tati veni pe la 12 acasa, iar ema a dormit la san odata cu ana, 1 ora dimi, 2 la pranz
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
ioana_fota spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
Multumim Si Maia e tare agresiva are un stil de a tranti lucrurile, de a trage de par...ceva de speriat...Incerc sa-i misc eu mana usor pe un lucru sa-i arat cum sa mangaie si ea e cu degetul intors incat sa-i intre unghia si sa zgarie de Maia |
FELICITARI pt coltisor!!! si Alexandra mea din ce vad e f repezita si agresiva
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel buna seara si LA MULTI ANI, ALE3CSA eu azi ca am avut copil mare cu enterocolita, ceva... a vomat azi-noapte de am schimbat tot- lenjerie, covoare, husa saltea...mai aveam putin si scoteam si mobila in curte la 1 noaptea. dimineata iar, a dormit/ zacut toata ziua si m-a tinut langa ea non-stop, adik asa face cand e bolnava " mami stai cu mine, nu pleca". noroc ca a putut tati veni pe la 12 acasa, iar ema a dormit la san odata cu ana, 1 ora dimi, 2 la pranz Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Sanatate multa sa se refaca repede.
ioana_fota spune:
Buna seara si de la noi.
ALE3CSA La multi ani!!!multa sanatate si fericire,off ce bine era la 23 ani dar acum imi este si mai bine alaturi de Ucuta mea.
Miki distractie frumoasa maine
Fetelor vroiam sa va intreb daca pt bb e bun oul ala ca un galbenus care se gaseste uneori cand tai gainile,mie cand eram mica imi punea bunica in ciorba si era asa bun....mie imi placea ca as putea face rost pt asta mica dar nu stiu daca sa-i dau sau nu .Si inca ceva,dupa 6 luni daca ii fac din orez dat prin rasnita,sa fie ca o faina,colarez si amestec cu magiunu de prune sau alt fruct cred ca e ok nu?