Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 15
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia LMA Al3csa!! Sa fii fericita si iubita toata viata ta! Evyme nici eu nu am cum sa ajung maine, poate weekend-ul viitor daca e vreme frumoasa. Imi pare rau de pufuletii cu mucisori, sa le treaca cat mai repede. Dece daca nu ma insel....lorex spunea de curatat pielita la prune. Am crezut ca am gresit eu ca le-am pus cu pielita cu tot. Felicitari Luca pt reusita cu kk la olita! Tomaca bine ca au intrat pana la urma. Am si eu o intrebare mai personala pt fetele care s-au intors deja la serviciu...de ce ati facut-o? Din cate stiu stimulentul ala nu e mare lucru. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
nu pentru stimulent ca este 100 lei. Pentru ca nu aveam incotro. Banii de indemnizatie nu ajung nici pentru rata la banca si ne trebuie bani de trait. Plus ca nu ma asteapta nimeni la servici multa vreme, ca nu prea pot fi inlocuita mult timp. Eu am stat acasa ultimele 4 luni din sarcina ca am avut probleme, si m-au platit 100%. Este adevarat ca am lucrat de acasa in perioada aceea si dupa, dar tasks mele presupun sa fiu mai mult aici. Si job similar gasesc greu. E greu fara bebe, dar n-avem ce face. Eu am trait la cresa de la 4 luni, din aceleasi motive.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
miremia spune:
Cat de scumpa este Anastasia , iti vine sa o mananci! Sunt tare invidioasa pe coditele ei (si pe ale Dariei). Papusa roz o avem si noi...este brutalizata mereu, i se sug picioarele, este trasa de antene si data cu capul de tot ce se poate. Cred ca este cam violenta Mara mea....
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
tomaca spune:
Lilo, myky pufuleti sa le treaca mai repede.
myky mi-a scapat. Maine puneti pirostrii? Felicitari si casa de piatra. Sa fiti bucurosi impreuna si sa va creasca mari si sanatosi baietii.
varsta lui Tudor
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
nu pentru stimulent ca este 100 lei. Pentru ca nu aveam incotro. Banii de indemnizatie nu ajung nici pentru rata la banca si ne trebuie bani de trait. Plus ca nu ma asteapta nimeni la servici multa vreme, ca nu prea pot fi inlocuita mult timp. Eu am stat acasa ultimele 4 luni din sarcina ca am avut probleme, si m-au platit 100%. Este adevarat ca am lucrat de acasa in perioada aceea si dupa, dar tasks mele presupun sa fiu mai mult aici. Si job similar gasesc greu. E greu fara bebe, dar n-avem ce face. Eu am trait la cresa de la 4 luni, din aceleasi motive. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Nu mai sunt obligati sa-ti pastreze locul 2 ani de zile?
Partea financiara mi se parea singurul motiv bun pt decizia asta. mamica muncitoare.
AMR 6 kg
xela_07 spune:
vroiam sa va intreb care stiti sa imi raspundeti: care e faza cu laptele de vaca, adica de ce nu putem sa-l folosim ca atare intr-un piure de cartofi sau in spanac spre exemplu?
ieri am facut chiftelute din piept de gaina/cartof/ardei - toate scoase din supa + putina painica inmuiata in apa + patrunjel + ou (puteti sa puneti doar galbenus)+ sare (sau nu daca nu vreti).
A mancat smecherila cu spanac, f bun
am uitat sa va spun ... le-am pus la cuptor pe hartie de copt
tomaca spune:
citat din mesajul lui xela_07 vroiam sa va intreb care stiti sa imi raspundeti: care e faza cu laptele de vaca, adica de ce nu putem sa-l folosim ca atare intr-un piure de cartofi sau in spanac spre exemplu? ieri am facut chiftelute din piept de gaina/cartof/ardei - toate scoase din supa + putina painica inmuiata in apa + patrunjel + ou (puteti sa puneti doar galbenus)+ sare (sau nu daca nu vreti). A mancat smecherila cu spanac, f bun |
Laptele de vaca are o proteina ce este foarte alergena. Multi copii fac Si in astfel de cazuri se recomanda lapte de capra daca nu se poate da lapte praf sau pentru branzica.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Tomaca bine ca au intrat pana la urma. Am si eu o intrebare mai personala pt fetele care s-au intors deja la serviciu...de ce ati facut-o? Din cate stiu stimulentul ala nu e mare lucru.
AMR 6 kg
[/quote]
nu pentru stimulent ca este 100 lei. Pentru ca nu aveam incotro. Banii de indemnizatie nu ajung nici pentru rata la banca si ne trebuie bani de trait. Plus ca nu ma asteapta nimeni la servici multa vreme, ca nu prea pot fi inlocuita mult timp. Eu am stat acasa ultimele 4 luni din sarcina ca am avut probleme, si m-au platit 100%. Este adevarat ca am lucrat de acasa in perioada aceea si dupa, dar tasks mele presupun sa fiu mai mult aici. Si job similar gasesc greu. E greu fara bebe, dar n-avem ce face. Eu am trait la cresa de la 4 luni, din aceleasi motive.
varsta lui Tudor
[/quote]
Nu mai sunt obligati sa-ti pastreze locul 2 ani de zile?
Partea financiara mi se parea singurul motiv bun pt decizia asta. mamica muncitoare.
Mirela si Mara Ioana[/b] (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
[/quote]
Ba da, dar eu sunt director si nu pot functiona fara pozitia asta 2 ani. Ar fi nevoiti sa caute pe cineva si de aici lucrurile se complica mult.
varsta lui Tudor
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua fetele Am intrat sa fac cinste azi e ziua mea fac 23 de ani Asa deci: de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
Multzaaaamiiiiim!!!!!!
La Multi ani! sa fii fericita si iubita si sanatoasa!
Eheeeeee...23 de ani, vremuri maica, vremuri...tocmai terminasem facultatea si incepusem primul job..eheeeeeeee...
Sa petreci frumos toti anii de acum incolo si sa traiesti viata la maxim!
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
alexutzzza spune:
myky si lillo multa sanatate pufuletilor muciosi!
Luca felicitari pentru olitza! mai decenuela mai! nu te mai plange, o fii ultimu la dormit noaptea dar e primu la olitza! vezi! bravo!
tomaca spor la treaba. Si mie mi-ar placea sa ma intorc la munca atunci cand o face Yannis un an , dar la mine e invers....eu nu am unde sa ma intorc ptr ca firma abia mai sta pe linia de plutire, mai au un singur angajat si asteapta sa treaca criza, fara bani, fara proiecte si am inca ultimele salarii neplatite. Eu iau mai multi bani daca stau acasa so (socotind si cat as da pe bona daca m-as intoarce la birou)....Cel putin deocamdata. Sper sa nu-i trazneasca pe cei de la guvern alte idei.
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
haircut spune:
AVEM UN COLTZISHOR!!!!
Ma pregateam sa zic ca si noi suntem stirbi si cand colo...Nic0le a vazut primul semn, in parc()A fost o saptamana greuta, bine c-a venit WE si impartim la 2 copilu'
CrisD, multi ani inainte, cel putin la fel de fericiti si implinitiAi niste fete superbe
Danyelana, WB. V-am admirat pozele si spun si eu ca-i super aia in care alaptezi in apaA crescut Arthur, e tare, tare simpatic
Nici eu nu pot veni maine in Herastrau, nu-s in Bucuresti.
Nic0le, ma bucur ca-i place Isei la gradi, dar era de asteptat din cate povestesti de ea. Azi am patit o faza cam ca cea care ti-a declansat tie cheful de smotru...dar la mine n-a avut efect, se pare
Simplicity, bine v-ati intors acasa
Gmilady, spor la treaba
Al3csa, la multi, multi ani fericiti
Miki, azi sau maine e nunta????Eu zic de-acum casa de piatra si ani multi si fericiti impreuna
Azi am primit ficatel bio a papat Maia, nu prea se simtea gustul c-am pus putin. Ii dau sa molfaie ardei cat ii pregatesc masa si asa rezolvam plansetele. Am incercat si cu nectarina si pruna dar musca din ele bucati mari, nu stiu cum reuseste si alerg prin gura ei sa le scot. Vad ca la ardei nu-i merge smecheria
Un WE fain sa aveti
de Maia