Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Evyme Eu as fi venit daca era weekendu fara tati dar in weekendu cu tati nu ma misc de langa el . Sorry. Vrem negresit sa va vedem live dar mai tare vreau sa petrec un weekend alaturi de sotul meu pe care-l vad tot mai rar ca munceste mult...offff...

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua fetele

Am intrat sa fac cinste azi e ziua mea fac 23 de ani

Asa deci:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua fetele

Asa deci:

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

La muuulti ani! Si petrecere frumoasa. Ce mami tinerica!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua fetele

Asa deci:

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

la multi ani ale3csa! sa fii sanatoasa si iubita! si sati iasa surpriza deseara pt sotul tau(asa zieceai zilele trecute ca sarbatoriti anii de casnicie de ziua ta si ai o surpriza pt sot)! sa ai zi frumoasa ca tine! un mare de flori

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

eu un pui tare marait! plangacios, de mucisorii astia nu mai scapam, am fost la dct si mie dat sumetrolim in continuare si humex pe langa eurespal. cand ii aud mucii cum ii colcaie in gat... mor. nu mai scapam de ei.
un we frumos va doresc! maine plecam la tara si abia atsept sa vad daca il atrag puii pe bebe sau pisica dar cred ca o sai placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

eu un pui tare marait! plangacios, de mucisorii astia nu mai scapam, am fost la dct si mie dat sumetrolim in continuare si humex pe langa eurespal. cand ii aud mucii cum ii colcaie in gat... mor. nu mai scapam de ei.
un we frumos va doresc! maine plecam la tara si abia atsept sa vad daca il atrag puii pe bebe sau pisica dar cred ca o sai placa.

Si noi la fel cu mucii valuri, valuri. Deja are o saptamana de cand e racit. Vestea buna e ca sora-sa s-a imbolnavit cu 2 zile inaintea lui si de ieri nu mai are absolut nimic. Deci inca 1-2 zile si ar trebui sa scapam.
Distractie placuta in w-e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

LMA Al3csa!! Sa fii fericita si iubita toata viata ta!

Evyme nici eu nu am cum sa ajung maine, poate weekend-ul viitor daca e vreme frumoasa.

Imi pare rau de pufuletii cu mucisori, sa le treaca cat mai repede.

Dece daca nu ma insel....lorex spunea de curatat pielita la prune. Am crezut ca am gresit eu ca le-am pus cu pielita cu tot. Felicitari Luca pt reusita cu kk la olita!

Tomaca
bine ca au intrat pana la urma. Am si eu o intrebare mai personala pt fetele care s-au intors deja la serviciu...de ce ati facut-o? Din cate stiu stimulentul ala nu e mare lucru.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Ale3sa - LA MULTI ANI! Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta ! Ce varsta frumoasa, incerc sa-mi aduc aminte ce faceam eu la 23 ani, hi hi ... munceam si ma pregateam sa ma marit

Cris.d - LA MULTI ANI si voua ptr cei 10 ani! Sa fiti sanatosi si sa ramaneti la fel de frumosi si fericiti impreuna pana la sf.

Miki - maine e ziua cea mare . CASA DE PIATRA! MULT NOROC! Suntem alaturi de tine si te asteptam cu impresii si poze ofc. Sper sa aveti o zi super si sa nu va umbreasca nimic buna dispozitie!

Mergi la inceput

myky/lillo - multa sanatate la puiuti! sumetrolinul nu e antibiotic?

lillo - la noi C a fost mucios cu vreo 2 zile mai mult decat A, adica lui A i-a trecut mult mai repede si a fost mult mai OK decat la el ...

evyme - nici eu nu pot sa ajung maine din lipsa de sot .

ma bag la poze ...

Mergi la inceput

Danasor - e superba Anastasia si ce aranjata e

Danyelana - f frumoase pozele din concediul vostru, cea pe camila tu cu Arthur e de exceptie. Arati de nota 20, nici nu zici ca ai fost vreodata insarcinata.

Mergi la inceput