Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)
Raspunsuri - Pagina 13
lucia2000 spune:
Am vazut-o pe Anastasia de Danasor.
Este asa o dulce...
Doamne ce par mare are.
Ce mai e o scumpa.
tomaca spune:
Am vazut poze noi.
Sebi seamana cu mamica si este in top coafura si plimbare.
Il depaseste doar Ananstasia. Vai danasor, ce cocheta este!
Iuria deja a fugit dupa Sebi cu alergatura. In iarna or sa fie gata sa mearga la colindat.
Ce bine se integreaza Arthur in orice decor! Zici ca este de-al locului oriunde.
Abia astept sa-l vad si eu pe Tudor cercetas asa ca Gemanutele lui Larisel.
Noi nu facem decat o jumatate de ridicare in patut. Greu fundul, greu. In patru labe, nici nu vrea sa auda. Daca vreau sa-l ridic in fund, sare direct in picioare. Se tine destul de bine pe picioare cand se sprijina de ceva. Sa-l pun in premergator oare?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 V-am pus aici cateva filmuletze cu teo. Sunt de calitate cam proasta ca sunt filmate cu telefonul. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Tare elegant Teo! Si cand vrea sa mearga.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Cum adica, nu au intrat deloc? Si eu tot la 3. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
N-au intrat de loc. Din august ar fi trebuit sa vina si stimulentul ca m-am intors la servici, dar n-a mai venit niciun ban. Trebuie sa caut un nr telefon ceva sau sa ma duc acolo. Iar?!
varsta lui Tudor
evyme spune:
Neatza!
Sebi bineinteles ca si-a urmat programul azi-noapte, cu trezit la 2 pt papa; i-am facut 150ml si dupa ce a terminat a inceput sa planga - mai vroia. Deci clar se trezeste de foame, desi nu pot sa inteleg de nici o culoare stomacul asta al lui. S-a mai trezit apoi la 5.30, dar i-am dat abia la sa pape (am incercat sa-l adorm intre timp, dar nu vreoia sub nici o forma). Pana la ora asta n-a mai mancat A dormit pana la 11.30 si inca nu da semne ca i-ar fi foame, desi au trecut 6 ore jumate de la ultima masa. Cine sa-l mai inteleaga?
tuturor pentru aprecierile la adresa lui Sebi. Si noi suntem incantati de el, desi eu uneori imi doresc sa nu fie atat de energic, ca sa mai pot respira un pic...
Din pacate, suspectez ca are o problema la picior, marti voi merge la ortoped cu el sa vad daca-s eu loca sau chiar e ceva...
Nu mi-a raspuns nimeni la propunerea cu intalneala in Herastrau we asta Nu vreti sa ne vedeti si pe noi live?
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
tomaca spune:
citat din mesajul lui evyme Neatza! Sebi bineinteles ca si-a urmat programul azi-noapte, cu trezit la 2 pt papa; i-am facut 150ml si dupa ce a terminat a inceput sa planga - mai vroia. Deci clar se trezeste de foame, desi nu pot sa inteleg de nici o culoare stomacul asta al lui. S-a mai trezit apoi la 5.30, dar i-am dat abia la sa pape (am incercat sa-l adorm intre timp, dar nu vreoia sub nici o forma). Pana la ora asta n-a mai mancat A dormit pana la 11.30 si inca nu da semne ca i-ar fi foame, desi au trecut 6 ore jumate de la ultima masa. Cine sa-l mai inteleaga? tuturor pentru aprecierile la adresa lui Sebi. Si noi suntem incantati de el, desi eu uneori imi doresc sa nu fie atat de energic, ca sa mai pot respira un pic... Din pacate, suspectez ca are o problema la picior, marti voi merge la ortoped cu el sa vad daca-s eu loca sau chiar e ceva... Nu mi-a raspuns nimeni la propunerea cu intalneala in Herastrau we asta Nu vreti sa ne vedeti si pe noi live? din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
Cand in Herastrau? Duminica nu prea putem. Poate sambata dupa ora 16?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
N-au intrat de loc. Din august ar fi trebuit sa vina si stimulentul ca m-am intors la servici, dar n-a mai venit niciun ban. Trebuie sa caut un nr telefon ceva sau sa ma duc acolo. Iar?! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Ba au intrat. Am vazut astazi facand niste plati ca au intrat impreuna cu cei de stimulent la alta banca. Am pus si eu la dosar ce extrase am avut si acum s-au schimbat bancile.
varsta lui Tudor
decenuela spune:
"neatza" si de la noi...la amiaza...
tot citesc...tot zic ca raspund..intervine ceva si...uit... UIT....MA INGROZESC cat pot sa uit si ce repede...
repede cat nu se trez jiji....
azi sunt varza...pe langa faptul ca m-am culcat la 1.30 ( f tarziua pt mine) cautand niste prostii pe ebay ( asta ca merge calc asta ca melcul)...la sugestia cuieva l-am culcat si m-am culcat cum ar veni cu capul la picioare...a fosat ingrozitor...park s-a trez si mai des iar dimi aveam senz ca n-am dormit deloc...
DAR...nu stiu daac e accident sau nu( eu asa cred) ieri jiji a fc de 2 ori kk....si doar la olitza....azi la fel...eu cand i-am zis jiji contra stiam eu ce am acasa....nu face muuuulte din cate ar trebui..dar...face kk la oala...
acu ca se vb de banci...citind la alexutza....ca are 2 mi-am adus aminte ca si io tot 2 am....dar unul ( cel ipotecar pt gars) e atat de mare incat am uitat de celalat....care nici el nu e mic deloc...am fost ( ipotecarul il am la credit europe)...am cerut actul aditional sa-l studiez...
dupa ce citesti ordonantza 50...iti dai seama ca cum e aia cu bou si vaca? cam asa si cu asta..cred ca e in asa fel fc...pt ane tine noua mintea mereu ocupata cu cate ceva...pai in afara de comisionul 0 la rambursare....( ca tot e criza si se grabesc oamenii sa achite anticipat)...si ca tre sa fie dobanda anuala calc la 366 sai 365...nu se schimba mare lucru..adik...ce ma doare pe mine ..rata imensa nu scade deloc...daca ati sesizat si alte modificari...va rog...
tomaca....m-ai lovit rau cu somnul copilului....cum sa-l INVAT SA ADOARMA????? eu sunt poate cea mai interesata, cum sa fac cand se trez sa-l adorm fara sa-i dau tt? suzi, nu, tinut de maini, nu, bratze, nu, bibe, nu , apa, nu....asta o sa ma tina asa pana la 40...
mima..ca asta e de ieri....cine doamen iarta-ma face magiun CURATAND PRUNELE????.....daca sunt fete care fac treaba asta...merita un bratz de .....munca de chinez..
a venit jiji de la pescuit..fug
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Cand in Herastrau? Duminica nu prea putem. Poate sambata dupa ora 16? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Pentru mine este perfect sambata sa zicem la 17.00. Mai sunt si alte doritoare pt Herastrau maine ora 17.00?
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
tomaca spune:
citat din mesajul lui decenuela "neatza" si de la noi...la amiaza... tot citesc...tot zic ca raspund..intervine ceva si...uit... UIT....MA INGROZESC cat pot sa uit si ce repede... repede cat nu se trez jiji.... azi sunt varza...pe langa faptul ca m-am culcat la 1.30 ( f tarziua pt mine) cautand niste prostii pe ebay ( asta ca merge calc asta ca melcul)...la sugestia cuieva l-am culcat si m-am culcat cum ar veni cu capul la picioare...a fosat ingrozitor...park s-a trez si mai des iar dimi aveam senz ca n-am dormit deloc... DAR...nu stiu daac e accident sau nu( eu asa cred) ieri jiji a fc de 2 ori kk....si doar la olitza....azi la fel...eu cand i-am zis jiji contra stiam eu ce am acasa....nu face muuuulte din cate ar trebui..dar...face kk la oala... acu ca se vb de banci...citind la alexutza....ca are 2 mi-am adus aminte ca si io tot 2 am....dar unul ( cel ipotecar pt gars) e atat de mare incat am uitat de celalat....care nici el nu e mic deloc...am fost ( ipotecarul il am la credit europe)...am cerut actul aditional sa-l studiez... dupa ce citesti ordonantza 50...iti dai seama ca cum e aia cu bou si vaca? cam asa si cu asta..cred ca e in asa fel fc...pt ane tine noua mintea mereu ocupata cu cate ceva...pai in afara de comisionul 0 la rambursare....( ca tot e criza si se grabesc oamenii sa achite anticipat)...si ca tre sa fie dobanda anuala calc la 366 sai 365...nu se schimba mare lucru..adik...ce ma doare pe mine ..rata imensa nu scade deloc...daca ati sesizat si alte modificari...va rog... tomaca....m-ai lovit rau cu somnul copilului....cum sa-l INVAT SA ADOARMA????? eu sunt poate cea mai interesata, cum sa fac cand se trez sa-l adorm fara sa-i dau tt? suzi, nu, tinut de maini, nu, bratze, nu, bibe, nu , apa, nu....asta o sa ma tina asa pana la 40... mima..ca asta e de ieri....cine doamen iarta-ma face magiun CURATAND PRUNELE????.....daca sunt fete care fac treaba asta...merita un bratz de .....munca de chinez.. a venit jiji de la pescuit..fug Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Cica nu vorbesti cu el, nu aprinzi lumina, il intorci pe o parte, il maingai pe spate, ii pui in brate un maimutoi (jucaria preferata) cu care sa gangure pana adoarme. Asa in timp, cand se trezeste si vede maimutoiul, sta singur si adoarme. Acuma daca functioneaza....... mai vedem.
varsta lui Tudor