Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Sper ca ati avut cu totii o noapte linistita (eu degeaba, ca tot nu pot sa dorm ).

Acum ma uit peste poze pufuleti si revin.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza!

Am vizionat filmulete cu Teo cum se da de-a dura si cum sta in 4 labutze. e scumpel! si iuria a avut pantalonashi din aia, f buni, acum o tin in hamletzei ca mi-e draga mai tare asa.
Am luat si ieri din car4 2 perechi cu 25 de lei, frumusei, pt 9-12 luni ca sa ii vina mai mult itmp si sa-i tina bine la spate.
si i-am laut si bodies de care spunea Tomaca.

Larisel,
ma gandesc sa incerci sa nu mai pui roshii in mancare vreo 2 zile sa vezi daca e de la aia eritemul. ca si iuria a facut si singura chestie la care ma pot gandi e roshia introdusa recent. pana acum o scoteam inainte sa blenduiesc dar intr-o zi am uitat s-o scot si stiind de la tine ca tu le dai, plus ca in unele carti scrie ca poti da, in alte ca trebuie scoasa..am lasat asa. Si mai banuiesc si servetelele umede folosite extrem.Ca in ultimul timp face mai gros si n-o mai spal ca nu se murdareste si atunci dau doar cu servetel.
Si da, apa termala face bine, eu tot de la Alexutzza am invatzat.
O mai dau cu apa termala si o las asa putin cu putza la aer sa se usuce, apoi bepanthen si trece pana seara.
ieri a luat sotul o crema de fundulet de la Topfer,bo.E buna!Amprobat-o! tot 21 de lei, cat bepanthenul.

Intreba cineva daca-s buni pamapershii aia portocalii "play and ..nu stiu cum". Da sunt f buni.Am avut si eu siieri chiar am mai luat un paket ca m-am plictisit de pufies

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

Sper ca ati avut cu totii o noapte linistita (eu degeaba, ca tot nu pot sa dorm ).

varsta lui Tudor

ai incercat ceaiul "somn linistit" de la fares?
pe mine m-a ajutat intr-o perioada a vietii mele asemanatoare cu a ta!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Teo deja si-a reintrat in ritm.
A adormit la 22:30 si s-a trezit dimineatza al 6. A papat si a dormit iarasi pana la 8 cand l-am gasit jucandu-se singur in patut in liniste
Acum suntem la capitolul stat in 4 labutze si leganat inainte si inapoi.
Inca nu stim sa ne plimbam in 4 labe dar suntem pe drumul cel bun
Fetele cu credite, ati fost sa semnati actula ditional?
Ala pentru actualizarea dobanzii la noua legislatie?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

intamplator, da am semnat dar numai la una din banci (ca sunt fericita posesoare a 2 credite la 2 banci diferite) dar cik daca nu semnezi in termen de o luna se considera oricum semnat si intra in vigoare dobanda mica ptr ca e hotarare de guvern sau cum ii zice si intra oricum in vigoare, daca nu treci pe acolo intr-o luna se considera implicita acceptarea noilor conditii si gata.

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Eu am fost astazi dar nu aveam programare. De unde sa stiu ca-i cu programari? Asa ca trebuie sa ma duc maine la 9.30, deci cu tot cu copil (ca bona nu mai este). Va fi interesant.

Care dobanda mai mica zici tu? Ca eu pana acum o am fixa de 5.95 si pt ca exista nu stiu ce paragraf ca banca modifica orice oricand vrea, o interpreteaza ei acum in variabila, formata din euribor + 4.5% ca sa ajunga la 5.95%. Si uite asa de la o dobanda la momentul contractului de euribor + 1.5%, se alege banca cu o noua super marja. Sa nu va inchiputi ca au scazut rata in perioada asta cat euriborul a scazut la 1% (desi daca era variabila ar fi trebuit). Plus altele cu comisionul redenumit. Toate ilegale (am studiat noua lege), dar trebuie sa stai prin instante cu ei.
Mai bine mergi la banca si vezi ce intra in vigoare automat ca cine stie cu ce te trezesti.
In Romania bancile sunt niste camatari cu acte.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Buna dimineata,

varsta lui Tudor

ai incercat ceaiul "somn linistit" de la fares?
pe mine m-a ajutat intr-o perioada a vietii mele asemanatoare cu a ta!

_

_

Nu. Ma duc sa incerc. Merci

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

In alta ordine de idei am fost ieri in Sun Plaza si i-am cumparat piticului din C&A niste adidasi si o caciula de iarna (bine nu chiar iarna, mai mult toamna friguroasa...) impreuna au fost 55 RON. Mi s-a parut f ok. Noi am primit f multe tzoale la botez de aia nu am cumparat si altceva , dar imi venea sa iau o groaza de pantalonasi, body-uri, preturi f bune, calitate buna, haine frumoase. mai merg.

Si din Cora Sun Plaza i-am luat iaurt bio ptr copii. Aveau cu zmeura si capsuni si altu cu banane. I-am luat cu banane si a mancat cu maaaare maaare placere si pofta. mi se pare ok, are iaurt bio si piure de banane fara alte adaosuri de arome, coloranti sau altele. Iaurtul e exact aceeasi marca ca in Real cel de care cumperi si tu Miremia, dar in real n am vazut astea ptr kinder.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Intreba cineva daca-s buni pamapershii aia portocalii "play and ..nu stiu cum". Da sunt f buni.Am avut si eu siieri chiar am mai luat un paket ca m-am plictisit de pufies

_

_

Daaa daaa Soft & play parca, f buni! aerisiti asa si nici accidente nu am avut cu ei , nici nu miros urat, mie mi-au placut.

de Yannis

Mergi la inceput

Tomaca eu vorbeam de schimbarile alea impuse de guvern referitoare la COMISIOANE, srry m-am exprimat gresit, e vorba de comisionul de rambursare anticipata.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Teo deja si-a reintrat in ritm.
A adormit la 22:30 si s-a trezit dimineatza al 6. A papat si a dormit iarasi pana la 8 cand l-am gasit jucandu-se singur in patut in liniste
Acum suntem la capitolul stat in 4 labutze si leganat inainte si inapoi.
Inca nu stim sa ne plimbam in 4 labe dar suntem pe drumul cel bun
Fetele cu credite, ati fost sa semnati actula ditional?
Ala pentru actualizarea dobanzii la noua legislatie?

intamplator, da am semnat dar numai la una din banci (ca sunt fericita posesoare a 2 credite la 2 banci diferite) dar cik daca nu semnezi in termen de o luna se considera oricum semnat si intra in vigoare dobanda mica ptr ca e hotarare de guvern sau cum ii zice si intra oricum in vigoare, daca nu treci pe acolo intr-o luna se considera implicita acceptarea noilor conditii si gata.

de Yannis

Eu am fost astazi dar nu aveam programare. De unde sa stiu ca-i cu programari? Asa ca trebuie sa ma duc maine la 9.30, deci cu tot cu copil (ca bona nu mai este). Va fi interesant.

Care dobanda mai mica zici tu? Ca eu pana acum o am fixa de 5.95 si pt ca exista nu stiu ce paragraf ca banca modifica orice oricand vrea, o interpreteaza ei acum in variabila, formata din euribor + 4.5% ca sa ajunga la 5.95%. Si uite asa de la o dobanda la momentul contractului de euribor + 1.5%, se alege banca cu o noua super marja. Sa nu va inchiputi ca au scazut rata in perioada asta cat euriborul a scazut la 1% (desi daca era variabila ar fi trebuit). Plus altele cu comisionul redenumit. Toate ilegale (am studiat noua lege), dar trebuie sa stai prin instante cu ei.
Mai bine mergi la banca si vezi ce intra in vigoare automat ca cine stie cu ce te trezesti.
In Romania bancile sunt niste camatari cu acte.

varsta lui Tudor

A fost sotul ieri la BCR si a luat actula ditional. Sunt trecute inel niste sume pe care n-au fost in stare sa le explice.
Au zis ca stiu n umai aia de la bucuresti ca ei au facut actul
I-au dat un act aditional care avea .... prin el si nu avea numerotate paginile.
Asa ca azi se duce sa depuna notificare ca nu este de-acord cu actul.
Noi avem credit imobiliar luat in 2005 si o dobanda de 9.5(cam mare zic eu).
Saptamana viitoare o sa ceara si o aliniere la actuala dobanda
altfel facem credit de refinantare la alta banca. Cum comisionul de rambursare anticipata va fi 0 nu cred ca le va conveni.

Mergi la inceput

Evyme – Sebi mananca destul de mult lapte la intervale scurte. Eu i-am scos masa de noapte cu mai mult seara. Dar vad ca nu este cazul, el déjà papa bine.
Mie mi se parea ca Tudor mananca mult 240-260 ml seara la culcare (lapte mai primeste dimineata 180 ml si uneori pe la 4 dupa-amiaza 100 ml cand da semen ca-I este foame si somn) si ca bea atata ca sa-l ajute sa adoarme. Ca el adoarme numai la biberon. Si in timpul zilei, el bea ceai ca sa adoarma.
Eu tot suspectez ca este modul lor de-adormi ca asa s-au obisnuit de cand erau mici, cel putin in cazul lui Tudor. Iar in timpul noptii daca ii trezeste ceva, nu mai stiu cum sa adoarma de aceea cauta sa suga.
Este drept ca incerci cu ceai si nu vrea, dar poate ca s-a obisnuit si cu gustul si de aceea nu vrea decat lapte.
Am citit ca in timpul noptii copii se mai trezesc si parintii interpreteaza miscarea lor ca un semn de foame si imediat de dau biberon. Este sufficient odata, si se invata asa.
Este si cazul lui Tudor, caruia la mare incepuse sa-I dea al doilea dinte si noaptea in somn maraia si ii baga paturica in gura. Eu i-am dat sa bea ceai, si a adormit. Si a cam ramas asa. I-am dat si lapte dar, n-a manacat prea mult, iar daca l-am luat in brate a protestat vehement, semn ca ii deranjam somnul si ca nu vrea decat sa suga ca sa adoarma. In cazurile acestea, el se trezeste la 5 jumatate – 6 si samptamna aceasta mai mult l-am mangaiat pe spate si funduletz si i-am maid at si suzi. A adormit iar pan ape la 8.30. Nu era de la foame.
Copiii trebuie invatati sa adoarma cand se trezesc in timpul noptii. SI adultilor li se intampla, dare u stiu sa se culce la loc. Incerc sa-l culc cu o jucarie si sa se alinte cu ea. Sa vedem.

Am vazut filmul cu Sebi. Foarte avansat, felicitari. Si cat par!! Chiar ca poti sa-I faci codite!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput