Pufi iubiti de ian-feb 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multumesc de coffee ale1212xa
sa va fie de bine intalneala,gazelutzelor!mamici frumoase,bebici si mai frumosi!

simpli,wb super motto-urile
si noi suntem in clubul shtirbilor (io asa ii zic lu fimiu:placintutza mea shtirbutza )

cris d 10 ani? deja? wow..... va doresc sa aveti inca vreo 70-80 la fel ca astia 10

am vazut filmuletzele cu bobitza si cu sebi copiii astia sunt fenomenali desi,vb decenuelei,crapa ranza-n mine
pozele pufilor sunt pupici pt toti pufii!

bea spor la treaba sa ai!

nikole,isa ta e de nota 10 cu stelute! puncteaza la obiect!

xela, mult succes la gradi!pupici lui A,sa nu mai considere ca nu a avut noroc!

alexutzzza,ai mare dreptate radu strange in pusculita,ca are pt ce! frumoase de numa-numa amandoua!

danyelana sa va fie de bine vacantza! superba familie!

micki mica sa va dea Domnul sanatate,noroc si intelegere! distractie placuta maine!

gmilady succes cu proiectul!

un we minunat sa aveti! va pup!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata,

Multumim de coffee!

Noi am avut o noapte limistita, a dormit pana la 7! Doar mami somnambula de s-a uitat la Dr. House... deh, sechele din gravizenie...

Sa aveti o zi faina daca nu reusesc sa mai intru azi!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

danasor am luat din librarie carti frumoase , colorate, cartonate, simple ptr fructe si animale (http://www.unicart.ro/images/animale%20domestice.jpg si http://www.unicart.ro/images/fructe1.jpg)

Nikole multumim de complimente.

Si noi avem alea 3cosuri la coltul blocului dar nu mereu reciclez
e mai simplu sa arunc totul la ghena de pe palier Si asa ma cobor cu carutz, geanta mea, geanta lui... gunoiul nici nu ar avea loc in lift si m-ar incurca teribil la coboratul scarilor cu carutzul. Poate acum ca ne fac rampa.....
Dar hartie si cartloane mereu am reciclat si de acasa si mai ales de la birou ii chemam mereu tone le dadeam.

ioana fota se putea tocmai voi sa nu aveti carticele! Bravo! Ma bucur ca va plac si ca le-ati gasit, mie mi se par reusite in comparatie cu altele care-s mai complicate si dezordonate. Sa invatati cu spor!

Larisel la eriteme si tot felul de iritatii de piele apa termala face f bine. De ce nu iei tu una bucata tub de apa termala si le dai mereu la fiecare schimbare de pampers cu fassss apa termala si apoi stergi bine, ma gandesc ca se si curata mai bine si apa aia termala mai calmeaza iritatiile, eu asa facaem mereu in primele 5-6 luni cand il schimbam pe Yannis.

Iar cu linistea....eu pe Yannis il verific de 10 ori mai des si mai rapid cand e liniste....stiu ca sigur face ceva interzis sau vro prostie cand nu aud de el. Daca plange ...ok plange termin de spalat farfuria si apoi ma duc la el, dar daca e liniste las tot si fug sa vad ce face....

gmilady WB! Felicitari ptr ca va intelegeti asa ok cu bona, nu-i rea ideea, o sa apelez si eu la asa o metoda, merci de pont.
Merci de urarile ptr bunica.
Indicii: da, primul a fost camasa roz, apoi paturica portocalie . uite o sa pun si eu poze din spital pe site ca eu chiar nu am postat never poze din spital. Gata am pus poze de la taiere si dupa taiere

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
Teo deja si-a reintrat in ritm.
A adormit la 22:30 si s-a trezit dimineatza al 6. A papat si a dormit iarasi pana la 8 cand l-am gasit jucandu-se singur in patut in liniste
Acum suntem la capitolul stat in 4 labutze si leganat inainte si inapoi.
Inca nu stim sa ne plimbam in 4 labe dar suntem pe drumul cel bun
Fetele cu credite, ati fost sa semnati actula ditional?
Ala pentru actualizarea dobanzii la noua legislatie?

Mergi la inceput

Uitasem sa va intreb ce era mai important.
Stiu ca sunteti fete care ati studiat cum sta treaba cu parasitul romaniei.
Spre ce tara ati inclina?
Eu as vrea sa plec cu contract, frumos. Nu oricum.
Adica nu m apot duce la cules de capsuni sau mai stiu eu ce.
De tara asta m-am saturat de f mult timp.
Ieri insa l-am auzit si pe sotul meu spunand ca s-a saturat de Romania.

Mergi la inceput

V-am pus aici cateva filmuletze cu teo.
Sunt de calitate cam proasta ca sunt filmate cu telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Sondaj detergent de vase: acelashi Fairy si sterilizat biberoane si suzete (pana la 1 an).

Sondaj baut apa: Fetele mele nu beau deloc apa, nu vor neam. Doar ceai si ala musai indulcit...Natalia bea cam 120-180 ml, iar Alena 60-80 ml.Cand era cald beau si mai mult, dar sunt zile si mai "aride". Doar din biberon. Mai nou le-am dat supa cu paharul si pareau interesate, mai ales ca faceau si "bulbuci" .

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 2 (+11)

Multumesc de raspuns la sondaj. Va tot aud ca bebeii beau ceai. Ce fel de ceai?
Noi acasa folosim menta+tei+sunatoare pt ceaiurile noastre de iarna - noi bem mult ceai iarna, vara deloc.
Pot sa dau si copilului amestec de al nostru? Eu nu i-am dat niciodata ceai. Combinatiile din comert mi se par chimicale, mai ales ceaiul instant, la plic nu cumpar ca eu il consider tot chimicale. La cata culoare iese instant din Lipton e imposibil sa nu aiba chimicale pe acolo.
La servici cand beam ceai - anul trecut - foloseam ceai verde luat de la plafar.
So...ce fel de ceai pot sa dau copilului?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

V-ati mai intalnit frumosi si frumoase
In caz ca s-o organiza ceva in weekend, desi greut ca la noi exact atunci nu e tati disponibil iar in rest nu sunt eu , incercam si noi sa facem prezenta, sa se mai aleaga Mara cu un pretendent asta daca o binevoi sa stea si el frumu in fundulet si poate sa si converseze (toata lumea e acum "ma-ma-ta-ta-da-da-na-na" ).
Pana anul trecut stateam si eu aproape de IOR, acum din pacate nu, dar incerc sa vin oriunde ar fi (Herastrau )...
Sper ca nu ma insel: zilele astea, pana duminica, e Baby Expo la polivalenta... adica la 2 pasi de noi daca ajunge cineva in wkd
Noapte buna pufi iubiti

Eu voi incerca sa ajung la babyexpo, desi nu stiu ce as mai putea lua pt bebe, geme sifonierul din camera lui, mai am lucruri mai mari - primite - in pachete in lada de sub pat, in dressing la noi pe sus iar mai sunt niste pungi....ce n-are bebe? N-are o geaca de iarna, mai groasa. Sotul insista sa ii luam tot cosmonaut, eu zic ca e prea mare pt cosmonaut, ca o sa vrea sa se miste pe jos, oricum el nu prea mai vrea in brate, se zbate si se rasuceste in brate pana ajunge jos....probabil ii voi lua pantaloni de fas, sau o salopeta pt siguranta si geaca. Sa vedem.
Ma gandeam sa mai iau un carucior, dar nu cred ca mai iau. Il folosim pe cel primit imprumut si mai vedem la primavara daca mai vrea sa stea in carucior. Acum sta in picioare in cele 15 minute in care vrea sa stea in carucior, il prinde mamaia cu o curea de mijloc pt siguranta, sta intr-o mana si cu aialalta in gura ..si nu avem drum asfaltat.....ma rog..are echilibru. Eu pun pariu ca in max 2 luni isi da drumul la mers.
So...ce sa mai luam la bebe? Jucarii....da...dar nu stiu daca se merita sa platim intrarea pt 2 persoane ca sa iau niste jucarii ...mai vedem.

La capitolul silabe al meu e codas nevoie mare...nu zice absolut nimic. Doar sunete...a...e...ii...invata vocalele. Probabil va vorbi pe la 3 ani spre marea noastra frustrare....Doamne...sper ca nu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Teo deja si-a reintrat in ritm.
A adormit la 22:30 si s-a trezit dimineatza al 6. A papat si a dormit iarasi pana la 8 cand l-am gasit jucandu-se singur in patut in liniste
Acum suntem la capitolul stat in 4 labutze si leganat inainte si inapoi.
Inca nu stim sa ne plimbam in 4 labe dar suntem pe drumul cel bun
Fetele cu credite, ati fost sa semnati actula ditional?
Ala pentru actualizarea dobanzii la noua legislatie?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

intamplator, da am semnat dar numai la una din banci (ca sunt fericita posesoare a 2 credite la 2 banci diferite) dar cik daca nu semnezi in termen de o luna se considera oricum semnat si intra in vigoare comision mai mic ptr ca e hotarare de guvern sau cum ii zice si intra oricum in vigoare, daca nu treci pe acolo intr-o luna se considera implicita acceptarea noilor conditii si gata.

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Uitasem sa va intreb ce era mai important.
Stiu ca sunteti fete care ati studiat cum sta treaba cu parasitul romaniei.
Spre ce tara ati inclina?
Eu as vrea sa plec cu contract, frumos. Nu oricum.
Adica nu m apot duce la cules de capsuni sau mai stiu eu ce.
De tara asta m-am saturat de f mult timp.
Ieri insa l-am auzit si pe sotul meu spunand ca s-a saturat de Romania.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu nu pot sa zic ca am studiat f aprofundat problema, dar am avut oferte de munca pe care le-am refuzat.
Una a fost din Maroc, super firma, super bani, dar am fost acolo in vizita si cu toate ca e o tara fascinanta, relatia barbat-femeie e ciudata, se bazeaza pe traditii, la ei nu intri prima pe usa ever, nu esti servita la masa la restaurant prima, nici macar intrebata, si se cam uita ciudat la tine....nu ma pot gandi la a fi sef-femeie.
Pt mine ar fi super daca as putea pleca intr-o tara mai calda nitel. Gen Portugalia, Spania, Grecia.
Eu ma tot gandesc ca as putea sa aplic pe Monster, LinkedIn, mai am cunostinte printre rectrutori internationali, am avut interviuri cu o tipa pt PriceWaterHouse Italia....dar niciodata nu am avut curajul sa discut problema f serios cu sotul. Adica da, ne-am saturat de tara asta, de mizerie, de rahaturi, de sistemul sanitar, de toate...urmeaza sistemul de invatamant in curand...dar el e mai static, nu se urneste asa usor....ne-am facut si casa acum....nu cred ca il pot convinge...desi ar fi un viitor super pt copil.

Mergi la inceput