Prietene la bine si la greu - 52

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monisule, hai ca iti intra maine indemnizatia, si ii iei lui tati cadou, ca acusi vine ziulica lui (asa e la astia cu indemnizatii mari, le lasa mai la urma )

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bonsoir fete!

Nici nu stiu ce sa va mai zic dupa atata amar de vreme lipsa....in principiu, am experimentat cam aceleasi stari de care vorbeati voi recent....stari combinate cu lipsa de chef sau de timp.....insa, pt ca faceti parte din viata mea, nu pot totusi sa dispar ca magarul in ceata (macar ca intru odata pe luna sa va fac cinste si sa dau raportul la bilant )

Despre Rares....a reinceput perioada "ma-ma-ma-ma"....pana ieri a fost in perioada "da-da-ta-ta"...de cantarit nu il mai pot cantari in acel cantar de bebei, pt simplu motiv ca nu mai sta in el....so, cantarul de oameni mari sa traiasca .... apa, in continuare e dusmanul cel mai aprig ....am experimentat si noi quinoa si lintea = bun .....sta singurel in picioruse, pret de cateva secunde, pana realizeaza ca nu mai are nici un punct de sprijin si cauta cu manuta sa se apuce de ceva ....in rest, nu stiu ce sa va mai zic (intrebati-ma voi )

Am citit vesti rele care s-au transformat in vesti bune.....fulgusori bolnaviori care s-au insanatosit...vesti rele, pe care le astept sa se transforme si ele in vesti bune si fulgu' bolnaviori care stiu sigur ca se vor face bine bine .

Mi-aduc aminte acum un singur subiect...cel cu motul (asta si pt ca am vorbit cu Lyly azi, despre el ( la voi si sar'na pt poze)......noi ne-am hotarat sa il facem in mai...pe principiul ca va fi mai cald si ne vor veni si cumnatii de peste mari si tari. Probabil petrecerea de 1 an va fi intr-un cadru restrans.
No....sigur trebuie sa zabovesc mai mult p'aci...ca sa-mi aduc aminte mai multe

Despre mine si al meu .....la anul vom nasi (asta daca nu se intampla vreun neprevazut)...asa ca, in curand va trebui sa mergem in cautari de rishtorante...si apoi, incet-incet sa le rezolvam pe fiecare in parte.

Sper sa nu fi picat ca musca in lapte...ca e tare aiurea cand revii dupa o lunga absenta ...te simti cam a 5a roata...dar....macar stiu ca sunt de rezerva si ca se poate conta pe mine la un moment dat (si inca mai sper sa pot lega si eu mai multe vorbe, activa fiind )

Va pupicesc, merg la Tzutzupidu meu, care azi a fost in deplasare la bunica-sa paterna...si nu prea a dormit...drept pt care a adormit cam de pe la 7...si ar cam trebui sa se trezeasca...in plansete de foame

Noapte linistita! toate fetele frumu & dragi!!

PS. Monis, mersic pt strigarea la catalog

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

sa revin asupra supararii:
am calculat acum 15% din cat aveam inainte si corect este cat am primit luna asta, cu astia 25 de lei mai putin!

acu ma intreb: de ce mi-au dat mai mult luna trecuta???
poate ma pun sa-i dau inapoi, si cu dobanda

poz(n)e

aia 25 lei erau spor suplimentar de alaptat

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Fetelor, referitor la indemnizatie: diminuarea cu 15% a intrat in vigoare incepand cu data de 03.07.2010. Pentru 1,2.07.2010 am luat suma intreaga. Eu am avut nevoie de o adeverinta cu suma pe care o primesc, si asa am aflat si eu. Am fost la Agentia Nationala de Prestatii Sociale (de unde primim noi banii) si ei mi-am spus. Eu cred ca de acolo provine diferenta.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Eu sunt in urma, poate reusesc sa recuperez maine.

Are sora mea treaba si m-a rugat sa stau cu fetita ei. M-am gandit, m-am razgandit, mi-am facut curaj si pana la urma am revenit cu picioarele pe pamant si am decis sa chem socrii sa stea cu Ana si eu sa fac baby-sitting la nepotica. Asta e, dom'le, eu nu-s Diana sa fac fata la 2 (sau 5!!!) copii. Di, nu stiu zau cum ai reusit acu' cateva zile, in parc, cu toata trupa.

Maine dimineata, daca mamzel doarme la ore rezonabile, servesc si eu un H. Azi, de ex, am reusit sa ies abia la 12.30 din casa, so...

Mergi la inceput

monica, daca-i asa...a mers productia

am bifat prima trezire la o juma de ora, asa ca ma duc alene langa el sa vizionez meciu'

noapte linistita si treziri putine!

poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Cristinica, Monica, Doris, Lalu bun revenit . Nici eu nu apuc prea mult timp la comp, mai stau cand nu pot sa dorm ca-mi prinde bine si mie sa mai bat din gura...

Monica te cred ca ai nevoie de o gura de aer fara printesa mica, hai ca mai e putin si vii la mami si sigur vei iesi putin si singurica prin oras .
aia cu mesajele plictisitoare de la tine merita o maciuca

Dana inafara de faza cu tati, vroiam de mult sa te intreb... nu te simti singura si parasita... din cauza tarii? Multi amici care au stat acolo, au fugit mancand pamantul cu prima ocazie, ca sa nu-si piarda mintile de singuratate... Hai ca ne ai pe noi, vino mai des aici

Andre ce faci draga mea? gatesti? hai spor la orice faci, ne e dor de tine

Dana recuperare rapida sa aiba Pinky! Totul o sa fie bine, ai sa vezi. Ma bucur ca nu ai venit cu vesti proaste si ca sunteti pe val cu kineto. Cand ai timp, sa ne povestesti de progresele celei mai delicate fulgusoare

Lalu sa nu fie sanul vinovat pt febra si sa plecati linistiti si fericiti in super vacanta

Lavi bravo pt rochita! si Lylyana chapeau!
Cand e nunta precis?

Mihamora ce papa juniorul la cresa? asa as vrea sa-l duc si eu pe Iulian cand il vad ce viteza are prin casa si ce energie, si de multe ori eu ma simt ca o carpa si mi se pare ca nu am destula rabdare sa ma joc cu el si sa-i vorbesc mereu...
Aparatul e NIKON D40X... parca modelul asta nu se mai fabrica, dar Nikon rules in materie de DSLR-uri...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui padi

Fetelor, referitor la indemnizatie: diminuarea cu 15% a intrat in vigoare incepand cu data de 03.07.2010. Pentru 1,2.07.2010 am luat suma intreaga. Eu am avut nevoie de o adeverinta cu suma pe care o primesc, si asa am aflat si eu. Am fost la Agentia Nationala de Prestatii Sociale (de unde primim noi banii) si ei mi-am spus. Eu cred ca de acolo provine diferenta.

Adriana de Laura (08.12.2009)

multumiri de edificare a situatiunii!

ete dom'le ca e bun si forumu' asta de ceva (ar zice un zmau)

poz(n)e

Mergi la inceput

am vazut super pozici, de ieri din parc cu Zburly si Vladut si Alex , si de azi cu Alex si Rares si de la mare cu mini-Broscutz si mini-Licurici , moama ce faini copii!

Raluci tin pumnii sa iasa repede bb2. Sau sa intre ... ca nu stiu cum e corect
Asa ca tre sa ne dam repede cu scorpionii, ca nu-s buni la gravide

Licurici sunt 3 fete, toate expatriate , Danangie, care a scris mai de mult la noi, Iulika si Mihaela (care sta la tara Japonia), care a anuntat azi

Tina nu ma prea pricep de e bine sau nu... te mai orientezi pe traseu, in functie si de copil...

Floricik m-am inspirat de la Iulian si am trantit o mare tava cu legume de toate neamurile (am cumparat si dovleac de placinta si am uitat sa pun in mixul meu ), condimente si desupra 2 piepti de pui marinati si am dat totul 1 ora la cuptor... f bun, daca erau si legumele gata curatate, as fi zis si f usor

Lili aici suntem

Lylyana deci au gresit, asa cum ma gandeam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

monisule, hai ca iti intra maine indemnizatia, si ii iei lui tati cadou, ca acusi vine ziulica lui (asa e la astia cu indemnizatii mari, le lasa mai la urma )

poz(n)e

vezi tu, din indemnizatii mari, 15% inseamna o gramada de bani

Mergi la inceput