Prietene la bine si la greu - 52
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui padi Fetelor, referitor la indemnizatie: diminuarea cu 15% a intrat in vigoare incepand cu data de 03.07.2010. Pentru 1,2.07.2010 am luat suma intreaga. Eu am avut nevoie de o adeverinta cu suma pe care o primesc, si asa am aflat si eu. Am fost la Agentia Nationala de Prestatii Sociale (de unde primim noi banii) si ei mi-am spus. Eu cred ca de acolo provine diferenta. Adriana de Laura (08.12.2009) |
ca ne-ai luminat ca acum tot asta imi statea pe creier (asa e daca am mintea odihnita, la ce sa ma gandesc si eu? )
ca sa trec la altceva, ma duc sa intind rufe...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
dienutze spune:
Buna seara, dragele mele
Cinste mare ca a facut puisorul mamii 10 lunite!
Multumim de urari, sa dea DD sanatate si intelepciune copilasilor nostri!
Cory, La multi ani fericiti! Ce frumos ca schimbi prefixul cu pui mic in brate!
Noi bantuim de ieri dimineata pentru diverse prin oras, ma doare capul de imi dau lacrimile, nu am citit de hat departe...dar recuperez eu.
Pup fetele dragi si puisorii!
ralu_seby spune:
Hei, si eu mi-s p-aici, am terminat de recuperat. Incepusem un mesaj de dimi, dar inevitabil Matei ma acaparat cu totul si nu am apucat sa il trimit.
Maine dimi tr sa fiu la dintolog (aka dentist), nu am masina (am o pana uriasa)..dar poate poate reusesc sa ajung. Poate imi lasa si mie cineva nr. de telefon sa va gasesc?!
LA MULTI ANI CORYYY!!!!! Sa fii tot mai fericita pe zi ce trece!
Mami de Pinky, vezi ca Pinky o sa fie bine? TREBUIE sa fie, n-are cum altfel, ca doar are atatia sustinatori! mamica si fetita!
Dozz, tare bucuroasa am fost cand am citit ca mica ANa e Ham Free, deci ai fost pe post de bebysitter, ai?!
Raluci, baietii tai sunt mortali, i-am aratat filmuletele sotului. Asteptam vesti bune de la
Lalu, sper ca trece sanul problematic pana sambata...zic totusi sa faci o vizita la dr...
Monis, si noi avem zile si zile cu trezirile astea...aseara iar s-a trezit fara numaaaar...si pe la 4 dimineata ii ardea de joaca..
Lavi, pozici cu rochita de mireasa???
Lili, vazut filmuletul cu piticoata mergacioasa
Culmea e ca si Matei merge asa de ceva timp, dar nu mi-a trecut prin cap ca e ceva extraordinar...ce-o fi in capul meu sec?!
Gazeluta to be, Licuriciu, sunt absolut sigura ca rezultatele nu vor mai intarzia mult sa apara, si pt mine cel mai greu e cu dulciurile, pt ca imi plac f tare..de ex...acum vreo 2h am mancat 3 placinte cu branza dulce si stafide, iti dai seama ce procese de constiinta mi-am facut...dupa
Broscutz, I postarile tale. Cred ca mai toate ne regasim uneori in situatiile astea nasoale...saptamana trecuta am clacat si am plecat din casa si l-am lasat pe husband cu Matei singur-singurel. Matei era in fundul gol si urla de mama focului, sotul tocmai se trezise dupa somnul de pranz, eu eram praf de nedormita si capiata de urlaciosul familiei...si i-am zis ca dc nu vede ca-s franta si tot el doarme in loc sa mai stea si el cu copilul asta..eu plec..sa se descurce...si am plecat...cred ca maxim 10 minute (tr sa ii dau si sa suga). Cand am intrat pe usa si m-a vazut Matei (care tot urla), s-a pus pe un bocit frate sa-l iau in brateeee, mi-a rupt inima. Era imbracat, cu pampersul pus si ta-su cu el in brate, il plimba prin sufragerie. Deci...se poate..drept urmare, de 2 zile, de cand a vazut ca ma tot trezeste micul terorist again, mi-a spus ca iese el 2h pe afara, sa dorm si eu. Numai intentia, si tot a contat f mult pt mine. Ieri a vrut sa iasa cu mama si cu puiul afara in parc...dar....a adormit..si a iesit doar mama..si eu...am recuperat pe forumel...cine sa ma mai inteleaga.
Ideea e ca nici programul lui nu a fost f afectat de venire copilului pe lume si i-am reprosat mai mereu ca mie mi s-a schimbat viata cu 180 grade pe cand lui nu..imi spune ca el tr sa asigure partea financiara a familiei, sa nu ne lipseasca nimic..e adevarat si asta..dar cand aud de tatici care dau papa, schimba copilul, il scot afara si mai stiu eu ce...ma ia inima
Mai sunt fff multe de scris si acum simt nevoia sa beau un pahar de apa.
La Multe Lunitze Giulia, Timotei si Natalia!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ralu_seby spune:
Vorbeati de alaptare...am un maare morcov, pt ca din ianuarie voi incepe munca. NU e tocmai ce-mi doream acum, dar e un tren pe care e pacat sa-l pierd, se cam centralizeaza tot si e bine sa fiu in carti. Nu stiu cum o sa fac in acest sens..il vom lasa pe Matei cu mama, la mama acasa. Ai mei nu stau departe de mine, la 5 statii de autobuz, insa traficul e criminal. Nu as vrea sa las copilul 5 zile pe saptamana la ei si sa-l iau in weekend (chiar dc l-as mai vizita in tot acest interval). Il vreau langa noi, sa-l crestem noi in mare parte, asa as putea sa-l mai alaptez cumva dimineata si seara. As prefera sa am weekendul la dispozitie pt just the 2 of us...
Cum sa fac? Nici pe mama nu o pot muta la noi, nu e corect nici fata de tata si nici fata de ea pana la urma..si sa trambalez copilul dute-vino in fiecare zi nu mi se pare tcmai ok...la cat sa plec dimineata de acasa, sa las copilul la mama si apoi sa plec spre Dorobanti? Nu cred ca as ajunge nici la 09:30..imi storc creierii si nu vad nicio iesire
Matei nu mai suge neaparat pe timpul noptii. In sensul ca uneori are doar treziri scurte, de baut apa si adoarme repede inapoi. Ce se va intampla in felul asta cu lapticul meu?
Despre nunta acum: o sa incerc sa incarc poze din seara aceasta (din cele facute cu aparatul nostru), sa va clatiti putin ochii. A fost o petrecere reusita. Matei a fost cu noi, nu am avut cu cine sa il lasam din pacate, tot familionul era prezent, a rezistat eroic, s-a plimbat din brate in brate. Ne-am distrat, am dansat toata noaptea, mancarica buna. Mirii pleaca luni in Santorini. Vreau si euuu!!!
Lumi_Richard spune:
Hop si eu la miezul noptii!
Va pup si va imbratisez cu drag pt gandurile si vorbele voastre frumoase,sper si eu ca pisicioasa mica sa fie bine... Ma bucur mult ca nu are virusul hepatitei B,dar nu imi pot lua gandul de la rezultatele alea doua care au iesit aiurea... Am emotii pt ecografia de maine...Doamne ajuta!
Monis,cand au descoperit ca sunt purtatoare a virusului hepatitei B,au spus ca,probabil,m-am nascut cu el.
Am vazut pozici superbe cu doua printese de la malul marii si doi printisori de la Bucuresti
Pupici si imbratisari multe pt Lalu si Monica.Chiar astazi ma gandeam la voi(de fapt,la toate iesencele,ca am descoperit un coltisor fain,de stat cu bebeii pe iarba)...
Monica,neaparat bagam o ieseala cand vii!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
dana n. spune:
Buna seara!
Monis, eu m-am obisnuit cu viata de aici. De fiecare data cand vin in tara, dupa ce imi vad familia, prietenii, de abia astept sa ma intorc inapoi. Primul an aici a fost cel mai greu (anul asta s-au facut sase). Binenteles ca mai am momente cand ma simt singura si am nevoie de cei dragi care sunt acasa...dar ma gandesc si la mama mea care locuieste la Bucuresti si are parintii la Teleorman iar in tineretea ei poate ca ii vizita doar o data pe an. Eu ii vad mult mai des.
Eu mai am doi frati. Pe unul l-am adus aici. Lucreaza ptr sotul meu. In curand va veni si cel mic ...O faza tare: am fost sa o inscriu pe prietena fratelui la curs de limba. Astea se fac dimineata. Ii spun profesorului ca am si fratele care vrea sa invete germana dar in timpul zilei este la munca. El imi explica ca ar mai fi cateva cereri ptr seara si poate o rezolvam. Asa vor merge impreuna. Am stat noi si ne-am gandit ca mai vine si cel mic si trebuie sa invete si el germana am mers iar la scoala sa mai inscriem inca un membru al familiei.
Prietenele mele cele mai bune sunt si ele prin strainatati: una in Germania si una in Italia.
...si cum bine spui ...va am si pe voi. Cu ocazia asta va multumesc si eu ca existati. Mai nou am o vorba: cu ajutorul prietenelor de pe forum imi cresc copilul (mama, draga de ea, incearca tot timpul sa imi dea sfaturi...dar eu nu stiu cum sa fiu mai diplomata sa ii explic ca vremurile s-au schimbat. In ultimul timp m-a innebunit cu premergatorul..ca de ce nu ii iau la baiat premergator... cred ca ii voi arata postarea Dankutzei ). Am avut si cu siguranta voi mai avea foarte multe de invatat de la voi. De multe ori ma simt prost ptr. ca realizez ca eu nu sunt atat de documentata ca majoritatea fetelor de aici.
Ce imi doresc tare este sa va cunosc si eu, nu numai virtual...sa il vad si pe David, in parc, pe paturica langa alti fulgusori...
Hai ca m-am intins cam mult
Am vazut pozele de la intalnirile de la Bucuresti si de la mare:
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_seby Ideea e ca nici programul lui nu a fost f afectat de venire copilului pe lume si i-am reprosat mai mereu ca mie mi s-a schimbat viata cu 180 grade pe cand lui nu..imi spune ca el tr sa asigure partea financiara a familiei, sa nu ne lipseasca nimic..e adevarat si asta..dar cand aud de tatici care dau papa, schimba copilul, il scot afara si mai stiu eu ce...ma ia inima poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
Exact asa se justifica si al meu... Pe o parte il inteleg dar pe alta parte mi-as dori sa se implice si el mai mult.
Bine ai revenit.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
ralu_seby spune:
Dana, te inteleg perfect in faza cu premergatorul. In parc, sunt considerata o mama fixista, sunt mamica NU: nu are voie pufuleti, nu pupat pe gura, nu bea ceai indulcit sau orice altceva cu zahar, nu are voie premergator (doar la nunta sora-mii l-am imprumutat in speranta ca va mai sta si altfel, nu doar in brate, oricum nu s-a aratat prea incantat)...ma bucur insa ca datorita voua si informatiilor de pe forum pot sa motivez pertinent de ce nu are voie toate aceste lucruri.
Lumi, tin pumnii straaaansi de tot sa fie pisicoasa bine
O intrebare: o prietena m-a sunat astazi ca nepotelul ei de 2 luni a fos diagnosticat cu reflux. I-au recomandat Motilium sirop, au facut rost de el de afara ca cica la noi mai mult sub forma de pastile se gaseste, si vrea sa stie ce alte recomandari ati mai primit voi mamici cu astfel de probleme?! Ce sa evite, la ce sa caste ochii? Ca mamica cu pricina e tgerminata, nu poate papa nimic puiul ei si m-a rugat sa adresez o intrebare aici, ca ma stie forumista.
Va multumesc mult!
G.N.F.W.Y.A!!!
Lumi_Richard spune:
Dankutza,ma bucur mult sa vad ca deja esti optimista,asta este avantajul de a consulta doctori care stiu ce si cum sa vorbeasca. Nu va fi usor,dar macar vei avea satisfactii curand .
Pup echipa de amazoane
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi