Prietene la bine si la greu - 52
Raspunsuri - Pagina 8
lylyana.ion spune:
Seara buna sau nu!
am niste nervi de mor!
am verificat contul acum, si am constatat ca mi-a intrat astazi indemnizatia cu 25 de lei mai putin fata de luna trecuta!!! de ce????????? voi ati patit la fel? stiti de unde ni se trage asta? am vb ieri cu o colega de fac si-mi zicea ca i-au dat cu 20 de lei mai putin
si acu pozicile cu alexu si tzutzupidu care m-a topit cum o striga el pe mama
Monisu, zic maine daca ajung in parc, eu as prefera tot H, pt ca e asa mult de mers pana la K de la statie...
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
floricik spune:
Intru si eu repejor ca nu ma lasa una bucata zburlita.
In primul rand vreau sa-i urez lui Cory LA MULTI ANI, sa fie fericita si sanatoasa.
Monis ce ai facut de papa? Nu am inca poze cu bretonuldar oricum nu arata prea bine
Gabitza am fost eu la Baby expo ...am avut impresia aia "la pomul laudat" Ff aglomerat, reduceri iok...
Lyly, nu am gasit scaun...imi pare rau ca nu am luat de la Carrefour cand a fost oferta... Aaa merci de site-ul cu retete si nu numai. Tot nu stiam eu ce sa mai gatesc pt Ema.
Monica , felicitari pt progresele Mariei. Te asteptam acasa.
Licurix, sa nu mai zici de burti ca te bat. Nu stiu unde le vezi tu... Frumoase pozele de la mare.
Broscuta , bafta in "lupta" cu sotul. Cred ca toate cuplurile au trecut prin asta mai ales la primul copil. Probabil d'aia multi au ramas la unul.
Apropo de sot...ma implora sa plec cu fii-sa la baie ca joaca Steaua...aaa deja e 1-0 Scoate fum...
Imi e asa pofta de must. Dar maine plecam la mama si dam si o fuga la bunica sotului la Focsani sa ne dea must.
hai steaua
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
grigore_tina spune:
Lyly eu am luat ieri indemnizatia.DA,si mie mi-a intrat pe card mai mica cu 20 de ron.De ce?Nu stiu.La sot,care e cadru militar,deci bugetar i-a intrat salariul cu 70 ron mai mic ca luna trecuta.Nu stim de ce.S-ar parea ca au mai taiat sporuri.Probabil au taiat si de la noi ceva-sporul de alaptat. ca tot ne plangem ca noaptea prea mult.
de George-Stefan (15.11.09)
laurairina13 spune:
Lyly, parca la mine nu au intrat mai putini ca luna trecuta..Nenorocitii, altceva nu mai pot spune.
Floricik, drum bun si sedere placuta la bunici!Si bea un pahar de must si pentru mine
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lili_a spune:
hei
sint aici, va citesc, sint alaturi de voi si va dau cite un pupic pt fiecare problema impartasita aici, fac si eu galerie pt bb2, ma topesc la poze cu fetite de la mare si baietei cu piciorutele goale in IOR.
Mai mult nu pot, zilele astea sint impiedicata rau la scris.
Va
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Seara buna sau nu! am niste nervi de mor! am verificat contul acum, si am constatat ca mi-a intrat astazi indemnizatia cu 25 de lei mai putin fata de luna trecuta!!! de ce????????? voi ati patit la fel? stiti de unde ni se trage asta? am vb ieri cu o colega de fac si-mi zicea ca i-au dat cu 20 de lei mai putin si acu pozicile cu alexu si tzutzupidu care m-a topit cum o striga el pe mama Monisu, zic maine daca ajung in parc, eu as prefera tot H, pt ca e asa mult de mers pana la K de la statie... Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) poz(n)e |
mi-am luat si eu extras de cont azi sa vad in clar cat a ajuns indemnizatia (doar extras ca banii ciu-ciu desigur) si supriza! luna trecuta am luat mai mult cu vreo 30 de lei decat ce am calculat eu
treaba e ca orice formula aplic, tot nu da prostia virata de ei, nici daca ma pun in cap (la mine iese suma rotunda cu 2 zerouri la coada, la ei da cu virgula).
acu vazand ce zici tu, ma intreb de nu cumva e vreo "greseala de sistem" sau de functionare batute cu leuca.... si ma astept maine sau cand o intra sa fie mai putini
daca se voteaza H, ok, desi planuiam K ca tre sa ajung la magazinul cu lactate care e acolo, sa iau puiului branza de vaci, ca am pus lapte sa fac eu si nu mi-a iesit... cred ca a fost prea frig asta noapte...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
floricik spune:
Lumi ma bucur ca pisicoasa e bine.
Lalu, va doresc vacanta placuta. Poate scapi de temperatura.
Vazut poze cu baietii frumosi din IOR.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
monis5 spune:
am adormit pitix deci pot sa scriu cu 2 maini ca de citit, am citit, dar am scris cu cate un deget trecand in viteza pe langa comp, umbland dupa funduletul mic si drag de Iulian.
multumim de aprecieri dragelor, tati si-a pus pe wishlist-ul de ziua lui www.absolutemusic.co.uk/store/index.php/wasd10scen/p_1466.html" target="_blank">chitara noua. tare mai sper sa mosteneasca si copilul ceva ureche muzicala de la el, sa nu fie asa ca mine (s-a chinuit o gramada tati sa ma invete 'melc, melc, codobelc pe trei clape de pian - pian de-al lui Iulian - si pur si simplu nu pot... noroc ca am alte calitati .
hai ca bat campii, dar am avut o zi grea - mama ei de soacra care i-a stricat programul copilului
ma duc la recuperari
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
sa revin asupra supararii:
am calculat acum 15% din cat aveam inainte si corect este cat am primit luna asta, cu astia 25 de lei mai putin!
acu ma intreb: de ce mi-au dat mai mult luna trecuta???
poate ma pun sa-i dau inapoi, si cu dobanda
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e