Prietene la bine si la greu - 52

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

hai cu egalarea

Raluci
Licurix
Many

si lista e deschisa......

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Abia acum reusesc sa va arat poze de la mare
Ancutza ma amuz ca abia abia reuseste sa-i schimbe un pampers daca sunt plecata, restul activitatilor sunt departe rau...
monica pai te asteptam mai des pe la noi... iar cand o fi si buni alaturi de tine chiar nu mai ai nici o scuza ( auzi, cica mesaje plicticoase.... ntz ntz ntz....)
Dana n. de erau problemute era bine... dar sunt probleme serioase rau de tot.... multumesc de sustinere
Dankutza

Citat:
Continui prin ai dedica niste cuvinte urate pediatrei. dfhdghryfjfyjfhhdghdf
ai fost mortala Nu mai zic de urarile de la lyly unde iar am cazut pe spate ras
In alta ordine de idei ii urez succes din toata inima lui Pinky, sa-i faca praf pe astia de la kineto, sa le arate ca este o luptatoare .
Succes la sedinte Go Pinky, Go!!!
Lalu offf, poate iti revii inainte sa plecati in concediu. Incearca niste Oscillococcinum in doze duble pana pleci si ia-ti si in Spania, sa ai la tine
lavi abia astept sa te vad in rochie!
Taaantaniiiis deci mamicile de dovlecei sunt gravi??????? Ma ia ameteala numai cand ma gandesc.....
Dar monismami zi-ne cum stai cu vinetele? Ce ai facut bun de papa?
Vizionare placuta la poze, zmaul vine curand acasa si nu mai intru.
Va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitza ,multam de galerie, dar noi somam pana in noiembrie. As zice de voie pana atunci, si dupa de nevoie
Las loc pt gemenei de Raluci, si ma declar multumita pan intru eu la rand

Broscutz, a aruncat zmau buzduganu de l-ai auzit ca vine??
Multam de poze, nu stiam ca le faci sa le pui la afis, ca ma ridicam si eu bre in picioare sa arat mai bine, si sugeam burtile macar

Lalu, te pup si sper sa fie o raceala crunta, decat ceva probleme la san. Ia-ti cu tine medicamente si pentru si pentru, sa fie acolo.
Vacanta placuta, iooi 2 saptamani, ce super!!

Monica, iti zic io ca doru de casa iti trece aici cu noi, nu in butoi! Hai ca acusica e octombrie si vii acasa fix de sf Parascheva la sarbatorile Iesilor!

Dankutza, tare ma bucur ca ai fost la kineto si ati inceput recuperarea. Deja sunteti pe drumul cel bun ,si foarte bune informatiile cu fortatul si cifoza. Stim macar la urmatorul copil.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

la multi ani CORY si fulgusorilor

Ma scuzati, am fost ocupata cu bebe 2 glumeam ne pregatim de plecare la o nunta la Timisoara sper sa rezistam la drumul lung ce ne asteapta

Monis promit sa "muncesc" pe branci sa avem si aici gravidutza

Lumi - ma bucur ca pisicutza e bine la fel si Cezarica, este pe drumul cel bun, ii urez si eu pediatrei (daca-i putem spune asa) ce-i urezi si tu

abia astept sa ne dam cu scorpionii in parc

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sarumana de intrebare, a rezolvat Renus aseara canalul, mama lui

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Monis sunt pe aici, doar ca am probleme cu al meu comp., trebuie sa-l schimb, am tot monitorul plin de dungi, si anumite parti albit, asa ca nu reusesc sa citesc mai nimic, ma dor ochii si citesc o pagina intr-o ora pe putin. Asa ca pana cand bugetul imi permite sa-mi cumpar altul am sa intru mai rar.

la toti fulgusorii care au implinit sau vor implini mai multe lunite si mamicilor sarbatorite in timpul absentei mele

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze

23/08/2010-----75-----73,5-----73-----72,5
target-----65

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetele, maine parc?
ce parc?
cine vine?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Il pandesc pe fi-miu ca tre sa se trezeasca.M-as baga si eu la parc maine.Sper sa reusesc sa ajung.Nu de alta dar vin tusile sotului sa pregateasca parastasul si nu am chef sa stau pe-acasa.
Daca ma aduce sotul vin cu placere.Vreau si eu un nr de tel ca sa va gasesc.
Kiseleff-ul maine?(ala era parcul liceenilor ca mine-am invatat in Vianu)

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

fetele, maine parc?
ce parc?
cine vine?

ai blocat fetele cu intrebarile tale
Care is bre gravidutele de la dovlecei??ca nu mai am timp sa urmaresc si acolo demult...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Lyly mersi de link.Am gasit o reteta de biscuiti acolo.Sper sa reusesc sa o fac.
Noi am introdus a patra masa.
-la 10.00:fructe
-la 13.00 : legume
- la 16.00 san + peste 30 de min (urla de foame) branzica+pere/mere coapte + cereale
-la 18.30 iaurt
-la 20.00 san si nani
- peste noapte fara numar
-la 07.30 san
Ceva idei?e ok ce ii dau?
Biscuiti mai scapa si el cate un nestle/hipp (ursulet) pe zi.In rest rondele de orez fara sare,rar de tot o coaja de paine.
Ca tot veni vorba de paine.As vrea sa imi iau o masina de facut paine.Merita investitia?Prietena mea si-a luat una ieftina si face sotul de zor paine si pizza.Voi aveti sau faceti cu manuta voastra?Faceam si eu cand nu il aveam pe Geo.Acum nu prea am timp.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput