Prietene la bine si la greu - 52
Raspunsuri - Pagina 6
lylyana.ion spune:
Dankutza kljdhsiufygerflsuiy si din partea mea pediatrei tale. totul va fi bine!!!
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
laviniablaga spune:
Salutari si de la noi
First is first:
LA MULTI ANI CORY SI TUTUROR FULGUSORILOR SARBATORITI...
revin ca are tati treaba la calculator...uffffff
gabitza35 spune:
Lumi,bine ca ai scapat dep iticul cu virusache...numai vesti bune si foarte bune maine la eco si apoi la pediatra cea ok
Dankutza, cu ajutor de la tine sa vezi ce repede recupereaza Pinky; bineca ai intalnit medici competenti care ti-au spus exact cum stau lucrurile.Si noi am fost prematuri,si sincer nu cred ca a urmarit cu atentie pedi a mea acele semne de care spui tu,poate a obsevat si nu a comunicat,daca mesajul tau venea cu maxim 2 saptamani in urma cred ca aveam si eu un pitic mai mic,acum nu mai e cazul.
A fost careva la BE? Impresii? Aglomeratie?
Am facut si eu azi la mucosi sufleu de dovlecel (nu mai stiu cine a spus reteta dar multumiri),a iesit excelent,le-a placut si lor,dar mai ales mie...i-am pastrat un pic si lui tati ca tot ii pare ciudata mancarea lor.
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
gabitza35 spune:
scuze,dar nu-mi merge tasta 'space' si se pare ca mai scap la corectura cuvinte legate sau aiurea despartite...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Lalu_79 spune:
Bonjurica de la noi
Am lipsit multisor, scuzele sunt aceleasi cu a celorlalte fete, nu mai apuc sa fac mare lucru, Ari e calare pe mine tot timpul, umbla peste tot, cablurile, prizele sunt la mare cautare iar laptopul....hmmm....nu exista sa nu traga de el daca e in raza ei vizuala.
Noptile sunt crunte, se trezeste si la o ora uneori, si la jumatate de ora, sunt zombie, nici nu mai am putere sa ma mai revolt.Cand se trezeste de 3 ori pe noapte e sarbatoare.
Acum sunt suparata ca de azi noapte ma doare sanul pe care l-am operat, am frisoane si nu ma tin pe picioare....temperatura 38 cu 5 si partea proasta e ca sambata trebuie sa plecam in vacanta in Spania 2 saptamani. Culmea ghinionului, nu stiu ce sa fac....sa iau antibioticul pe care l-am luat data trecuta fara sa trec pe la medic, sa nu iau dupa ureche, zau daca stiu . Inca mai sper sa nu fie de la san si sa fie un virus de raceala, dar ma imbat cu apa rece (cu toate ca sanul nu e nici tare, nici rosu, doar ma doare).
Nu am putere sa scriu mai multe, dar va pup pe toate si va imbratisez, fara exceptie .Acum ma intorc la termometru, sa vad cum mai stau cu febra dupa paracetamol
Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)
laviniablaga spune:
Lalu, vad ca esti necajita!Te pup cu mare drag!
Va anunt ca sunt fericita posesoare a unei rochii de mireasa superbe(multumiri enorme Lylyanei) am probat-o si vine super...mai trebuie cumva scurtata...dar imi e mila sa tai din ea, asa ca am vb cu o croitoreasa sa o prindem cu niste trandafirasi (merci de pont Lyly)...
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Va anunt ca sunt fericita posesoare a unei rochii de mireasa superbe(multumiri enorme Lylyanei) am probat-o si vine super...mai trebuie cumva scurtata...dar imi e mila sa tai din ea, asa ca am vb cu o croitoreasa sa o prindem cu niste trandafirasi (merci de pont Lyly)... |
Lavi, ma bucur ca iti vine bine
asteptam pozicile de la marele eveniment
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
mihamora spune:
Salutare !
Am aparut si eu sa va povestesc cum merge micutul meu la cresa si se joaca cu copilasii de varsta lui si un pic mai marisori, merge taras, sta in fundulet.., face nani si papa la cresa. Pana acum nu l-am lasat mai mult de 4 ore.Eu stau pe langa cresa si il pandesc pe geam
Dozz - ma bucur f tare ca ati scapat de ham
Dankuta- o sa fie totul bine, Pinky e o fetita puternica si o sa recupereze rapid
Ramonika - imi pare rau ca a trebuit sa stati in spital, sper ca acum e totul bine. Exact ca Ruxi reactiona i Dominic la tipete de bebe si la latrat de caine, se speria rau de tot, cu timpul a trecut. Mai bine eviti sa se sperie asa rau, mai tarziu nu o sa mai fie asa sensibila.
Am citit ca sunteti acasa
Alexa - esti tare frumoasa si ce burtica faina ai.
Raluci - super Bubu ce frumos merge.
RamoC - frumoase pozele, ce mare e Soricelul.
Laurici - ce frumos ai desenat, o sa aiba o camera f frumoasa rechinasa, esti tare talentata.
Monis- nici noi nu avem nopti fara treziri, e drept ca exista unele cu 1 trezire spre dimineata5-6... Vreau sa stiu ce aparat foto ai,am vazut ca faci super poze, vreau sa cumpar unul si nu stiu ce sa aleg...
Trimit asa , sunt la cap 51, nu mai reusesc acum sa citesc...revin
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
monis5 spune:
fetili, la dovlecei sunt 3 gravide cu bb 2. aici ce se intampla, huh?
hai spor la fetele inscrise
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)