Prietene la bine si la greu - 52
Raspunsuri - Pagina 5
Ancutza_Bro spune:
Broscutzo neaparat poze cu gazelutele (to be or not to be )
cat despre sot, eu i-am zis in felul urmator la al meu cand am simtit ca nu mai pot si el nu vede treaba asta: "intr-o dimineata ma iau si ma duc la plimbare singura, te las cu fata si uit sa vin acasa pana seara ... te descurci cu ea, nu? ca doar esti tatal ei"...cred ca a incercat pt o secunda sa-si imagineze cum ar fi (el stie ca eu sunt in stare de orice cand vreau sa-i demonstrez ceva) si a schimbat imediat tonul si atitudinea ... eu iti urez spor la reeducare
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
cristinica09 spune:
Va pup,fete dragi.
Am vazut ca am fost strigata si ma prezint repede sa raspund la apel
V-am citit destul de des dar nu am mai scris din lipsa de timp fiindca nu am prea stat vara asta acasa iar cand ajungeam nu stiam ce sa fac mai repede,asa ca apucam sa mai citesc doar cate ceva.
Acum ca vine toamna,vom sta mai mult pe acasa si voi intra mai des.
Acum sa va spun cum am stat la bilantul de 9 luni:8400 gr si 77 cm.
Un lungan de baiat am si cam slabut.Cu solidele nu stam stralucit dar am schimbat fructele pe care le dadeam dimineata, le papam la 17,si legumele le dau pe la 12.Citit tot de aici si vad ca schimbarea a fost de folos.Nu mai stiu cine a postat dar ii multumesc.
In rest avem toti dintii care nu ne-au creat nici o problema...sa vedem cu maselele cum stam cand or aparea.
Va fara exceptie.
Banditelul meu a adormit pe jos...fug
monica_80 spune:
Buna ziua fete dragi,
Va multumim ca nu ne-ati uitat (lyly, lumi, monis, andre ), mi-a fost tare dor de voi, dar unul din motivele absentei mele este motanica duracell, alias mariuta, care deja s-a plictisit de mersul in 4 (are o viteza fantastica) si se ridica in picioare de tot ce prinde si se deplaseaza sa.
nu mai spun ca daca nu se repede cu degetele in priza, deschide dulapurile si sertarele, se loveste de toate scaunele si mesele sau se repede sa-si prinda tacticos manuta in usa . mai am putin si caut sa-i cumpar casca din aia de motociclist si manusi speciale s-o tin prin casa.
Dar probabil stiti si voi foarte bine ce spun eu aici, cine ma poate intelege mai bine decat voi?
In afara de toate astea am avut o perioada in care am fost adanc bagata in butoi de nu mai gaseam capacul de iesire, s-au adunat multe, faptul ca de 5 luni de zile nu a mai stat nimeni cu copilul nici 5 minute , vesnicile 5 mil de treziri pe noapte pe care le experimentati si voi, dorul de casa, de parinti, de prieteni, de socializare, dezgustul profund fata de tara asta de 2 lei fata de tot sistemul comunist rusesc si faptul ca nu prea le am cu scrisul, iar mesajele mele stiu ca sunt plicticoase si in mare parte inutile din lipsa de timp de documentare.
Acum am mai scos capul din butoi pentru ca ne-am luat bilete si pe 14 oct venim acasa, unde vom ramane peste iarna si in primavara ne intoarcem aici, cu tot cu buni
Am mai avut intre timp experienta neplacuta a unei enterocolite, care m-a tinut nu mai putin de 2 saptamani , timp in care in mare am fost singura cu fata si in care am crezut ca dau coltu (Smara si multa sanatate, alapteaza cat poti), in urma careia am observat ca si voi scaderea semnificativa a lactatiei, dar in mare parte datorata ceaiului de menta. in momentul in care am citit ca ceaiul de menta scade lactatia, ajuta chiar la intarcare, n-am mai baut si chiar am simtit ca si-a revenit lapticul.
Sa va mai spun despre noi. Mariuta la cele 9 lunite are 9 kg, zice mama, tata, baba, lui Rex tot mama ii spune , se ridica in picioare de tot ce prinde, merge tinuta de o manuta, face pa, bravo, trimite pup cu un degetel, stie sa bata palma, arata cu degetul daca o intereseaza ceva, fructe mananca numai din fructul intreg sau musca din bucati mari, lingurita nu mai prezinta nici un interes, cu legumele ne luptam cu chiu cu vai, adora mamaliga cu branza si iaurt , in rest tatzi ruls.
Cam atat despre noi, mai revin in alte mesaje ca sa nu plictisesc prea tare.
Cory La multi ani buni si frumosi! Asteptam cu nerabdare cinstea!
Va dulce pe toate si am atat de multe sa va spun la fiecare in parte dar sper sa am si timpul necesar candva. Mi-a fost tare dor de voi!
de scump Maria 13.12.2009
dana n. spune:
Salutare!
Cory multa sanatate si numai impliniri!
si "luniversatilor" nostri!
Lumi, ma bucur ca printesa nu este purtatoare de virus. Va doresc sa treceti cu bine peste toate analizele.
Alinush, bine ai revenit si te asteptam mai des.
Andre, sa aveti parte de o perioada frumoasa.
Monis, ce pereche tare face Santi impreuna cu tati lui.
Imi pare rau ca ai probleme cu somnul...imi inchipui ce greu trebuie sa fie.
Many, relaxare maxima va doresc.
Shtephy, ma bucur sa te citesc. la fel si pe Ralu_Seby: astept placinta si poze de la nunta.
Tina, ziceai ceva de must? vreau si eu...
Broscutza, imi pare rau ca aveti probleme. Nici tati nostru nu se prea implica in cresterea lui David...vine seara acasa, se joaca putin cu el si gata. Ma rog, eu stiu ca este la birou...dar tot am momente cand ma simt singura si parasita.
Va doresc din suflet sa clarificati problemutele.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Andrecluj spune:
Ziua buna, atat pot sa spunSi La multi ani Cory !Si ma bucur mult de vestile despre Annabelle Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dankutza spune:
Buna fetele,
Raspund la apelul facut de Monis (pana acolo am ajuns cu cititul). Nu am mai intrat sa citesc de ceva vreme. Motivul scoala+copil+casa. Colac peste pupaza am si racit. Prima a racit Pinky si apoi mi-a dat si mie. Va dati seama: muci, temperatura, maraiala, insomnii (pinky).... si a doua zi la munca. In plus, am avut un ciclu foarte dreglat. De pe 1 sept sunt pe ciclu. Da semne ca s-a oprit azi. M-am scurs toata. De vreo saptamana jumate incerc sa ma mai abtin de la crapelnita, ca m-am facut cat un Muuu.
Acum sa trec la ce e mai important. La evaluarea kinetoterapeutilor.
Incep prin a spune ca amandoi kineto-terapeutii mi-au spus NU premergator. Nu doar in cazul lui Pinky ci in cazul tuturor copiilor. Imi spunea ca nu intelege de ce unii parintii se incapataneaza sa-i puna in premergator cand sunt atatea studii care spun ca nu sunt bune. Practic unii parintii le fac rau copiilor, cu buna stiinta.
Continui prin ai dedica niste cuvinte urate pediatrei. dfhdghryfjfyjfhhdghdf Mi-au spus terapeutii ca dr trebuia sa ma trimita la neurolog/kineto mai devreme. Trebuia sa urmareasca anumite semne (cand si-a tinut capul singura fara balabaneala, cand a inceput sa se rastogoleasca, etc), mai trebuia s astie ca in general copii prematuri/dismaturi pot dezvolta niste probleme.
A consultat-o. Are o intraziere de mai mult de 3 luni in motricitate. Nu este grav ce are, dar nici nu este de stat. Mi-a spus sa ma tin de kineto ca altfel, poate sa nu stea in fundulet, nici la 1 an. Mi-a spus ca nu am ajuns prea tarziu, dar trebuia sa vin cand bebelusa avea 4-5 luni, macar pt un control. Clar are nevoie de ajutor. Nu este ca majoritatea bebeilor sa se descurce fara ajutor. Depinde de ea cat repede va recupera si de mine, ca sa-i fac gimnastica.
Vom merge de 3 ori pe saptamana la kineto. Ce i-a mai gasit? La labute, i-a gasit ceva, talpus valgum (ceva de genul), adica, labutele se flecteaza prea mult catre tibie. In plus, are un inceput de cifoza. de ce? Din cauza idioteniei noastre de a o pune intre perne.
A spus ca trebuie sa o pun pe jos, pe burtica. Cand sta asa se flecteaza muschii dorsalii si in plus se corecteaza si cifoza. Noi o puneam in fundulet, intre perne. Asa stiam noi. Ei bine, era gresit! Pe ea nu o tin muschii spatelui si atunci, cand se tragea in fata, se cocosa. Nu prea stiu sa explic! Adica, coloana se facea ca o paranteza. De aici, inceput de cifoza.
A cooperat foarte bine la sedinta. Sper ca sa evoluam repede si sa fie si copilul meu bine. Durata? Depinde de ea.
Mi-a spus ca noi saream peste etape. Mai intai sa astept sa stea in fundulet, apoi taras, apoi busilat, apoi ridcat prin agatare de mobile, apoi mers de manute. Noi o fortam ca idiotii.
Cam atat imi amintesc acum.
Dana, mama lu' Pinky
cristinica09 spune:
Am revenit sa urez si eu CORY cu sanatate si bucurii si fulgusorilor care au avut luniversarea saptamana asta.
Vazut scumpete de SANTI care danseaza.Edy nu ar sta asa cuminte daca ar avea o chitara in fata...s-ar repezii sa roada la ea sau sa traga de corzi...
Revin.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Buna ziua fete dragi, nu mai spun ca daca nu se repede cu degetele in priza, deschide dulapurile si sertarele, se loveste de toate scaunele si mesele sau se repede sa-si prinda tacticos manuta in usa . mai am putin si caut sa-i cumpar casca din aia de motociclist si manusi speciale s-o tin prin casa. |
uite aici casca de care zici . Una din mamicile de la dovlecei o foloseste pe bune, ca i s-a lovit copilul cam rau la capusor, asa ca pana prinde stabilitate pe picioare, are protectie
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinica09 Am revenit sa urez si eu CORY cu sanatate si bucurii si fulgusorilor care au avut luniversarea saptamana asta. Vazut scumpete de SANTI care danseaza.Edy nu ar sta asa cuminte daca ar avea o chitara in fata...s-ar repezii sa roada la ea sau sa traga de corzi... Revin. |
asa face si Santi: dovada. de aia tati sta pe scaun si nu in fata lui
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
revenit din parc unde am intalnit albastrelul tzutzupid de mami K, pozele poate diseara ca nu-s acasa
Cory Sa fii sanatoasa si voioasa!
Andre, ai uitat cafeaua
Monisule, fix in cap mi-am bagat cafeaua de la tine! spor la bucatareli, si mai tine soacra, daca te tin nervii
Lumi, ma bucur ca ai vesti bune, si ca micuta nu este purtatoare de virus urat
Monica, ma bucur ca ai reaparut, hai ca numaram cu tine AMR-ul pana revezi Romanica
Cristinica, Alinush, bine ati revenit!
Tina, multumesc pt must
Many, we placut! cum a fost la BE?
Floricik, ati gasit scaun?
Licurici si Broscutz, sper ca ne delectam cu poze de la MAngalica diseara
Ancutzic, voi cum stati cu AMR-ul? poze cu Sabinuta mai vedem si noi??
Ralu, lasa placinta si zi-ne de nunta si pooooze
Shtephy, de la voi ceva pozici noi? ne este dor de strumfi! sa stii ca scriu mesajul asta, cu castronul de struguri in fata
cred ca mai era ceva, da' nu stiu ce
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e