Prietene la bine si la greu - 52

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Santiago e cu soacra-mea in parc, asa ca eu am dat o fuga pe la piata, de unde am venit cu 21 de kg de mancare . Plina de spume ca abia am ajuns acasa, m-am urcat direct pe cantar cu ele cand am intrat si nu stiu cum naiba, vesnic nu stiu ce sa mananc

Acu tre sa ma duc sa fac ceva cu toate alea, dar am un chef....
sunt asa de daramata de oboseala, incat in piata, am avut 2 secunde de panica, cand mi-am dat seama ca nu e cu mine copilul si m-am intrebat unde l-am lasat .

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Padi deci si voi cu treziri ca la balamuc.... Sper sa zici bine cu somnul si sa-l recuperam candva

Many sa petreceti frumos de tot si din plin!!

Ancutzica si tie . (vezi ca am scis la subiect, am renuntat sa mai trimit colete ca nu sunt in stare sa le fac , dar am donat niste bai... mai vedem ce zice Laura pana la sfarsitul lunii)

Gabitza merci
Daca si voi cu LP spuneti ca e cam la fel.... sa ne tina Doamne puterile pe toate sa trecem de perioada asta grea!

Lumi ce ma bucur ca pisicutza nu are virusache!!! . Sper asta sa fie prima veste buna legata de analize (nu mai stiu, ai zis? tu de unde ai luat saracia de virus? )

Alinush bun revenit, am intrebat de voi
Imi pare rau de refuzurile la papa, sper sa fie doar o etapa. Sunt sigura ca te vei descurca cu succes, avand experienta cu Riana in spate. Te asptam mai des si-ti trimit acum PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Lumi multumesc! As pune si eu niste poze, dar din cate am citit s-a schimbat contul comun... nu am nici id nici parola.... stiu n-am intrat de ffff mult timp... merit rusinata
Multa sanatate pisicoasei ...am inteles ca esti putin ingrijorata. Sper sa fie totul bine!

Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007

Ai PM

Lumi ma bucur tare mult ptr. rezultatul cu hepatita

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

astept cu nerabdare sa mai ziceti ceva, ca sa mai am de ce sa fug din bucatarie

Mergi la inceput

am apucat sa curat 1 vanata si a venit copilul din parc. deci am un spor...
si mai si vb singura pe aici... sunt pe drumul cel bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Scriu cu sete ca zmaul este la munca
monis esti belea... dupa ce ca nu ai somn mai bagi si forumeala nocturna... Auzi, strange bine pielea aia pe tine ca te desiri curand
Santi baga muzichie la greu . Poate daca tati de Santi ti-ar canta noaptea asa suav la urechiusa ai adormi ceva mai repede
lyly sa zic asa.... ai avut o noapte noapte dintoasa? Cred ca sunteti la plimbare la ora asta. Multumesc ca te gandesti la mine....
Cory pai La Multi Ani Bravo pentru piciul plimbaret. Pupici multi sa treaca mucisorii
many si voua w-e placut
laura_andreea imi pierd mintile cand vine voios ( poate pt ca isi schimba felul de a fi ) si nu il suport. Abia ma abtin sa nu ii trag o tigaie in cap sa-l vad lat pe jos. Asa sigur nu m-ar mai enerva si s-ar odihni sa-i treaca voiosia . Divortul e ultimul lucru pe lista mea. N-as sti ce sa-i explic Iuliei cand va fi mare, de ce l-am parasit pe tat-so... Mda, reeducare-reeducare.
Lumi ma bucur ca vestile sunt bune. Si sunt sigura ca si urmatoarele analize vor iesi bine, impreuna cu interpretarea rezultatelor.
Programul sotului meu fiind asa de aiurea am zis ca e un gest frumos din partea mea sa-i ofer posibilitatea sa doarma atunci cand are nevoie.... si uite unde am ajuns....
Alinush welcome back!
Noi incercam sa bagam o plimbare astazi sa ma vad cu Gazela-to-be Licurix
Ne ma auzim pe seara.
Monis lasa vrajeala si curata vinetele alea
Lavi te-ai intors?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

a adormit si Sabina mea in sfarsit ..

hai mai Monis ca nu te las eu singurica...e bun si o vanata curatata, inseamna ca macar ai prins curaj sa incepi treaba...asta mi se pare mie cel mai greu, sa ma apuc, apoi termin eu cumva
am vazut ce ai scris la subiect...eu zic sa nu te stresezi, cand ai timp si chef le impachetezi, cand sunt gata vezi si tu ce actiune este si le trimiti acolo, nu?

hai, fuguta la treaba

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetelor, oare ce mai fac Miany si Davidelul mic?

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Monis, many multumesc de PM-uri. Monis merci ca ai intrebat de noi..., imi pare rau ca nu am citit nimic din urma, dar promit sa incerc sa recuperez cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua de la noi,
Ne pregatim de masa.Adica Geo,nu eu.
LA MULTI ANI CORYB.SA FII IUBITA SI FERICITA.
Geo busileste si se ridica de zor.Va citesc,dar nu prea am timp de forum.
Va servesc cu must si vin si tot ce doriti.Doar a facut piciul 10 luni.
Gata pauza.A pierdut mingiuca si s-a lovit putin incercand sa o scoata de sub mobila.Fug.
Intru pe seara,poate coc si eu ceva.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput