Schimbari pozitive in Romania

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Madalina, multumesc! Am sa-i transmit Ioanei ideea ta. Daca ma gandesc mai bine, am sa deschid si un subiect...acuma vad ca poate primi idei interesante!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela
[ Romania sta cel mai prost la acest capitol....dupa vin si eu si zic ca si decat Bulgaria stam ft prost...asta e realitatea.

Sper ca glumesti nu?Ori n-ai prea umblat prin Bulgaria,ori n-ai umblat prin Romania!Sincer!

En fin,Bedrosmart foarte frumos ai spus,trebuie sa ne comparam cu tari asemanatoare noua,nu cu Germania,Olanda(proprietara de colonii)cu SUA nici atat.
Ca aspiram sa fim ca ei candva,asta da!Nu avem cum sa fim in timpul vietii noastre cel putin,asta e sigur.
Si cine nu vede schimbarile din Bucuresti si toata tara,de acum 20 de ani si pana acum,e pur si simplu rauvoitor!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

nu nu....din iasi si pana la graita merg calare pe vultur si in bulgaria vad doar strazile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca e vorba de mistouri,poti sa le faci sanatoasa in continuare,da fara aportul meu!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

daca faci afirmatii fa-le fondate....nici una din variantele expuse de tine nu e corecta, deci ce e de facut? doar sa ma retrag si sa te las pe tine sa ma crezi "rauvoitoare" ca nu vad aceele "schimbari" in Bucuresti si in toata tara. am mai zis....hai sa machem mortul sa arate bine....dar Romania nu e moarta, deci am exagerat....hai sa ii punem floricele, sa "zugravim" putin bolnavul in stare critica de pe patul de spital ca sa nu creada ca e in stare grava. nu floricelele ma incanta pe mine, nu spoiala ...ci o asigurare medicala platita care sa si imi serveasca la ceva, sa fiu respectat ca om si caserita de la cec si de functionarul public si de medic si de avocat si de ce-o mai fi, o justitie corecta, un invatamant bun, asa cum a fost, sa nu stau cu frica ca maine ma zboara din servici ca asa i s-a nazarit unuia si sa nu pot face nimic si ar mai fi....dar se pare ca am cerut prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Emanuela, dar in Belgia nu stai cu teama ca iti poti pierde jobul?
Mi se pare hilar sa zici ca asta numai in Ro se intampla. Al meu a primit de doua ori notice de 4 saptamani, din fericire nu a pierdut jobul dar am avut emotii uriase avand in vedere ca eu nu munceam ci stateam cu bebe acasa. Si stam in UK.

Nu zice nimeni ca e roz bombon in Romania, dar hai sa nu exageram nici asa. Sunt de acord cu Vale, doar daca nu vrei nu vezi si partile bune in Ro.

--------------------

Andra si bebe Theodora

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ce ma bucura sa citesc atatea experiente pozitive! Ce bine ar fi daca am vedea toti partea plina a paharului si am avea atitudinea necesara schimbari in bine. Gretchen, foarte frumos gandesti si sper ca mai multa lume sa iti urmeze exemplul

Katya, am fost placut impresionata sa citesc atatea experiente placute ce le-ai avut in tara. Ai dreptate legat de biserici! Imi lipsesc f mult aici.. Am vrut sa merg intr-o duminica dupamasa aici sa aprind si eu o lumanare si absolut nici o biserica nu mai era deschisa dupa ora 1 pm Chiar totul trebuie sa fie cu programare si ore fixe? Din punctul asta de vedere apreciez bisericile romanesti..

Alina, de ce nu ti se pare normal sa se cante imnul la deschiderea anului scolar? Mie mi se pare f normal! In Canada de exemplu in liceele catolice se canta imnul in fiecare dimineata. Este o lipsa crasa de respect fata de tara ta si fata de tine insuti sa nu pastrezi linistea in timpul imnului! Iar la evenimente insemnate este la fel de normala cantarea imnului la fel cum este si prezenta preotului..

Motanik, bine punctat

Emanouela, nu sunt de acord ca Bulgaria are drumuri mai bune ca noi.. Nu am strabatut toata Bulgaria, in schimb drumul de la Vama Veche la Varna e sub orice critica! Mult mai prost decat orice am vazut in Romania.

Iarasi, legat de drumuri, toata lumea povestea acum cativa ani despre autostrada Bucuresti - Constanta cat de proasta e si ce greu se circula etc etc. Nu am inteles niciodata de ce s-au plans atata ca eu cand am fost pe acolo acum 2 ani mi s-a parut excelenta! Nu erau inca popasuri cu magazine si benzinarii pe marginea autostrazii (nu stiu daca sunt acuma), dar se circula f bine!

Bedrosmart, exact! Trebuie sa ne raportam la exemple similare sau cum ai spus si tu la trecut. Eu nu stiu ce se intampla in alte tari europene in curs de dezvoltare, in schimb stiu cum era acum cativa ani, iar toate exemplele expuse au fost raportate la trecut. Trebuie sa recunoastem ca daca comparam cu acum cativa ani se vad totusi imbunatatiri. Chit ca nu vedem decat fatada, florile si parcurile, interiorul ia mai mult sa se schimbe, dar eu zic ca suntem pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

daca ai sa citesti mai bine ai sa intelegi ca m-am referit la cu totul alta sit in care iti poti pierde jobul si n-o sa ti se mai para hilar...iar daca il pierzi aici nu tragi matza de coda si nu intinzi 500 lei pe paine, cred ca stii ft bine protectia sociala cum functioneaza afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Rufus, mie mi-ar placea sa existe la primarie un birou unde sa te poti inscrie ca voluntar specificand cam in ce domeniu ai vrea sa ajuti. Si apoi daca e nevoie de tine...

Si fi-mea vrea sa faca voluntariat. Are doar 12 ani dar nu i-ar strica. Ea ar vrea sa mearga la orfelinate si sa citeasca picilor.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

elena, nimanui nu-i cer sa fie de acod cu mine, Doamne fereste...nu-s nici cl mai destept om si nici cel mai intelept, asta ar mai lipsi acu, sa fie d cord toata lumea cu mine...merci mult si eu am mers pana la Balcik cu viteza 1, dar dupaaa....

Mergi la inceput