Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
honeybaby spune:
Aoleu Roxana- fimea e experta in facut podul ca bebe din filmulet.
Cand nu-i convine ceva fix asa face.
Jeni - ce-mi dai sa-ti spun de unde sa iei bumbo??
La baita nu cred ca merge folosit pt ca e din spuma polioretanica si se ridica sa suprafata.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
fetelor, va multumesc din suflet pt comentariile dragute care ni le-ati facut
nu pot scrie mai mult pt ca sunt inmarmurita de groaza:((((((
ia uitati ce am gasit acum in ziar
http://www.libertatea.ro/stire/primele-imagini-cu-bebelusii-arsi-la-giulesti-303730.html
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
miria_cristina spune:
JENI - Eu am luat Bumbo din .... America. Atata am cautat si m-am interesat, multi ziceau ca nu se comercializeaza la noi bla bla si am zis ca daca e sa vreau sa iau ceva tot nu ma las, asa ca, am scris la o firma (cica-i reprezentanta acolo) si mi-au trimis in 5 zile lucratoare. Fix se implineau azi.
Dupa ce am cautat ca dispe, am gasit in Romania un site unde il au cu 160RON, iar tavita inca 55RON. Asta, ca sa faca haz de mine soarta pana la urma.
Nu se poate folosi la baie. pentru acolosunt alte scaunele. Mi-am luat si din ala, dar este simplu si ieftin de la Primii Pasi.
Deci daca vrei auta pe site-ul :
http:// www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo /
dayanara spune:
denisa daca suntem atenti e ok si silvana se trage asa pe spate
eu caut pro si contra pt ca nu-mi displace bumbo deloc, daca mi se pune maine.l iau :)))
dar e bine sa stim....oricum cred ca de oriunde poate sa iasa, oricum daca.l iau am sa am grija sa fie in raza mea vizuala mereu, ca au ajuns si la spital grav cazuti din bumbo si din altele clar, dar de bumbo am citit cautand opinii
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
ROXANA - Al meu nu-i bulanos. Are oasele grele si e lungan. Chiar sta cam flendi in el. De cazut, insa trebuie sa ai grija sa nu cada de oriunde. Stiu eu niste cazuri nasoale care au cazut din scaunelele de masa cu bretelele puse cu tot.
jeni_h spune:
Miria , multam fain , esti o doamna
Honey, ce sa-ti dea mama? Vrei si tu zacusca?
acum nu stiu ce sa fac, sa iau....sa nu iau....
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
LAlexandra spune:
Am citit acum ca scriati de scaun Inglesina Zuma...e bun....ca sa stiu ... mai are ceva diferit, special?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
honeybaby spune:
ROXANA - eu vroiam s-o iau afara cu mine in curte cand pun rufele la uscat sau cand mai fac ceva in curte. In leagan mi-e greu sa-l car mereu.
nu stiu cand de buna e idea oricum. Acum cateva zile eram cu ea in brate in curte, stateam jos pe un scaunel mic , cand aud pe Petic miorlaind : Maya il pinsese de coada si o indesa de zor in gura.
daca o pun in bumbo il mananca cu totul pe petic
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
jeni_h spune:
fetili, noi mergem acum prin Tineretului, mai exact langa Palatul Copiilor este un loc de joaca pt copii unde sunt si leagane pt pici . Deci si prin urmare....daca este careva amatoare....
va pupacim si ne auzim mai pe seara sau maine
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby ROXANA - eu vroiam s-o iau afara cu mine in curte cand pun rufele la uscat sau cand mai fac ceva in curte. In leagan mi-e greu sa-l car mereu. nu stiu cand de buna e idea oricum. Acum cateva zile eram cu ea in brate in curte, stateam jos pe un scaunel mic , cand aud pe Petic miorlaind : Maya il pinsese de coada si o indesa de zor in gura. daca o pun in bumbo il mananca cu totul pe petic Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
:)))))
asta e tare...nu ma gandeam si la asa ceva
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE