Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

andri..iti mai dau eu de la minecate vrei?

Angie+20

bebe jucaus

scumpo ! si eu imi doresc acelasi lucru.. sau dau... ca-s fata de treaba si impart cu toata lumea

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

apropo de kg in plus...de cand am ramas gravida am slabit 5 kg si asa am ramas....nici un gram in plus... ...si partea buna e ca bebe e perfect dezvoltat...se mai intampla si minuni:D

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Bine ai venit luciact. Sa ai o sarcina usoara, la termen, cu un bb sanatos si cuminte!
Ai trecut se pare deja prin ceva emotii. Ma bucur ca acum e totul bine. Ai aflat daca veti avea fetita sau baietel?

Si eu dau din kg mele Andri si Angie! Dar cred ca deja incepem sa vrem toate sa dam... dar cui?!? M-as mira sa gasim voluntari...
Angie v-am visat pe tine si pe Cristi, ca veniserati in vizita la noi la Breaza. Asa ca sunteti invitati, ca doar visul e vis!

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

andri, eu am luat 8, asa ca stai linistita, ca inca stai bine! Am grija cat pot la alimentatie, sa nu pap prostii si...asta e. In fond nu ma gandeam sa concurez la miss univers in urmatoarele luni. Atat timp cat bebelina e bine, eu sunt fericita. Si, culmea, ma simt extraordinar deocamdata cu felul in care arat, asa ca nu e dracul chiar asa de negru...pana acum.
Se mai gaseste cate o tampita pe la serviciu sa-mi declare ingenuu: "ai pus ceva pe tine!" sau "ce te-ai ingrasat", dar la cat de rea m-am facut in ultima vreme le-o tai repede - sunt gravida, esti chioara? ce, ai vrea sa slabesc???
Mama mea a fost cat elefantul cu mnine in burta, iar apoi dupa alaptat a ramas un bat si nu si-a mai revenit niciodata...de cand o stiu tine cure de ingrasare, si abia cand a implinit 50 de ani a reusit sa "implineasca" si 50 kg, si e tare mandra de ea de atunci!

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Si eu am luat doar 5kg. Nu vreau inca sa dau nimic, dar sunt curioasa cate mai adun pana in ianuarie.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

eu merg la dr Rusa, tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Eu ma invart pe aici si trag de nas de zor...tre sa-mi fac si un ceai, dar nici de asta nu am chef. Dormeam si eu linistita si m-a sunat o idioata pe fix, care facea nush ce sondaj de opinie. Am luat-o la niste draci cu sondajul ei cu tot...Am rezolvat (pe jumatate) si o treaba foarte buna daca tot stau acasa: am facut programare pentru verificarea tehnica periodica a centralei de apartament, ca n-am mai facut din 2006 si trebuia o data la 2 ani. Am tot amanat ca n-am avut timp, n-am avut bani...dar acum trebe, ca poate ne face vreo surpriza la iarna, cand o aparea si bebelina pe aici. Asa ca strang pe aici prin casa, sa aiba nenea acces usor la calorifere si astept sa ma sune. Cica azi sau maine.
A! Si la 17.00 ma duc la dentist pt un control de rutina. Cam asta pe ziua de azi. Deocamdata. Sunt prin zona.

_
BB e deja pe drum
Roxana 23+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mai Andri eu am semnat condita, am dat si cafea cu virusi Sunt cu nasul in batista, behai de zor... babyleeks suntem in acelasi club, al mucoaselor!

Vas sanatate Elizei!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Si eu vreo 7 ! Si ai tu dreptate Roxx nu ma simt atat de mare. Doar ma ingrozeste ca n-am avut niciodata greutatea asta si cred ca uit ca-s graviduta cateodata. Nici eu nu pap prostii, de la dulciuri ma abtin cat pot si prajeli oricum nu mancam. Dar am ajuns eu la concluzia ca se pune si daca respir... mai ales ca ma cantaresc zilnic si am si cantar care imi spune la suta de grame , asa ca vad diferenta.
Tare rau cu replicile tale --- foarte bine faci, ca sunt destule pesoane rautacioase care cred ca nu-si dau seama ca nu e normal sa zici asta...

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

lori de azi dimineata am terminat un pachet de servetele...ai baut ceai?...la mine nu a avut nici un efect

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput