Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
luciact spune:
Irinukaaa, multumesc la fel, la toate viitoarele mamici
eu cand am ramas insarcinata aveam 62, am dat jos 2 kg cu greturile, iar acum am ajuns la 64, deci am pus 2 sau 4??
voi avea o fetita
fetele cum imi pun si eu in semnatura caruciorul si numarul de saptamani?..
multumesc anticipat
loutzy spune:
Fetelor vad ca sunteti mai toate racite

. Nu prea ma pricep la remedii naturiste ca eu de la 6 ani am racit prea putin si de fiecare data imi trecea in 2-3 zile fara pastile. Sper sa va faceti bine cat mai repede

Laura
23+ cu 
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks lori de azi dimineata am terminat un pachet de servetele ...ai baut ceai?...la mine nu a avut nici un efect +20Aly si bebe sugaretz va pupa |
cum zice o scumpa prietena, sunt ca o vaza, daca ma aplec curge ceai din mine! Dupa experienta asta nu ma mai ating vreodata de ceai! Am baut ca stiu ca lichidul caldutz face bine la laringita+mierea carea juta +lamaiea care ajuta...dar nu pe mine, evident!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
22+
ziki spune:
hello, fetele,
eu m-am intors la serviciu si am gasit-o pe colega mea graviduta la fel de racita ca mine... deci cred ca e o moda, mai nou, de cand cu schimbarea de temperatura brusca...
oricum ar fi, eu va pup, bolnavioarele sa se faca bine repede, si sa aveti o zi frumoasa! 

sanziana mami de flavia si
cu felix
de 17+
trib
babyleeks spune:
bine ai venit lucia
. ...ma bucur ca esti bine acum dupa ce ai trecut prin atatea
+20
Aly si bebe sugaretz va pupa
babyleeks spune:
hiuuu am reusit si eu in sf sa bag cateva poaze cu mine , bebe si burtica...
+20
Aly si bebe sugaretz va pupa
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact Irinukaaa, multumesc la fel, la toate viitoarele mamici eu cand am ramas insarcinata aveam 62, am dat jos 2 kg cu greturile, iar acum am ajuns la 64, deci am pus 2 sau 4?? voi avea o fetita fetele cum imi pun si eu in semnatura caruciorul si numarul de saptamani?.. multumesc anticipat |
Luciact bine ai venit printre noi.
Ca sa iti pui caruciorul la semnatura trebuie sa intri in "profil personal", apoi la "editeaza profil"(o sa-ti ceara sa introduci parola din nou) si apoi dai click pe "+" de la optiuni profil si in dreptul semnaturii scrii nr de sapt si [fetita ] ca ai spus ca o sa ai fetita(sa stergi spatiul dintre "a" si "]" ca altfel nu o sa se vada.

Laura
23+ cu 
Irinukaaa spune:
luciact pentru a pune la semnatura caruciorul: dai la
Profil Personal - Editeaza Profil - Optiuni Profil (apesi + ) - scrii la semnatura: gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile. Pentru caruciorul roz trebuie sa scrii: [ fetita ] - dar sterge spatiile libere din paranteza!
Sper ca ai inteles! 

la toate gravidutele racite! Sa va faceti bine cat mai repede!!!
Irina ~
24+ cu 
Shhhht! Cresc...

...ai baut ceai?...la mine nu a avut nici un efect