Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)
Raspunsuri - Pagina 9
andreea c spune:
Luna, sper din tot sufletul sa se intample asa. Poate ii va fi rusine sa faca circul pe care il face acasa si ii va vedea si pe ceilalti copii cuminti si laudati. Am emotii...
Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
musso17 spune:
seara buna fetele
ce m-am distrat cu postarile voastre,kariris esti de milioane,auzi "mucles"..mi-au placut,eu daca as fi in locul educatoarei as lua faza ca fiind ceva amuzant,chiar nu e alarmant sau asa vad eu.samabata ma duc cu mihnea la dr si daca -mi spune ca trebuie sa mai stea casa asa o sa fac desi nu-mi place ca lipseste...azi a mers din nu cu bici si e bine,slava Domnului.
azi am fost la sedinta,sunt 22 de copii in grupa,vin doar 15 deocamdata,mi-a placut,educatoarele super iar parintii foarte implicati,curat in baie,mancare buna,ce m-a impresionat e ca desi nu sunt fonduri si de abia luni cotizam cu vreo 50 ron/an educatoarele au facut camaruta unde stau ei tare frumos,asa cum au putut ele.ce nu mi-a placut ca sunt doar 8 paturi si ca azi au dormit si cate 2 dar ne-au rugat pe noi astia de putem sa-i luam la pranz s-o facem.
vivela,e scumpic tare damian.
stefania,ai doi copii superbi,sa va traiasca!!
anca,
claucia,
si pe mychy,luna,jadi,cristina 26,dana le pup,n-am apucat si as fi vrut sa si raspund dar n-am avut cum...si pe cristina,si pe vio..pe toata lumea,ce mai..sunt in pasa mai buna(chiar m-am dat cu rolele in parc) dar pe fondul stresului si al oboseli m-am ales cu ceva nasol "pe jos" si cu niste dureri de ovare de le simt si cand merg.
musso17 spune:
da iubita,cred ca sunt la ovulatie dar am si scurgere si cand ma asez simt cum salta ovarele,o senzatie nasoala,mi-am facut nist ceai cu galbenele si inca ceva pentru "doamna" si sa-mi fac niste bai usoare.
xerxe2005 spune:
Am fost ieri la dr ginecolog si m-a consultat pe masa si a zis ca el e aproape sigur ca nu e sarcina, ci o dereglare hormonala, care a marit nivelul de progesteron din organism si s-a marit uterul, iar crampele pe care le simti sunt datorate contractiilor uterului.
Mi-a dat Duphaston 10 mg, 4 pastile pe zi, timp de trei zile, ca sa declanseze menstruatia sau sa ajute sarcina sa se fixeze, daca exista acolo.
Noi chiar ne obisnuisem cu ideea ca o sa mai avem un copil, ne pregateam sa spunem familiei.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
ioanaiub spune:
buna dimineata,
va astept la cafeluta
se pare ca m-am bucurat prea repede, de doua zile Mara plange dimineata cand o las la gradinita, doar pana plec eu ca apoi se linisteste
ieri mi-a spus, bucuroasa, ca a desenat o minge si au cantat un cantecel ... azi dimineata am vazut si "opera de arta", o minge verde ... din pacate azi dimineata avea nasul putin infundat, sper sa o "repar" in week-end
maine se "repatriaza" si sotul, abia astept, ca in fiecare seara ma intrebau copiii cand vine, nu atata de dor cat de curiozitate daca le aduce ceva
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
neatza.....of, ce mai astept vikendu!
xerxe, imi pare rau! partea proasta e ca v-ati facut sperante! lasa ca o sa se intample si asta cand o fi sa fie!sanatoasa sa fii! ce ti-e si cu hormonii astia.....
housepocket, ma bucur ca te-ai mai linsitit cu matei.
andreea, asa cum spunea si luna e posibil ca in colectivitate sa se manifeste altfel decat acasa. probabil si manifestarile astea extreme sunt specifice varstei. bafta la gradi!
stefania, frumoase poze. pareti asa fericiti toti...si rumeni in obraji!
eu azi sunt pleostita rau, m-au invadat turbatii si ma simt ca o plosnitza! vivela mai are rost sa-ti multumesc inca odata...? cred ca deja le-am plicti pe fete
kariris, esti de coma si tu si fetele! ai doua fete si doi ponei nabadaioshi! deci chiar o depashisera numeric pe educatoare!parca imi si imaginez scena....sau mai bine nu. bafta in continuare!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
karligutza spune:
buna dimineata,
daaa... jale mare cu gradinita asta; si Adeluta mi-a plans ieri de pe hol si pana in bratele educatoarei, iar cand am inchis usa se tragea de la ea din brate sa mai imi spuna mie ceva... (inca un "sa vii iepede") si apoi se mai tragea nevoasa chiar ca nu ii da drumul sa vina spre usa ca sa imi intinda servetelul pe care i-l lasasem sa se stearga in continuare la nasuc... L-am luat si am plecat! scurt... e mai bine asa zice mereu educatoarea; a fost mai bine asa caci pana am apucat eu sa ies din gradi sa ma uit pe gemuletul clasei ei ea deja se linistise, nu mai plangea....
aseara si azi dimineata din fericire n-a mai fost asa de insistenta cu "sa vii iepede" asta al ei, dar tot a bocit nitel cand am lasat-o; de data asta, nu mai avea servetel, nu a mai avut alte texte, doar striga intruna sa vin repede; nici nu s-a mai smuls din bratele educatoarei, doar a ridicat putin volumul si striga mai tare s-o aud de dupa usa! offfffffff... ... si din nou, am iesit din gradi si cand sa ma uit pe geam, deja suspina si se linistea ca de plans mai mult stie si ea probabil acum ca nu are rost! Sper sa o tina curajul si sa inceapa sa nu mai planga cand o las.. dar vedem ce-o sa fie; daca ar fi o reteta sa stiu si eu ce se intampla si cum sa fac sa treaca mai repede faza asta...
Timi, Vivela, Luna tare scumpi sunt strumfii cu perlutele lor...
Kariris ma bucur ca a iesit totul bine pana acum, se pare ca in cazul vostru le trebuie educatoarelor perioada de adaptare cu copiii si nu copiilor cu gradinita! or sa se apuce acusica sa planga educatoarele [ super!
Mychy bafta si cu cealalta gradinita de stat ca ziceai ca sunt 2, dar daca la prima te-au refuzat (banuiesc ca n-ai vb.cu nimeni in prealabil sa-ti faca intrarea) si daca tii musai sa il duci la gradi pe Andrei, vezi ce faci poate gasesti veriga de legatura caci altfel, da, ma indoiesc ca vei reusi. Si la noi sunt 38 inscrisi si doar 26 prezenti... dar atata timp cat educatoarea este f.buna si se descurca cu ei, eu nu imi fac prea mari probleme. Mai rau cica e ca nu vor putea face cursuri optionale care implica miscarea, desfasurarea (precum dansul, cantatul la pian etc...) intrucat clasa devine si mai mica cand incep sa se miste toti controlat pe acolo... .. eh, dar asta nu-i asa un bai, o sa faca dansuri in-afara gradinitei daca ii vor placea.
Musso ma bucur ca Mihnea e mai ok si sper sa fie si in continuare. Sanatate multa si lui si tie! tu de stres faci d'astea, eu de stres ma tot trezesc in timpul noptii si ma uit la ceas.. chit ca am ceas pus sa sune, nu stiu de ce ma agit asa..
Xerxe imi pare rau daca doctorul v-a infranat bucuria sau chiar v-a anulat-o.. poate e totusi o minune mica acolo in burtica, daca nu, nu mai fi suparata, vaneaza urmatoarea ovulatie si poate se prinde bebe in curand... uite o floricica de la mine! dar de ce n-ai facut analiza de sange pana la urma? aia spune cel mai clar daca e sau nu sarcina.... ca asa la ochi/la mana, nu stiu eu (nici nu am dreptul sa spun ca stiu) dar poate ca nu e chiar o metoda sigura de depistat sarcina.... nu crezi? fa analiza aia si te linistesti!
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
a, si uitasem sa spun ca am vazut si eu pozele voastre, si ale lui d mic (apropo si sotul are o adresa de mail cu dcelmare! ca numele nostru de familie incepe cu D si atunci, pe cand era el mai mic visa la Stefan cel Mare sau ce mai stiu eu ce.. ) si ale lui Andre mic amandoi bebelusii sunt frumosi foc... cu niste ochisori
Ioanaiub vad si la voi a fost ok in prima zi si apoi a inceput jalea, dar cum zici si tu, dupa ce plecam se linistesc; poate mergem dupa aceeasi reteta, cu toate ca la voi, Mara il are si pe fratior pe care il poate intreba si crede altfel decat cum ma intreaba Adeluta pe mine... tare nesigura e daca ma tot piseaza cu "vii iepede mami, da?" in conditiile in care tot timpul i-am explicat de toate, a facut de toate, i-am spus ce si cum se intampla cu ea, cu noi, n-am pacalit-o cu chestii memorabile, ci poate doar cu maruntisuri gen "iti dau bila albastra si i-am dat-o pe cea galbena"... asa incat slabe sanse sa mai facem noi vreun concediu ceva si sa ne plimbam prin tara... o las sa isi faca acomodarea asta la gradinita ca e jale daca o intrerup si pe urma o luam de la capat! A si slabit cred saptamana asta, avea 14.4 kg, iar azi dimineata avea 14.1.. putin, poate nerelevant, dar doar am observat ca da cu minus.... banuiesc raspunsul oficial, "in conditiile date, e normal, o sa-si revina!" (vorbesc singura, ce sa mai zic? eu centrez, eu dau cu capul... nu ma bagati in seama! )
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
ioanaiub spune:
eu nu ma agit prea tare, ca stiu ca Mara e mai plangacioasa, una-doua incepe cu: "mi-e dor de buni, vreau la buni" ... daca e la buni incepe cu: "mi-e dor de mama, vreau la mama" , dar ii trece repede daca ii distragi atentia . eu o duc dimineata devreme (pentru ca la 7,30 trebuie sa fiu la servici) si sunt doar 2-3 copii, asa ca educatoarele o iau imediat "in primire"
si eu vreau sa stau mai mult cu Mara in week-end-ul asta, cred ca las treburile "administrative" deoparte si ne jucam mai mult
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate