Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Timi na, acum vezi si tu prin ce am trecut eu. Ca d'aia zic, eu nici de as fi vrut nu as fi putut sa o hranesc pe Adelise in gura, nici sa o imbrac, cei care au frati mai mari vor sa-i prinda din urma.

Adelise are fraza magica "because I say so!" Culmea e ca noi nu folosim fraza asta.

Ce tare-i Adelise cu "because I say so" mi-o si imaginez

La mine si Soph a fost tot la fel, independenta (poate pe ea a a ajutat-o in sensul asta faptul ca a fost la cresa) si sa stii ca ma bucur ca-s asa desi uneori imi vine sa fug in lume cand ii ia un ceas sa se imbrace (acum Soph e intr-o perioada de lene adolescentina si vrea s-o imbrac eu si zau ca nu-mi convine nici asa).
Saya ca si Soph la varsta ei papa frumos de la un an fara sa dea prea mult pe haine, doar cu supa/ciorba are pr.

Tot am vrut sa te intreb: Adelise vorbeste romaneste?
Sophie nu vrea, strecoara cate un cuvant ici si colo dar 99% e engleza, la cresa au inceput sa invete Irish de luna trecuta si se pare ca-iplace.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Stefania ce copii frumosi ai si ce mult imi place poza in care Catarina isi pupa fratiorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

Printre altele mi-a spus educatoarea ca ieri dupa ce s-au muscat ca turbatele si s-au paruit cat au putut de iris ziceai ca era tapata (timp in care ele radeau) a incercat educatoarea sa le desparta si sa le spuna sa inceteze. atunci s-au repezit la ea au luat-o una de un picior, alta de cealalt au inceput sa o traga (la faza asta deja era sa lesin de ras dar m-am abtinut cu greu... o si vedeam facand spagatul si ele tragand de ea ca 2 pui de o rama) si i-au strigat "mucles! nu ma'nterizeaza ce vrei tu suzeto!" (Iris) si "tu esti doar o mica uratzica!" (Karina)

Deci sunt super tari fetele tale, asa imi plac mie copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Hai ca acum am vazut ce ati scris!

Matei mi-a si spus ieri cu ce baieti ii place sa se joace (are doi prieteni) si ca e un baiat (Eric) care vrea el toate jucariile si tipa ca le vrea pe toate de la copii din mana. Azi mi-a zis sotul cand l-a luat ca a ascultat discutia intre mama baietelului si educatoare si ca a sfatuit-o sa mearga cu el la psihologul gradinitei ca e violent cu copii si nici nu se poate comunica cu el. Nasol si asta pentru parintii respectivului copil.
Desi nu cunosc amanunte mai multe, banuiesc ca doar nu l-a trimis doar pentru ca nu imparte jucariile si ca e violent cu copii, ma bucur ca totusi ca se recunosc aceste probleme si se iau masuri pentru cei care au astfel de comportamente, macar sa nu le incurajeze in defavoarea celor cuminti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea c

Stefania foarte frumoase pozele! Ce blondut este Andre!
Mai fetelor de pe alte meleaguri, ma imbolnaviti cu pozele voastre frumoase . Vreau si eu un aparat din asta destept .
Luna am vazut si pozele tale de pe facebook ...superbe. Ce aparat ai? Daca te-am mai intrebat, scuze...

Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Un Sony alpha 300 DSLR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Da Andreea, e la stat, la o gradi buna sau cotata de unii parinti buna si la niste educatoare cotate si ele foarte bine de parintii din generatiile trecute. Vom vedea in timp daca si noi o sa spunem la fel, dar acum ne acomodam si zic eu ca suntem pe drumul cel bun.
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Tot am vrut sa te intreb: Adelise vorbeste romaneste?
Sophie nu vrea, strecoara cate un cuvant ici si colo dar 99% e engleza, la cresa au inceput sa invete Irish de luna trecuta si se pare ca-iplace.

Nope. Cu mama mai scapa cateva cuvinte, insa limba ei principala e engleza, romana deloc (un cuvant cand vrea sa ma impresioneze, vreo 3 cantece). Insa intelege tot, asa ca presupun ca va vb mai tarziu. Nici fata prietenei mele cele mai bune nu vb romaneste deloc, desi ei sunt romani amandoi si la ei in casa se vb numai romaneste.

Fie-mea mai zice din cand in cand "mommy, did you know, I can speak armenian!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Fie-mea mai zice din cand in cand "mommy, did you know, I can speak armenian!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Merci Luna!

Madalina nu stiu daca ai citit ce am scris de Radu. El este ca baietelul de care povesteai. Eu chiar as vrea sa il vada psihologul gradinitei, nu este ceva rusinos, nu inseamna ca este nebun, doamne fereste, dar violenta mi se pare un motiv suficient pentru a se discuta cu un copil. Asta cu impartitul jucatiilor este specifica varstei si nu o consider o problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea c

Merci Luna!

Madalina nu stiu daca ai citit ce am scris de Radu. El este ca baietelul de care povesteai. Eu chiar as vrea sa il vada psihologul gradinitei, nu este ceva rusinos, nu inseamna ca este nebun, doamne fereste, dar violenta mi se pare un motiv suficient pentru a se discuta cu un copil. Asta cu impartitul jucatiilor este specifica varstei si nu o consider o problema.

Andreea stai linistita, s-ar putea sa vezi ca Radu este un copil total diferit la gradi de cum este acasa.

Adelise, oricat e ea de intepata, oricat nu doreste ea sa-si imparta jucariile, la gradinita mi-o lauda mereu. Intr-un an de zile n-a stat in time out niciodata, spune mereu "thank you", "please" etc, vorbeste calm, nu tipa, nu loveste. Desi acasa are momente cand e un mic dictator. Nu-ti face probleme, ai sa vezi tu cand il vei duce.

Mergi la inceput