Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea c spune:
Neata!
Sunt. A fost incantat Radu sa ramana la gradinita si imediat s-a infipt in jucarii. Sper sa o tina tot asa. A fost si o faza haioasa ...i l-am prezentat directoarei si cand l-a intrebat cum il cheama a zis ceva de genul "RRRRadu". Nu il zice deocamdata pe "r" , dar s-a chinuit cu o gargara si i-a iesit asa mai din gat .
Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
karligutza spune:
Bafta Andreea cu gradinita lui Rrrrraducu! super haios.. pai poate asa si incep sa-l spuna pe "r"... sa o tineti tot asa cu "infiptul in jucarii"
Da, ioanaiub.. si eu am zis la fel, plus ca eu acum ajung odata cu primii parinti cand o iau de la gradi, iar dimineata o duc si eu la 7.40-7.45 astfel incat cand intram e liniste, nu urla nimeni, dar iata ca ea inca si-l tine pe "iepede" asta in brate si e devreme ca sa zic ca exagereaza... deci in final o inteleg foarte bine! ... plus ca mie asa imi da semne ca se resemneaza, pt.ca astazi i-am zis ca e vineri si ca se incheie prima saptamana de gradi, ca maine si poimaine sta acasa, apoi luni de-abia iar la gradi... si ea a zis "da, luni"... maine nu merg la "gadaitza" Ma bucur ca macar ma aproba! si bineinteles pentru weekend am pregatit plimbari si i-am si spus cum si unde si la cine vom mai merge totul ca sa ii faca ei placere! sa vada ca nu doar gradinita vede toata ziua, ci mai are parte si de ceea ce a avut inainte...
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
mychydutza spune:
apropos de "R" , e vreun strumf care-l zice ? ca andrei il inlocuieste cu "l"
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
monicabo spune:
neata!
am scris si la "prima zi de gradinita", copiez si aici...
rli, pot sa spun ca noi cam cu acelasi tip de problema ne confruntam cam si voi... Andreea plange cand o lasam acolo, pe urma am inteles ca participa la activitai, joaca (ba chiar imi povesteste multe acasa), mananca, doarme, face pishu cand ii vine, deci fara probleme, o iau la 3 jumatate, si seara se pune pe plans ca sa nu o mai ducem, ca nu mai vrea, ca ii e frica ca nu o mai iau de acolo... (dovada clara ca am luat-o si nu am lasat-o acolo este ca este acasa in momentul cnd plange si nu la gradi)
DImineata la fel, ca nu mai vrea sa mearga...pe urma peste zi iar ok, cand o iau si o intreb cum a fost, zice ca bine, si incepe sa povesteasca diverse, despre copii, joaca, ce au mancat, ce au cantat etc... si spre seara (mai devreme sau mai tarziu), ca nu mai vrea sa mearga etc etc...
Nu stiu ce sa zic... intr-un anumit fel si se pare si putina "smecherie", nu stiu cum sa ma exprima, dar pe de alta parte si un sentiment de teama de necunoscut, na faptul ca a iesit din mediul ei (si ea a crescut cu noi, plus vizite la bunici)...e atasata de mami, ed familie... nu stiu cum sa-i scot din minte teama asta
De ce ziceam si de acea "smecherie"...
Ii pusesem la un moment dat o fundita in par, care i-a placut mult
M-a intrebat pe urma "pot sa ma duc si la gradinita cu ea"?
eu am zis ca da, daca vrea... si pe urma imediat si-a adus aminte ca ea nu mai vrea....
Deci asa imediat..dupa ce ii scapase porumbelul ca daca poate sa se mai duca cu fundita aia...si-a adus repede aminte....
Ma intreb si eu daca se va duce vreodata si Andreea calma la gradinita...
Si cand ma gandesc ca la anul o voi lua de la capat cu alt set de plansete......sper ca nu vor fi plansete la dublu... (repoet , plansete, nu vreo zicere vreodata ca "mnu am chef sa merg azi", dar pana la urma duci muca de lamurire ca asa e, asta e jobul lui etc....)
Kariris, ma bucur ca azi a fost mai ok... Nici eu nu -mi pot explica mizeria din toalete...sper sa se remedieze...
Luna, deci am inteles, ceva sperante exista...
Cand ma gandesc ca la anul alt set de plansete ca o luam de la capat cu Ana Maria... sper doar sa nu fie plans la dublu...
Xerxe, pt linistea ta, fa si un test de sange , betahgc parca, si mai consulta un medic ceva, se mai intampla sa fie greseli... daca n-a fost sa fie acum, atunci macar esti cu inima impacata si cand vrea Dumnezeu, va aparea si bebe.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Kariris spune:
'neata!
la noi a fost bine azi, gata s-au acomodat educatoarele cu fetele mele
Musso, daca scurgerea e ca albusul de ou esti sigur la o super ovulatie, dupa cum descrii tu durerile. Vezi ca s-ar putea sa o pui de gemeni. Eu confundam uneori durerile cu dureri de anexita nasoala iar mai nou in fiecare luna cred ca ma ia o criza de coloana pana cand ma prind ca "cofragul de oua" ma deranjeaza. In ziua cand se sparg foliculii doare cel mai tare si apoi dispare brusc durerea. Dar mai ramane o zi doua secretia.
Acum ma gandesc ce sa le duc si eu cadou celor de la gradi ca undeva pe saptamana viitoare vreau sa duc si eu ceva. Mie nu-mi place sa dau flori. Eventual o floare si "ceva". Sau un ghiveci cu o planta decorativa.
musso17 spune:
neatza
karli,nelinistea ta in cateva sapatmani va disparea,la mine e regula cu stresul,ori iau de la fii-miu ori ma pricopsesc cu cate ceva pe jos.imi pare rau ca plans adeluta dar cred ca sunteti pe drumul cel bun.sa vedem noi luni sau cand l-om duce cum va fii.
voiam sa va intreb daca ati inceput pentru copii vreo schema de imunizare?
eu ii dau vit c,propolis si oscilo,plus sucurile de rigoare facute in casa.
kairis,scurgerea e alba,densa si insotita de mancarimiinsa azi e mai bine dupa baile de rigoare.
mychydutza spune:
kariris, ce vesti bune, ma bucur!ai scapat de grija!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
karligutza spune:
mai cum descrieti voi durerile si restul simptomelor alea de la ovulatie, m-am prins si eu de ele cand eram la mare, dar ce pacat ca Adeluta voma iar eu eram varza cu cheful! deci am ratat super mega ovulatia aia... credeam ca am racit si eu (for za first time ca nu stiam cum e si de la ce...) ca am stat cu fundu-n apa marii mai mult in ziua respectiva... dar nu a fost raceala ca intr-o zi mi-au trecut durerile, iar alt discomfort n-am avut! sa nu radeti ca eu abia la 30 ani ma prind cand ovulez, pt.ca sincer eu nu prea am niciun simptom premenstrual sau de ovulatie.... na, omul cat traieste invata; o sa fiu mai atenta de aici incolo poate mai vine si la mine o data norocu'
musso eu am inceput chiar de azi dimineata sa ii dau Imunogrip Junior de la OZONE (initial de la Plant Extract dar a fost preluat de Ozone cica) dupa cum ne-a sfatuit draguta Anya20 asa incat schema e urmatoarea: 4 zile da, 4 nu... timp de 6-8 saptamani (noi o sa facem 6 sapt.) si dozajul e de 3 ml.pe repriza, 3 reprize pe zi... Eu sper sa functioneze si sa ne fereasca de bolile de sezon cat mai mult ca suna bine ce are in compozitie siropelul minune... echinaceea, afin, maces, catina si coacaz negru... Am dat 25 lei pe el, dar am vazut ulterior in Sensiblu ca e la oferta acum cu 22 lei (reducere de la 28)! bine ca nu a fost diferenta mai mare ca ma ofticam, nu? dar asa pentru 2 covrigi diferenta?...
monicabo deci avem comportamente de strumfite trase la indigo! micile vrajitoare de inimi le-as numi eu...
va pup! sanatate la toata lumea!
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Vivela spune:
neata
si noi happy , ceea ce va dorim si voua. azi am mers IN FUGA si RAZAND la gradinita, Doamne ajuta sa-i tina naravul.
elena, poate totusi doctorul n-a vazut bine, mai rar sa se pozitiveze testul dr sarcina daca nu e bb acolo. poateb ai ovulat mai tarziu.
cat a trecut de la CM? doctorul meu nu verifica nimic inainte de 8 sapt., daca ma duceam mai devreme ma alegeam doar cu felicitari si invitatia de a veni dupa 8 sapt "sa vedem si noi ceva".
revin
_
Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
musso17 spune:
karli,multumesc,chiar azi ii iau sa incep sa-i dau.la ovulatie scurgerea trebuie sa fie gelationoasa sau cum a zis kariris ca albusul de la ou,mie mi-au trecut durerile dar eu n-am "simtit "niciodata ovulatia,cand l-am procreat pe fii-miu am urmarit gelatina si mi-am facut calculul si uite asa a prins din prima,plus statul cu picioarele pe pereti
vivela,ma bucur tare,s-o tina tot asa.