Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)
Raspunsuri - Pagina 7
andreea c spune:
Buna ziua si de la noi!
Salutari tuturor strumfilor si fratiorilor/ surioarelor lor!
Bineinteles ca si noi avem aceiasi preocupare ca si ceilalti strumfi, gradinita. Deocamdata nu l-am dus pe Radu pentru ca ii iesise stafilococul auriu in gat. Am repetat analiza si este ok, asa ca de maine va merge si el la gradi si va fi coleg de grupa cu Alessia.
Sunt foarte curioasa sa vad cum va reactiona.
Vivela felicitari pentru printisorul Damian! Seamana foarte bine cu fratiorul lui.
Felicitari si celorlalte mamici si viitoare mamici de bebe doi!
Ce metode de inscrioptionare a hainelor pentru gradinita folositi? De cusut nu ma apuc, iar cu pixul sau marker-ul nu arata prea grozav...
Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Vivela mai dar ce baieti frumosi faci tu!!! Cred ca ai face o fata superba.
Va pun si eu aici poze cu ai mei ca mi-a facut Vivela pofta
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
mychydutza spune:
timi, trimit si la tine o cafea....mai nimic n-am facut azi.
eu cred ca ochii lui damian sunt de la vivela!
ma duc acasa sa fac mancare
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Timi na, acum vezi si tu prin ce am trecut eu. Ca d'aia zic, eu nici de as fi vrut nu as fi putut sa o hranesc pe Adelise in gura, nici sa o imbrac, cei care au frati mai mari vor sa-i prinda din urma.
Adelise are fraza magica "because I say so!" Culmea e ca noi nu folosim fraza asta.
Andreea aici exista niste "label"-uri care se calca pe haine. Adica scrii numele iar ele au lipici pe spate care se topeste la calcat si se prinde de haine. Trebuie sa fie si in Romania.
Kariris spune:
Vivela ai niste baieti superbi! Seamana bine de tot cu tine d mic, are niste ochi... m-am topit toataaaaa!
Eu mi-am mai revenit. culmea: sunt normale la cap fetele! Eu am crezut ca e magarie aranjata faza cu consilierul dar se pare ca ele chiar au fost depasite si au chemat consilierul azi ...sincer cred ca erau sigure ca fetele sunt duse, nu cred ca le-a chemat pt sfaturi. Dar,... tzeapa! sunt copiii absolut normali. Dar azi nu stiu la sfatul cui, au avut copiii activitati ca se vedea pe ale mele din cap pana in picioare: plastilina, desenat (colorat), construit si au fost si afara in curte la joaca. ei, asa mai merge...se mai apropie de programul lor obisnuit.
Si fetelor, au aparut sapunuri la fiecare chiuveta si erau baile foarte curate. Ce minune! Gustarea de dupa amiaza tot nu ne-au dat-o, nici ieri de altfel. copiii care pleaca dupa masa de pranz primesc la pachet gustarea de dupa amiaza. Ale mele nu. Probabil pe motivul ca si asa sunt grase! Oricum nu vroiam sa o primeasca sa nu vada cate feluri de dulciuri exista dar as fi preferat sa o refuz eu
Printre altele mi-a spus educatoarea ca ieri dupa ce s-au muscat ca turbatele si s-au paruit cat au putut de iris ziceai ca era tapata (timp in care ele radeau) a incercat educatoarea sa le desparta si sa le spuna sa inceteze. atunci s-au repezit la ea au luat-o una de un picior, alta de cealalt au inceput sa o traga (la faza asta deja era sa lesin de ras dar m-am abtinut cu greu... o si vedeam facand spagatul si ele tragand de ea ca 2 pui de o rama) si i-au strigat "mucles! nu ma'nterizeaza ce vrei tu suzeto!" (Iris) si "tu esti doar o mica uratzica!" (Karina)
Fetelor, stiu e foarte urat... dar era sa ma tavalesc pe jos de ras, ma abtineam cu greu, imi dadusera lacrimile, stateam sa explodez de ras! Bine ca a fost ieri si nu azi cu consilierul de fata!
Si drept dovada ca e mai binishor, azi la plecare le-am spus sa spuna la revedere si Karina a zis la revedere iar Iris "pa, pa, papanashule!"
Hai... ca io zic ca suntem pe drumul cel bun...
Da, eu am avut tot felul de copii si OK, si cu problemutze mai mici sau foarte mari (pe care din considerente de relatii ii tineam la gradi normala si nu speciala si bine am facut ca au evoluat mult mai bine decat la speciala). Daaar, eu nu mergeam machiat pt ca ma gandeam ca copiii pot pune mana pe fata mea (sau pupa), nu purtam pantofi cu toc sa ma plimb printre ei ci pantofi sport de interior, pantalonii mei erau tociti in genunchi cand aveam grupa mica, ca eram mai mult in 4 labe printre ei, nu le dadeam indicatii de la 1,80... si asa mai departe. Cu alte cuvinte eu nu eram depasita de niste copii care erau dependenti de mine. Le dadeam si in gura sa pape, ii spalam si la fund cand nu era ingrijitoarea in zona, dar ii si iubeam. Eram tanara cu multa rabdare si iubeam foarte mult copiii. Pentru mine a fost un privilegiu sa lucrez cu copii prescolari. Pentru cativa ani am trait intr-un univers pur, plin de sinceritate si iubire neconditionata.
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea c Buna ziua si de la noi! Ce metode de inscrioptionare a hainelor pentru gradinita folositi? De cusut nu ma apuc, iar cu pixul sau marker-ul nu arata prea grozav... Andreea cu Alexandra Maria (05.07.2009) si Radu Stefan (12.07.2007) nunta noastra 2 iulie 2005 |
Am gasit un magazin on-line care face etichete care se lipesc cu fierul de calcat. Am cumparat 200 si am si acum.
Sunt usor de folosit si de indepartat. Tot de acolo am cumparat un pix special care nu iese la spalat.
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
andreea c spune:
Da Luna, la asa ceva ma gandeam si eu. Ar fi foarte practice...
Stie cineva daca se gasesc si la noi?
Acum citesc si eu cate probleme ati intampinat cu gradinita, fetelor...
Eu chiar nu stiu la ce sa ma astept. Radu este exact opusul lui Matei (Housepocket). Nu vrea sa fie ajutat la nimic, nu accepta sa ii interzici contactul cu anumiti copii si nici nu am cautat acest lucru. Mai bine am preferat sa-i explic ulterior, acasa, daca nu erau cuminti sau nu vorbeau frumos acei copii. In general se integreaza usor si se imprieteneste repede chiar si cu cei mai mari. Daca nu ii convine ceva, e de rau. Oricat am incercat sa ii explic ca nu imi place violenta si ca pe el nu il bate nimeni, degeaba...
Este intr-o faza cand este atras de tot ce este rau si urat. Vrea sa se uite la desene cu urati care se bat, sa ii cumparam haine urate si in general totul sa fie invers de cum vrem noi, parintii.
Am vrut sa-i cumpar intr-o zi o sapca si pana nu l-am convins ca este cea mai urata sapca din tot magazinul bineinteles ca nu a vrut-o.
Asta cu violenta nu imi place deloc. Nu tine cont ca este un adult sau un copil, daca l-ai calcat pe bataturi imediat riposteaza.
housepocket480 spune:
Si ieri si azi a fost mai bine, plange din ce in ce mai putin, doarme singurel fara probleme, a inceput sa si manance (dar putin) si a fost si premiat pentru nu stiu ce activitate (cica imi spune cand ajung acasa si-mi arata si cu ce l-a premiat). Pai vezi daca il tin ocupat! Dar asa-i Matei, trebuie tot timpul antrenat sa faca si sa invete ceva nou.
Cand l-a intrebat tati de ce nu-i place la gradi a zis ca se plictiseste. Hai ca acum ca incep activitatile sper sa nu se mai plictiseasca si sa nu mai planga dupa mami.
Pupici
andreea c spune:
Stefania foarte frumoase pozele! Ce blondut este Andre!
Mai fetelor de pe alte meleaguri, ma imbolnaviti cu pozele voastre frumoase . Vreau si eu un aparat din asta destept .
Luna am vazut si pozele tale de pe facebook ...superbe. Ce aparat ai? Daca te-am mai intrebat, scuze...
andreea c spune:
Madalina, pupici lui Matei si acomodare cat mai usoara! Nu am citit tot din urma...l-ai dus la stat pana la urma?